No moc mi to hlava nebere. A to jsem si myslel, že jsem vzdělaný člověk.
Pochopil bych výhrůžku BANánem v tom případě, kdy se předešlý článek nemá citovat (absurdní,nikde se tato podmínka nedá dohledat). Tzv. kde jsi k tomu přišel ? Pokud jsem to v pravidlech přehlédl poprosím tě o uvedení do části, kde je tato podmínka v případě porušení trestána BANem
Ale vůbec mi hlava nebere to, že jsem psal do "každého druhého topicu své příspěvky". Vážně o tom nic nevím, kde jsi k tomu přišel ? Asi tě někdo opil vodou , nebo sis mě s někým spletl. A taktéž bych rád , kdyby jsi mě navedl na pravidlo, které uvádí, že jakožto uživatel zdejšího fóra mi zakazuje přispívat do topiců ?? Na druhou stranu nevím, proč tohle řešit, když se nic takového neudálo a z tvé strany je to pouze výhružka či blábol.
Pokud nevíš co s BANánama, tak bych měl jednoho adepta výše (mám na mysli moonfear, který se snažil urazit mou osobnost a nadále v tom pokračuje), ale ty sis toho nevšiml a nebo to záměrně přehlížíš ! Mimochodem, kdyby jsi netušil, jaké porušení pravidla mám na mysli, tak ti jej zde uvedu, mám totiž za to, že toho nevíš spousty :jakkoli urážet či napadat ostatní uživatele tohoto fóra
používat vulgární výrazy včetně jejich napodobenin či modifikací
Co bude následovat teď ? Tvé vyjádření a napomenutí,popřípadě BAN uživatele Moonfear ? Nebo Zabanuješ mne či tento topic smažeš ?
Každopádně bych rád vyjádření jiného správce, neboť mi připadáš zaujatý a vskutku stranný, což by jsi nejspíš být neměl.....