Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Darkness
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Darkness » 26.06.2014, 20:42 hod.

@kubizek: to je jedna mozna varianta a i tak by to usetrilo hodne goldu, jak pises ...
ale i na usa forum vseobecne panuje nazor, ze "add socket" znamena opravdu pridat socket (nebo sockety)..., nikdo to ale zatim oficialne nepotvrdil jak to bude

@kuki: priklad. mam celkem peknou helmu

Obrázek

rolnul jsem si na ni socket misto kdovi uz ceho, ale rekneme, ze bych na ni chtel radeji Vit, za predpokladu ze bude fungovat Ramaladni's Gift na helmy tak jsou dve varianty:

1. bud bude Ramaladni's Gift sockety opravdu pridavat tak muzu rolnout socket na Vit a pridat si socket navic ..

nebo

2. pokud bude sockety davat jen misto primarniho statu tak jak je to ted, stejne mi to pomuze, protoze si muzu vit enchantnout misto socketu a socket pridat pomoci Ramaldni's Gift misto AR

kazdopadne to znamena vic moznosti co muzu se slibnym itemem udelat .... a jak psal kubizek. kdyz nic vic, tak si je nekam hodim na jistotu ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 26.06.2014, 20:55 hod.

Jo tak díky. :-)

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Kubizek
Doom Knight
BattleTag:Kubizek#2781

Příspěvek od Kubizek » 26.06.2014, 21:09 hod.

Pokud by platila varianta 1, tak by to mimo jiné znamenalo to, že socket jako primární stat by se stal zcela a naprosto bezcenným. Padne helma se socketem a jakoby tam nebyl...protože místo něj uděláš vit, nebo jiný stat a pak ten socket přidáš navrch. Tohle mi přijde jednak hodně nevybalancovaný, že se takto vyhodí stat z okna (respektive ne vyhodí z okna, ale stane se naprosto přehlíženým) a druhak by to bylo hrozně over powered. Už teď se většina hráčů shoduje na tom, že diablo je pro nagearované chary vcelku snadné i na těžké obtížnosti. Toto by byl další boost, kdy weapon slot, offhand slot, chest, head, pants, rings a amulet, což pokud jsem něco nevynechal je 8 slotů z 13, které by dostaly v podstatě 8 dalších main statů, které by měl hráč na gearu a to mi přijde op jako prase. Proto si myslím, že to bude spíše hraní na jistotu - varianta 2, než varianta 1. Ale nechám se rád překvapit, jak to nakonec bude.
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 26.06.2014, 21:26 hod.

s tim souhlasim, ale zase v souvislosti s tim, ze sockety jsou v podstate povinne, a budou vicemene povinne i na prstenech a amuletech, tak dava smysl i variant 1 - a s tim, ze obtiznost v greater riftech bude vyssi ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 26.06.2014, 21:35 hod.

To je pravda, ale v tom případě by bylo dobré, kdyby upravili celkově obtížnost hry (počítám s tím, že greater rifts mají obtížnost oddělenou), protože když teď chci běhat bounties T4, tak si myslím, že s dalšími 8 main staty budu běhat T6 a nebude to absolutně žádná výzva..spíše by to replayability (asi se dá česky napsat znovuhratelnost) mimo těch greater riftů posunulo hrozně dolů. Ne každý se bude chtít zapojit do seasons, ale bude chtít hrát třeba mimo jiné i bounties tak, aby ho to bavilo a ne, že u toho bude chvílemi i usínat...pokud bude platit varianta 1, tak doufám, že nějakým způsobem ještě i zapracují na celkové obtížnosti hry mimo greater rifty.
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 27.06.2014, 00:14 hod.

hmm, tak zatim zamer je, ze Ramaladni's Gift ma fungovat jen na zbrane, ale zbranim ktere socket nemaji to socket opravdu prida, jako dalsi vlastnost...

------

a zatimco se mi ptr client jeste furt stahuje, jsem dal do kupy kratke video z leveleni, jsou tam k zahlidnuti skoro vsechny buildy se kterymi a obtiznosti na kterych jsem hral poslednich 100 PL

Obrázek

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 27.06.2014, 05:50 hod.

Tak jestli to bude jenom na zbraně, tak to potom jo....

Videjko je fajn, k ranní kávě super. Dobrá hudba.
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 27.06.2014, 12:25 hod.

za domaci ukol si napisu 100x "nedelej blbosti, nedelej blbosti, nedelej blbosti"

pohrbil jsem v noci behem 5ti minut posledni dve lvl 70 carodejky ....

jen jsem chtel na chvilku mrknout na itemy v truhle a pak zalozit SC postavu, kdyz nikdy nevim, kdy me to shodi ..., ale napsal mi nekdo z friendlistu, jestli nepomuzu dvema dotahnout lvl 66 postavy na 70, rikam jo, ale jen na T2 bounties, protoze mi to obcas blbne, udelal jsem 4 bounties s lighting carodejkou, relativne pohoda, ale pri posledni v Halls of agony, hned na zacatku, nekdo prosel s mobilem, rozhodil router, DC a rip (ve 2 v noci), tak nic, dojdu to s mou hlavni carodejkou,,, dyt to mam za chvilku, dodelam tohle kolo a kaslu na to, za 1 min, DC a rip ... :(

za dobrotu na zebrotu ..., kdybych sel solo, tak by me pravdepodobne templar podrzel, tech 10-20s na T2 ..., ale takhle bez fellowera, s dvema, co nemeli vybavu ani na to aby delali krovi ... to bylo jasne ...

nj, stejne bych v 2.1 vetsinu itemu vymenil, tak si slozim neco rovnou znovu :)

jesteze jsem si stihl jeste pred tim zkopirovat ucet na PTR

Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 27.06.2014, 12:41 hod.

... hm, tak to chce svatou trpělivost, mě padnout 2 mainy, tak to na měsíc odkládám :-) ... nechceš tomu dát chvíli pokoj než budeš na normálním netu?:-)) ...

Kubizek
Doom Knight

Příspěvek od Kubizek » 27.06.2014, 12:49 hod.

Leošku, to velký RIP teda. Pohřbil jsi celou holy army of Darknesses. To je úplně šílený...
Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 27.06.2014, 12:54 hod.

@mdmt: no ted uz to je jedno, ale byl jsem rozhodnuty, ze budu hrat jen PTR, tam si zkusim co dam, bez rizika a rozjedu si SC char, at muzu testovat nove buildy v klidu a na hranicich moznosti a takhle to dopadlo :) nezbyva mi nez se tomu smat ... co se mi nepovedlo za mesic se povedlo v poslednich par minutach ... co jsem uz byl rozhodnuty, ze nebudu riskovat ....

nejakou slusnou vybavu na sklade jeste mam ...

alespon nebudu mit nejakou dobu problem, ze by mi nepadaly upgrady :)
Naposledy upravil(a) Darkness dne 27.06.2014, 12:58 hod., celkem upraveno 1 x.

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 27.06.2014, 12:58 hod.

Rip chlape. :-D
Chceš poexpit. :-)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 27.06.2014, 13:02 hod.

ja si dam vecer poradnou parbu na PTR, padaly mi tam celkem pekne veci, kadala dala 2x vyr pants, kdyz jsem se snazil o debth diggers a az tam ripnu tak si zatim rozjedu ten SC char, kdyz to fakt jinak nejde ... a na HC bezpecne nafarmim nejake goldy, protoze uz krome emeraldu nemam skoro zadne gemy
Naposledy upravil(a) Darkness dne 27.06.2014, 13:04 hod., celkem upraveno 1 x.

Obrázek

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 27.06.2014, 13:03 hod.

... btw dovolím si vám večer poslat na PTR fr requesty, mám všechny lidi na live a na PTR mám tři lidi :-))) ... tak ne že mi to zamítnete :-)) ...

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 27.06.2014, 13:09 hod.

Esi to ptr nějak nastartuju. :-D

Antabus
Burning Soul
BattleTag:Antabus#2689
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Antabus » 28.06.2014, 09:47 hod.

Leo kdykoliv mě odchytíš ve hře tak piš o pomoc s expením. Rád bych si taky udělal více čarodějek - konečně má stará láska z D II má ty správný koule a začala mě hodně bavit. A těch buildů co mám v hlavě..! Jen by to chtělo, aby den míval 36 hodin a já vždy, co skončí tá zavedená norma 24hodinová, měl těch 12 hodin na hraní diabla :D

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 28.06.2014, 10:28 hod.

:) neco poexpim asi dneska, muzem potahnout i ty nase chary lvl 36 co jsme sli na T6 od zacatku, uvidime kam az dojdem ...

-------

jinak na PTR jsem uz s hlavni carodejkou taky ripnul, trapny DC, ale stihl jsem vyzkouset dve hydry, dosel jsem solo greater rift na lvl 24, tesne po limitu a vcera totez v parte 4 v public game, bohuzel na lvl 24 dva ripli, prezili jen wizardi :) barbar i crus neustali lighting elitky, hydry jsou jeste horsi nez pet wd

---

krom dvou hyder jsem poprve zacal pouzivat pasivku iluzionist i spell mirror image - duplicates, ktere jsem dal misto magic weapon deflection a hralo se mi s tim paradne

---

pak jsem trosku protahl lighting carodejku na PTR, misto strong arm bracers jsem mi dal ty bracery, ktere pridavaji dmg reduction, podle poctu stunovanych nepratel okolo, a funguje to bezva, zivot se mi nehybal ani v nejvetsim bordelu, prestoze na ni nemam ani aughild's set ani nic jineho

kdyz si hraju, tak si hraju - zkusil jsem enchantnout co se dalo a mam na ni s buffem pres 12k armor :) resisty kolem 2k

jen jednu lighting hydru a energy twister posledni runu Storm chaser (jedina je lighting), hraje se s tim pomerne dobre, ale jeste nemam predstavu jak je to s dmg na vyssi obtiznosti

hmm, jeste musim nejak nahrabat 4mil, protoze jsme dali vcera s blackmage ve dvojku jednou ubery na T6 a padl mi ten organ co jsem potreboval na hellfire amulet, ale goldy chybi ...

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 28.06.2014, 10:34 hod.

No wiz teda vypadá pěkně.
:-)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 28.06.2014, 12:40 hod.

Varovani: nechci rozpoutat flame, jen mam proste wizardy rad :)

Pote co jsem zkusil pridat do buildu Mirror Image a pasivku Ilusionist v greater riftech, tak si myslim, ze wizard je na tom s obranou celkove srovnatelne, mozna i lepe nez WD, jen se to musi zkusit ...

+ Mirror image - Duplicates - tount enemies - tj 4 iluze, ktere strhnou na sebe pozornost - diky pasivce jsou k dispozici kdykoli je potreba, totez plati pro teleport safe passage
+ Black Hole - Event Horizont - s rozumnym cooldown reduction tenhle skill je naprosto jedinecny a nenahraditelny

Wizard ma paradni skily, ktere stejne jako monkova inner sanctuary davaji zaroven defenzivni i ofenzivni boost cele parte
+ Frost Nova - Bone chill
+ Blackhole ve spojeni se Strongarm Bracers
+ Slow time - nejlepe asi s runou Time Warp

Wizard je podle mne po monkovi nejlepsi tankovaci a support char a zaroven dokaze dat, zvlast po boostu na PTR ohromnou dmg, jen trosku jinak naz Jade WD "boom".

Podminkou, aby mohl jako dobry support fungovat na vyssi obtiznosti (myslim tim na obtiznosti kde fakt uz maji vsichni co delat, aby prezili) je rozumna redukce cooldownu - tak 40% - 50% - vice by bylo zbytecne na ukor jinych veci ...

A tohle se mi na wizardech libi, ze je to univerzalni vsestranny char, ktery se da hrat naprosto rozdilnymi styly... a ze dokazou byt nejen sami neskutecne odolni a silni ale zaroven i pomahat parte ...

- Bohuzel Mamoth Hydry jsou na lighting elitkach snad jeste nebezpecnejsi nez pet WD

Kdyz jsme minuly tyden zkouseli ve trech jit od lvl 1 na T6 a dosli jsme zatim na lvl 36, Slow Time zacal byt nekdy po 20 lvl neocenitelnou pomoci (na lvl 36 pouzivam tenhle build a nemam nejmensi problem s obranou - i diky trosku vice paragon bodu, ale i tak)

Na US foru muze 1000 lidi nadavat, jak jsou wizardi na dve veci, at si nadavaj, kdyz nevi ...
Naposledy upravil(a) Darkness dne 28.06.2014, 16:14 hod., celkem upraveno 2 x.

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 28.06.2014, 16:12 hod.

I kdyz fire MM/Hydra s dmg vede, arcane hydra taky neni k zahozeni. Protoze Tempolar flux je paradni vec, zvlast na obtiznostech, kde staci malo a nektere elitky nebo boss by vas poradne prohnal ....

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“