Snowfist píše:chápeš to dobře, jen jediná věc kterou musíš porovnat je velikost DPS zbraně a atack speed, takže pokud máš 800dps a atack speed 1, tak je to horší než 800dps a atack speed 1,2, protože s tou rychlejší dáš 1,2 útoku za 1s, tzn 0,2% navýšení dmg

hmm, to si mu teda dobre nevysvetlil, kedze uz z toho co si napisal, by aj tebe malo byt jasne, ze je to blbost... dps = damage per second, tzn je to zjednodusene povedane dmg zbrane x as= dps... tzn ze 800dps s 1as bude robit rovnaku dmg ako 800dps s 1,2as, pretoze maju ROVNAKU damage per second... len jedna dava vacsiu dmg pomalsie, druha mensiu dmg ale rychlejsie...
ja som to pisal s ohladom na to, ze napr taky LoH je priamo naviazany na AS... cim castejsie hitnes, tym viac krat trigne LoH... viem ze povodne sa pytal chlapik len na dmg, ja som len chcel poukazat na to, ze nie len dps je rozhodujuce u zbrani ze AS ako stat netreba na zbraniach urcite ignorovat (tie ostatne ako fire, cold, +dmg atd mozes)
inak este ak by si nevedel, tak ani main atributy nie su v DPS zbrane zaratane... tzn ze napr zbran s 810dps bude vo vysledku horsia ako zbran s 800dps a +50 str/int/dex