CZMFT - HC klan - přesun pod TheEx
Přesun většiny členů pod klan TheEx ((The Expendables)
Naposledy upravil(a) Tyckin dne 23.06.2015, 05:40 hod., celkem upraveno 7 x.
- Vizharan
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Vizharan#2979
Re: CZMFT - HC klan pro nepokročilé :-)
Celkem přemýšlím o HC... Ale co mě vždy do toho demotivovalo bylo to expení na 70lvl. Pokud by se našel někdo kdo by mi s tímhle pomohl tak bych byl moc rád. Myslím si že HC má hodně co dát. Co mě baví na D3 poslední dobou to je hraní ve vícech lidech...
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Ja si myslim, ze kazdy kdo zacina s HC by si mel alespoň jeden char vylevelit sam a to každé povolani, ktere bude hrat.
At uz kvuli pocitu, vyzve, ale taky aby se s jednim životem naucil zachazet. Od spusteni GR se na vysokych levelech alespoň clovek nauci zakladni navyky i na SC, ale stejne. Na publicu na T6 se mi casto stavalo, ze jsem se rezal sam, protoze vsichni lezeli.
At uz kvuli pocitu, vyzve, ale taky aby se s jednim životem naucil zachazet. Od spusteni GR se na vysokych levelech alespoň clovek nauci zakladni navyky i na SC, ale stejne. Na publicu na T6 se mi casto stavalo, ze jsem se rezal sam, protoze vsichni lezeli.
- Vizharan
- Wraith
Asi máš pravdu, takhle jsem to zase až tak nebral no... Mě prostě zatím chybí motivace proč do HC jít... Hraji SC a baví mě ale je to až moc jednoduché když T6 projíždím jak nic... Proto hledám i další výzvu ale jak jsem psal demotivuje mě zatím to expení těch postav opět...
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
postavu máš vyexpenou raz dva, u nováčka je to teda horší když nemáš odemčené adventure a T obtížnosti, ale někdy písni ve hře a odemkneme a poexpíme
teoreticky můžeš mít postavu hotovou za půl hodinky když nato přijde
a proč do HC jít? protože je to zábava
počítej s tím že první postavu zrakvíš raz dva než se naučíš hrát tak aby jsi neležel pod maceškama každou chvilku
PS: kdo chcete nějak helfnout ať s expením postavy, gemů nebo s gearem tak si mě přidejte a písněte, momentálně není online skoro nikdo takže se jentak motám a šrot můžu sbírat klidně i na T1, případně není problém to vykosit a vy budete chodit zamnou a sbírat, mám všechny postavy takže můžu helfnout s gearem komukoliv, to stejný platí i pro farmení kešky kdyby někdo chtěl řeba t6 kešku rád zajdu, případně invnu jen na převzetí
teoreticky můžeš mít postavu hotovou za půl hodinky když nato přijde
a proč do HC jít? protože je to zábava
počítej s tím že první postavu zrakvíš raz dva než se naučíš hrát tak aby jsi neležel pod maceškama každou chvilku
PS: kdo chcete nějak helfnout ať s expením postavy, gemů nebo s gearem tak si mě přidejte a písněte, momentálně není online skoro nikdo takže se jentak motám a šrot můžu sbírat klidně i na T1, případně není problém to vykosit a vy budete chodit zamnou a sbírat, mám všechny postavy takže můžu helfnout s gearem komukoliv, to stejný platí i pro farmení kešky kdyby někdo chtěl řeba t6 kešku rád zajdu, případně invnu jen na převzetí
Naposledy upravil(a) hulkxxxl dne 05.12.2014, 08:48 hod., celkem upraveno 1 x.
- Tokugawa
- Doom Knight
- BattleTag:Unterwasser#2154
Hulkuxxxl, to je přesné :)
Mám nahráno na SC už cca 310 PLVL s jedním charem a ten samej char mi chcípl na HC na 24 LVL :) A to jsem byl velmi opatrný :)
Mám nahráno na SC už cca 310 PLVL s jedním charem a ten samej char mi chcípl na HC na 24 LVL :) A to jsem byl velmi opatrný :)
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
to máš dobrý já kdysi došel sám na lvl 60 pak jsem nakoupil na ah gear za převedený love ze sc, a pak to slavnostně zapíchl na jedu ze stromů během pár minut hraní 
a to jsem měl podle mě super výbavu se kterou bych na sc hrál mp10 úplně v klidu

a to jsem měl podle mě super výbavu se kterou bych na sc hrál mp10 úplně v klidu

- Vizharan
- Wraith
Já vím že HC je úplně o něčem jiném... Uvažuju poslední dobou hodně že bych začal hrát, ale furt se mi nechce začít s těma postavama
Někdy se snad k tomu dokopu a vím že mě to bude bavit o hodně víc než SC... Každopádně pokud začnu určitě se ozvu ale né kvuli expům ale kvůli tomu že nerad hraji sán 

- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Ještě jednou díky za přijetí. Příjemná změna hrát po delší době MP =)
Jinak mám teď pět dvanáctek (směn, ne piv =)), takže ve hře se objevím až někdy v sobotu.
Jinak mám teď pět dvanáctek (směn, ne piv =)), takže ve hře se objevím až někdy v sobotu.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Nabídka členství stále platí - jsme směska asi 12 lidí od totálních začátečníků až po jedince co krájej T6 pohodově 

- Vizharan
- Wraith
No já bych se k vám taky rád přidal do cechu na HC ale asi to nepujde když jsem na SC v jiném že ?
Jinak muj battletag : Vizharan#2979, když tak si mě přidávejte a když tak zahrajem
Až tedy si udělám první postavičku na 70 sám bez pomoci 

Bohužel, klan jen jeden
Tak hodně zdaru s levelením 

- Vizharan
- Wraith
Tak to mě celkem mrzí
jo díky moc 

- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tycky: Jak jsi dnes odesel, tak jsem zjistil, ze mi pri tech GR padl WH sice bidny CHD kolem 34 a k tomu vitalita a jeste nejaky blby stat(nepamatuji se v tom kalupu jsem ho ani neprohlizel) ale ten by se dal pretocit na jakykoliv int. Dext a nohl z nej byt pekny univerzalni WH jen skoda tak slabeho CHD
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Ahoj, ve hře se objevím nejdřív v neděli.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
zdravim , mel bych zajem se pridat, v posledni dobe me sc uz vubec nebavil a na hc jsem dostal nekam na 40lvl paragonu 
bt: sharisak#2500

bt: sharisak#2500
Od založení tématu se to už trochu změnilo - větší část znás už klátí T6 celkem pohodově 
Stále platí nabídka členství, nováčkům pomůžem

Stále platí nabídka členství, nováčkům pomůžem

Re: CZMFT - HC klan pro i nepokročilé :-)
Zdar lidi, díky za přijetí. Uvidíme se ve hře
Tak co, kdopak tu hraje D3 od vydání?
Hrál jsem dost dlouho SC a i tak to bylo celkem hardcore
Pamatuju dobývání 2. aktu kvůli dropu 63. lvl rare itemů. Co byly leg jsem skoro nevěděl - krásný časy.

Tak co, kdopak tu hraje D3 od vydání?

MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
A já si myslel že jsi cizák jako Raivo, jedinej náš zahraniční člen když pomineme SVK jedince
D3 hraju celou dobu (většinu času SC), takže pamatuju časy "A1 máme hotovej - A2 - sek pic bum - všichni na zemi - hmm - tak zase zpátky farmit A1
" Jó to ještě bylo inferno infernem a i mizerný věci na aukci nedostupně drahý
Jinak lidi furt bereme další, docela se rozrůstáme a dát dohroamdy partu už večer nebývá žádný problém

D3 hraju celou dobu (většinu času SC), takže pamatuju časy "A1 máme hotovej - A2 - sek pic bum - všichni na zemi - hmm - tak zase zpátky farmit A1

Jinak lidi furt bereme další, docela se rozrůstáme a dát dohroamdy partu už večer nebývá žádný problém

- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Počítá se do toho i půlnoční předprodej? =)Tomovous píše:Tak co, kdopak tu hraje D3 od vydání?![]()