ale vybereš...Paypal. Jinak cena hry pujde dolu hodně pozvolna stejně jako u ostatních blizz her.Demoniac píše:jasne, ale tie peniaze si nijak nevyberies s DIabliaco som pocul tak sa daju len vkladat dnu a nijak von
Hlupa a zaroven podstatna otázka
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
Re: Hlupa a zaroven podstatna otázka
ale jooj ved ked davas na aukciu si vyberes paypal a poslu ti prachy tam. samozrejme okresane o 15%. Ak si to das na balance tak ich uz nevyberes, ale nezoberu ti 15%.Demoniac píše:jasne, ale tie peniaze si nijak nevyberies s DIabliaco som pocul tak sa daju len vkladat dnu a nijak von
Tak to je parada, ale zaujima ma co za veci sa predavaju ? tie uplne najtazsie ziskatelne s inferna alebo aj nejake ine ? samozrejme myslim za real money
Z vlasní zkušenosti se mi prodali skoro hned plánky na gemy a gemy(flaw.star a výš) když sem je hodil malinko pod cenou. Jinak itemy jsou asi o štěstí, že se zrovna najde někdo kdo danej item chce a je za něj ochotnej ty E dát. Chce to asi zkoušet a zkoušet dokud se někdo nechytneDemoniac píše:Tak to je parada, ale zaujima ma co za veci sa predavaju ? tie uplne najtazsie ziskatelne s inferna alebo aj nejake ine ? samozrejme myslim za real money

inak ak chcem tie peniaze na paypal musim mat aktivovany ten autorizator na mobil, kolko stoja tie SMS od nich ?
ty SMS jsou zadarmo, aspoň v čecháchDemoniac píše:inak ak chcem tie peniaze na paypal musim mat aktivovany ten autorizator na mobil, kolko stoja tie SMS od nich ?

nemusim mat tu klucenku ? ten autorizator co generuje kod ? staci mi ta SMS autorizacia ?
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Authentificator je velice šikovný a stačí jako aplikace do telefonu. Někde jsem četl i o nějaké aplikaci do PC, ale nezaručiji pravdivost informace.Demoniac píše:nemusim mat tu klucenku ? ten autorizator co generuje kod ? staci mi ta SMS autorizacia ?
ked si zariadim zivot tak hned kupim diablo, teraz mam trosku tazsie obdobie
Alfajk píše:az na drobnej detail,ze farmeni predmetu solo je 4x min efektivni,nez v parte 4 lidi - v coop 4 lidi pada 4x vic itemu ze stejnyho moba a tudiz je 4x vetsi sance ze ti dropne neco,co mozna i equipnes
nemluve o tom,ze solo je to nejnudnejsi hra ever,v coop stoupa zabava mnohonasobne
nesuhlasim ze ti padne 4x viac veci, iba ze by ty tvoji traja ludia v parte boli tvoji otroci a vsetko ti odovzdali. Okrem toho niekto radsej hra sam.

na obchodovanie na RMAH ti staci PAYPAL potom nepotrebujes autentifikator, ale necakaj ze predaj za eur je na dennom poriadku, zo zaciatku som par veci predal ale teraz je tam tolko veci ze iba naozaj top vec predas a na taku treba farmit dlhe dni, skor tyzdne....

takze uz tie obchody moc ani nejdu ze ?
to by aj mna zaujimalo ci niekto za posledne 2 tyzdne nieco predal za RM? a co... lebo ja nic a mal som dobre itemi.

- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Legendární belt pro barbara 55lvl za 3e jinak vůbec nic
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Takze uz to stoji za ho*no ?
Já prodal asi 2 týdny zpět amulet za 49E a to jsem si byl jistej, že min. 100E to hodí...pravděpodobně první a poslední věc, kterou jsem tam prodával 

ja tam mel tak 6 veci a dal sem je tam 3x..za total low ceny...a byly to veci co se v goldech prodaji za 3-6m a neprodala se ani jedna...desny...nemam s RMAH dobry zkusenosti..jeste se me tam nepodarilo nic strelit 

Já jsem před 2 dny prodal meč na barbara za 75E... v základu 92 crit. dmg, socket, 125 STR, asi 850 poškození... takže já s tím mám dobré zkušenosti ;-)
Battletag: Dejv#2441