The Expendables
Tak sem slyšel zvěsti o tom že váš klan už je jen SC protože se frčí jenom paragony a Kuki zrušil svůj účet no pokud někdo hraje HC tak může k nám tak nějak se to rozrůstá a je to na dobré cestě....
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: The Expendables
Natasi, začínáš být otravný. Bež si vysírat, masturbovat a dělat si nábor do vlastního vlákna. Kuki samozřejmě účet nezrušil a HC se jede pořád dál.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
A jeje. Tady to za chvili pojede jako pred tremi lety na jare v diskuzi Mrtvolek
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Jestli to pojede, vytáhnu mocný BANHAMMER
Kód: Vybrat vše
https://www.diablofans.cz/d3/wp-content/uploads/sites/3/banhammer.jpg
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Mocný Kuki a zrusit ucet? Neblazni...
Jede se SC i HC podle lidí a kdo jak chce....
Hmmmmm pekne kladivko....
Jede se SC i HC podle lidí a kdo jak chce....
Hmmmmm pekne kladivko....
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Nazdar týpci!
Dá se k vám nějako přidat a zahrát si s váma na HC? Jsem tu nový tak by se mi šikly i nějaké rady a tipy díky. Aktuálně jsem HC Witch Doctor 109 paragon. Klidně si mě ve hře přidejte : kulohryz
Dá se k vám nějako přidat a zahrát si s váma na HC? Jsem tu nový tak by se mi šikly i nějaké rady a tipy díky. Aktuálně jsem HC Witch Doctor 109 paragon. Klidně si mě ve hře přidejte : kulohryz
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Něco ti chybí za tim nickem, není to komplet Battle tag.
Moje chyba promiň : kulohryz#1197
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Jak budu mít večer čas, dám ti invite do klanu
Ale ale pánové masturbujeme snad všichni že witeklo .-)))Pokud jsou zvěsti o zrušení Kukiho účtu nepravdivé stačí to napsat jako inteligentní člověk bez urážek...to asi ale witeku nedokážeš a proto na tebe reagovat ničí moje mozkové bunky ale nedalo mi to hold no přístě už budu rozumnější .-))))A pokud jde o ten tvůj (ne)mocný banhammer narvy si ho víš kam )))tohle je stejně mrtvé forum takže co vid witeku:).Jinak otravování ve vašem vláknu mělo smysl a účel splnilo hráči co byli původně u nás jsou zpět a nic víc mne nezajímá takže papa a hodně zdaru na SC:))))
PS:všem slušným lidem se omlouvám za nábor ve vašem vláknu ale váš klan je podle zvěstí mrtev..pokud ne ještě jednou se vám omlouvám ovšem ne za prosbu o návrat starých kmetů do MFT....
PS:všem slušným lidem se omlouvám za nábor ve vašem vláknu ale váš klan je podle zvěstí mrtev..pokud ne ještě jednou se vám omlouvám ovšem ne za prosbu o návrat starých kmetů do MFT....
Zdar decka, sice uz Diablo 3 nejaky ten patek temer nehraju a co sem zde napisu se sem ani trochu nehodi, ale musim se pochlubit. 21.2. se po letech vracim do Kanady, kde jsem pred lety rok zil. Budu tam studovat a soucasne pracovat. Chci si doplnit vzdelani a soucasne se do Kanady chci vratit, coz je pri mych skoro 34 letech jedna z poslednich moznosti navratu. Cas od casu sem mrknu, ale spis vyjimecne. Tak se tady mejte a moc nezlobte.
S6HC: GUARDIAN, Solo DH - GR 82 13:43 (Rank 50!!!), 313 hrs, NO RIP!!!
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
Hodně štěstí
good luck deu. Hadam sa stretneme pri diablo 4:) teda dufam ze nebudeme mat 50+ rokov:)
Ahoj bývalý spoluhráči, spomenie si ešte niekto na Diablo a teraz konkrétne na D2R?
Na HC sa úplne necítim, ale keď sa najde dobrý parťak, tak rád sa do toho pustím.
A ospravedlnujem sa, ale mám prázdny friendlist v battlenete a netuším prečo
Na HC sa úplne necítim, ale keď sa najde dobrý parťak, tak rád sa do toho pustím.
A ospravedlnujem sa, ale mám prázdny friendlist v battlenete a netuším prečo