Shanim pomoc

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Stery11
Fallen Shaman
Shanim pomoc

Příspěvek od Stery11 » 28.09.2012, 17:48 hod.

Zdravim Vas,
chtel bych pozadat o pomoc s expenim postavy, expim svoji 4tou postavu na HC (monka) predesly mi ripl "diky" disconnectu,takze mi nezvybalo nic jineho nez zalozit novyho. jenze uz me nebavi prochazet to furt jak blazen. Tak sem se chtel zeptat, jestli by se nasla nejaka dobra duse, ktera by mi pomohla s powerlevelingem :). Za kazdou pomoc budu moc rad. Mira#2109

Molfsokros
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Re: Shanim pomoc

Příspěvek od Molfsokros » 08.12.2012, 21:00 hod.

rad bych se pridal ke kolegovi a taky bych pozadal o pomoc ale z jineho duvodu, po zabiti diabla hra nic jineho nenabizi ( zase od zacatku jen vice HP a dmge mobu ) a na sveho WD se kterym chci dokoncit vsechny obtiznosti na MP10 potrebuju veci ale z AH je moc kupovat nechci a rad bych si je sam nebo s nekym nafarmil, proto chci poprosit, zda by mi nekdo nepomohl vyexpit DH ( podle me se s nim nejlepe farmi ) odmena jista v goldech nebo dropnutych vecech :) diky moc :) BT: Molfsokros#2213

Guru
Doom Knight

Re: Shanim pomoc

Příspěvek od Guru » 10.12.2012, 20:04 hod.

Snad se majitel topicu nebude zlobit kdyz mu ho trosku zneuziji ... Chtel bych poprosit zda-li by se nenasel nekdo sikovny kdo by me vzal pres Baliala na obtiznost Nightmare a otevrel mi tak 3.akt ... Guru#2453 :wave:
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“