expeni 1 - ?? dnes vecer
Nenasel by se nekdo kdo by se dnes vecer vrhnul na expeni nove postavy? Nejlepsi by bylo kdyby jsme byli 4 skrz bonus XP.
Re: expeni 1 - ?? dnes vecer
Já bych asi jel druhého WD, takže když mě potkáš, houkni=)
ok..tak jeste dve mista volny
no AH, nebo jen expení? Bych dal klidně DH nebo Barba. Ty ještě na lvl60 nemám
jen expeni...jakkoliv aby to bylo proste co nejefektivnejsi..za barbara uz sem to jednou hral na HC tak netreba znova:)
tak nějak po osmé bych mohl být k dispozici, tak se po vás mrknu. brawlera mám v FL, takže vás najdu
Já bych se taky přidal, jestli bude čas . Mám DH na 14. lvl, tak aspoň půjde rychlejc začátek. Napiš až budeš ve hře.
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Dejte na Kojota pozor prosim.:-D
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
jojo ohlidame ho ...budu doma tak od 17h tak se pak ozvu..porad premyslim, jestli nerozjet wize misto barabra...ale zase nechcu moc ripovat..tak nevim jestli to ma smysl
pockej tak me napada..nemel si uz nahodou lvl neco kolem 23 ?
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Aji vic mel.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
jo tak protooo rikas at na nej davame pozor
Jj už jsem těch DH zarakvil několik . S jedním se mi dokonce podařilo RIPnout v 1. aktu na Normal . Nejvíc jsem se dostal na lvl 46, tak doufám, že s tímto to dotánu aspoň na tu 60 .
tak to načněte dřív a já se pak přidám. Mám BB asi 52l a DH něco kolem 40L. Mylsel jsem, že začnu znova, ale pokud budete mít náskok, tak opráším a naskočím s něčím rozjetým.
to Kojot: já už měl DH57 (58?) a byl jsem na sebe pyšnej, jak jsem šikovnej. Protahoval jsem jedno kolegu, tuším jeho první HC char, ale prej NP, páč má na SC namotanejch s DH asi 800motohodin.. Když jsme ho dostali na cca 55, tak ho napadlo, že mi ukáže svůj oblíbený run. Ptal jsem se, jestli si nemám vzít radši monka, opět ujištění, že je to pohoda . Skočil do Leoricu, hned na sebe nabral EP(frost, waller a tuším arcane), já se portnu na něj a zrovna bouchly frozeny, on se odvaultoval a já RIP, než jsem se nadechnul, on taky. Jj, je to někdy sranda
ok ukecali jste me..zustanu u barbara
tak dej monka nebo wize, já se pak připojím s barbem, ať tam nejsou 2 DH nebo BB
Já si myslím, že s Wizzem by jsi byl v pohodě. To jenom DH je takovej chcípák do té 60, potom už si myslím, že to půjde nějak hrát .
no urcite si nebudu vybirat charakter podle toho skym budu expitbolehlav píše:tak dej monka nebo wize, já se pak připojím s barbem, ať tam nejsou 2 DH nebo BB