Zdravím vespolek,
Opět po dvou dnech, pač včera byl svátek a já doma na forko tak nějak nelezu, když jsem ve hře a hraju si

V úterý po turnaji v šipkách, který nedopadl moc dobře jsem naskočil do hry a skoro nikdo už tu nebyl, tak sem trošku potáhnul Via a vyrušil nás restart serverů, nebo spíš vypnutí ve 3:00 ráno a tak sem šel spát, jen sem dokoukal NHL. Ve středu ráno(nebo spíš k polednímu) to zapnu a co se nestalo. Kouká na mě Update na patch 1:08 oo ten vytoužený patch, který přidávám hustotu mobek a hlavně to nejdůležitější pro mě - identifikace předmětů hromadná, která hodně zkrátí času když člověk v partě jde sell do města. Také nějaké další změny a tak se těším, jak si to ozkouším.
Hlavní strašák a strach byl, aby to zvýšení mobech ve světě nějak nenarušilo plynulost už takhle občas neplynulé hry. Docela jsem z toho měl strach, ale byl sem příjemně překvapený. Skočím do hry, prvně na SC, abych odladil počáteční lagy a pak přelogovávám na HC a skáču do světa. Připojuju se ke Kolmenovi, Soniliianovi(snad sem nepopletl ten nick) a zkouším jak to "skáče" v partě. Nemám HF ring, nemám ani červený šutr v helmě, protože nejedu jen na paragony, když nás Dejv přesvědčil, že i PL 4 může dropnout pětimiliardový item...také proč budu za měsíc na PL100 a začínat nový char, když se na tu stovku, když bůh jménem Blizz dá, můžu dostat třeba v létě

Není kam spěchat, hlavně opatrně jak se říká. Ale abych se vrátil i původní myšlence, sledoval jsem schválně, jak to skáče, jeli jsme MP2 a musím říci, že když sem jel klasický run, kdy skočím do core of arreat, tower of damned, abych nabral valory, pak přes rakkis crossing dojdu do bridge of kosirk, pak skočím do druhého patra sklepů a následně dvojku kráter(tam to ale bude ted nově asi blbé, když škorpioni nedávají už expy a na nich to hlavně viselo), což nezabere ani půl hodky, tak mám expů víc, než když sem se trápil v aktu jedna, kde sice přidali víc mobek, ale ty expy mi přišlo, že nelezly a to jsme byli v partě tři čtyři. Takže nevím, možná to nějaký vliv má, ale nepřišlo mi to...zas na druhou stranu to byla příjemná změna, o tom žádná

Taky lege občas padly, rozhodně víc než před patchem...
Takže odpoledne testování a čupr hra, padl nějaký ten paragon a já se dostal na dvacítku, ale jak říkám, třetí akt mi pořád přijde výhodnější, ale asi se pletu...myslím, že ty lokace jak sem vypsal jít ve full partě, tak to expů hodí víc, než ten akt jedna. V leoric manor je mobek stejně, ve fields of mistery jich pár třeba přidaných je, ale na tak velkém prostoru to není moc poznat. Možná v tý lokaci hned za městem jich je mraky, to asi jo, na každým kroku něco, ale to je zas nuda chodit pořád dokola jednu lokaci...
Večer po tenise sem naskočil do hry, nejprve se SiQem ve dvou, následně jsme se připojili ke Kolmenovi s Moxem, kteří pak šli ubery, tak jsem jen se Sauroonem šel první akt od začátku i s questy, protože za to jsou také expy...to ještě budu asi muset trošku promyslet, jestli to je výhodnější, nebo dát poslední a jen přes portály farmit nějaké lokace, uvidíme, každopádně jsem potáhl další paragon, ale pak když jsme šli katakomby těsně před skeletonem, tak se mi to najednou začalo je*bat, ale ne jak dřív, seky, ale měl sem to nějak zpomalený, ale jen když na nás naběhly elity, najednou sem byl jak zpomalený film, do toho nějaký ten lag, bylo to šílený, měl sem co dělat, abych neripnul a to se mi za posledních čtrnáct dní nestalo...jo byly tam nějaké ty infarktové stavy, ale toto, kdy sem byl skoro bezmocný, to se mi naposledy stalo v tom čtvrtým aktu, kde umřel tatka současného Shadouka...ale přežil jsem, každopádně po tomto sem si řekl, že víc riskovat nemá smysl a šel sem v půl jedenáctý spát.
Co mě ale na novém patchi zaujalo bylo, že 90% elitek má reflect, všiml si toho ještě někdo? Jak jsme šli odpoledne, tak ve více se blbě orientuju a moc to mezi těmi světelnými efekty nestíhám sledovat a HP mi většinou neubývají, když spamuju medvědy, kteří mě díky LS a LpH vždy udrží full, ale večer jak jsme šli se Sauroonem, tak jsme potkali cca pět šest elit a drtivá většina měla reflect, to je dost napikaču, ale co...taky mi přišlo, že nás vyloženě chtějí zabít, protože tak rychlý házení frozenů sem taky nezažil...ale co to je život, bud přežiju, nebo ne, žíly si kvůli tomu nevyrvu
Takže celkově sem z patche spíš nadšený, než zklamaný, jen do budoucna sem zvědavý, až si pořádně zahraju, protože ty čtyři pět hodin za dva dny není u mě žádné hraní, to hravě zvládám za den jediný většinou, takže až si pořádně zahraju, tak sem zvědavý jak to bude s lagy a DC, protože mi přijde, že jak přidali mobíky, tak je ta hra najednou slow a víc lagů, ale to může být jen můj dojem, protože Sauroon mi psal, že on nemá ani lag...holt se budu muset z notasu přesunout na nějaký stolní PC s lepší grafikou no...
Malé shrnutí, Shadouek už dosáhl plnoletosti i v USA(má PL21), může si dát už i to pivko a nějakého toho panáčka oficiálně

Přišel patch a s ním nový náboj, těch pár hodin hraní bylo skvělých, takže jen tak dál

Během hraní mi padly dvě legendy ale ani je sem nebudu dávat, pač šli hned na rozklad..