Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Odpovědět
Darkness
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: Darkness se rozhodla prozradit některá tajemství wizardů

Příspěvek od Darkness » 29.06.2014, 09:46 hod.

vcera jsem dotahl nove WD a wize na 70

-------

zajimavy komentar na US HC foru na tema Greater rifts a nektere buildy
Umm, if you've tried the PTR and greater rifts past lvl 30, you would realise that crusaders are no longer viable past that difficulty, aswell as Jade WD's, monsters just have too much life it doesnt make sense to have those chars in a party, so season will have a much nicer variety of chars, specially now with the buff to wizards, my hydras hit for 100-160m in PTR on elites, and thats without the final buff to firebirds set, so wizards are slowly climbing back up to their original dps rank.
Strucne:dotycny pise, ze crusader a Jade WD prestavaji byt efektivni v GR po lvl 30 a jsou parte na nic. Hydry na PTR hituji i 100-160mil.

Nemuzu posoudit, na kolik je jeho komentar realny nebo prehnany, crusader s Furnace se podle mne hodit bude, ale pet WD bude asi lepsi nez Jade na vyssi obtiznost....
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 29.06.2014, 17:25 hod.

Pro zajimavost: od 25.5 prestaly fungovat vsechny soucasne DPS metry, upravou na strane blizzardu. A podle toho co jsem nekde cetl, sice ma nekdo napad jak by se to dalo obejit, ale slo by zjistit pouze DPS cele party ....

Myslim si, ze to je dobre, lidi prestanou sledovat cisla a budou vic sledovat jak se jim s nekym hraje ...
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 04.07.2014, 17:34 hod.

ze sveta PTR;
koho ceka dalsi nerf? Monky, jsou OP, jedini daji lvl 100 Rift. A nebo nerfnou korejce? :)

btw, monk je ultimatni killer machine, ne diky dmg, ale diky defensivnich schopnosti a EP, a kdyz se prida par itemu ...

screenshot

-----

editovano: tak koukam, ze uz se tu o tom psalo

---

jinac potvrzeno z ohlasu na PTR - Jade WD je na vyssi obtiznosti k nicemu, Pet WD je pouzitelnejsi

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 07.07.2014, 09:33 hod.

achievmenty -- monka uz mam skoro hotoveho, achiev 10x dodge za sebou jsem udelal nahodou za hry bez zadne zvlastni pripravy - vyberu skilu, atp, ted uz chybi jen 2mld healing lidi v parte, takze ho musim trochu vylepsit a chodit chvili jako support na vyssi T

me pekne T1 DH bohuzel rip, nastesti na sobe nemelo ani jednu cast Maurader (nevim jak se to pise) setu (mam skoro perfect armor a helmu, ktera padla pred par dny monkovi) Jinak asi 10 lege jsem mel v inventari, ale nic moc, takze pohoda, udelam nekdy nove

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 07.07.2014, 09:37 hod.

achievmenty -- monka uz mam skoro hotoveho, achiev 10x dodge za sebou jsem udelal nahodou za hry bez zadne zvlastni pripravy - vyberu skilu, atp, ted uz chybi jen 2mld healing lidi v parte, takze ho musim trochu vylepsit a chodit chvili jako support na vyssi T

me pekne T1 DH bohuzel rip, DC, nastesti na sobe nemelo ani jednu cast Maurader (nevim jak se to pise) setu (mam skoro perfect armor a helmu, ktera padla pred par dny monkovi) Jinak asi 10 lege jsem mel v inventari, ale nic moc, takze pohoda, udelam nekdy nove

jinak ted nic moc nehraju, po tom co jsem hral 2 mesice vetsinou T4+ me hrat niz moc nebavi a na vys nemam vybavu ani net, tak aspon na nizkem lvl T6 si chvikama uzivam

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 08.07.2014, 11:54 hod.

hmm, podle poslednich postrehu na PTR se v GR nejdal dostali wizardi ne s MM/Hydra, ale s Hydra/Gale Force, jak to?

ve vyssich Greater riftech je vice mene kazdy zasah IK, proto tam s neni moc prostoru na stani a spamovani MM a tak vymenili Depth Diggers za Hexing pants, Mirror Ball za Firebird Offhand + Cinder coat -> vic fire procent a misto MM tornada Gale Force davaji dalsich 15% debuff mobum + samotne slusny dmg, takze to nakonec vyjde asi lip nez MM

"vymyslel" to pry nejaky cinan a ostatni to kopli a vychazi to zrejme nejefektivneji

--------

nicmene pro HC hrat na obtiznosti kde kazdy hit znamena IK moc nepripada v uvahu, tak jsem zvedav, jakym stylem se pak bude hrat ...

bral bych kdyby dmg moster mel cap a narustalo jen hp a treba hustota mobu nebo pocet afixu, tak jak to spousta lidi navrhuje, soucasny system zvysovani obtiznosti je dost o nicem a vubec me netesi ...

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 08.07.2014, 11:58 hod.

Co pak vychází kvůli lootu lip když budeš mít strop třeba lvl 30? Chodit to furt dokola nebo klasicky rifty.?

Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Gandy
Quill Rat
BattleTag:Gandy#2260

Příspěvek od Gandy » 08.07.2014, 12:06 hod.

Co se lootu tyce tak bude zalezet jak to bude s torment only legendarkama v greater riftu, kdyz maji nezavislou obtiznost.

Jinak na drop legendarek asi vyjde lip tocit nizsi levely greater riftu, protoze v tech vyssich to s dropem neni lepsi. Tocit vyssi se mozna vyplati na legendarni gem.

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 08.07.2014, 12:09 hod.

jj, to se neda zatim rict, odmeny budou jeste upravovat ... na pocet legendarek vyjdou normalni T4+ rifty podle mne zatim lip

Obrázek

hulkxxxl
Ancient
BattleTag:Hulkxxxl#2541

Příspěvek od hulkxxxl » 08.07.2014, 12:13 hod.

no bude to zajímavý pro HC hráče, hlavně jestli udělají něco jako zákaz portu do města, inventorář je už teďka zamčenej že? (něco jsem čet v blue ohledně přehazování furnace ve měste) celkově mi přijde že to bude konec pro spoustu HC postav a že na ně u blizu nějak není brán ohled, jasně že mě nikdo nenutí tam lézt

v případě průšvihu se nedá ani swapnout na nějakej defenzivní štít nebo homing pads...
Obrázek Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 08.07.2014, 12:16 hod.

Furnace?

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 08.07.2014, 12:22 hod.

no snad jsem to napsal dobře taková ta palice co za hit (proc) ubere 5 - 8% života, používá se hlavně na RG aby se rychle pokrájel

http://us.battle.net/d3/en/item/the-furnace

edit
Obrázek Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 08.07.2014, 12:24 hod.

Jo sry já to ptr moc nesleduju tak jsem vůbec netušil.:)

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 08.07.2014, 12:29 hod.

ta palice je ve hře už teďka lidi ji používali na krájení rg na t6 swaplej pokrájíš a pak zpátky a dorazíš, s velkejma riftama je tohle totálně OP zbraň protože ubírá procena a je jí jedno z kolika HP monstra to je, spíš mám docela pocit že ji nějak zprovodí ze světa protože je moc OP

vypaltí se stále se portnout přehodit a zpátky tak to je už co říct
Obrázek Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 10.07.2014, 17:57 hod.

PTR update - chvilku jsem rano testoval, dodelal jsem akorat prvni GR, padla setovka, lege a dva nove gemy a kdyz jsem jeden vlozil do ringu padl klient (bug) a uz jsem se neprihlasil, az zas ted .. gemy vypadaji hodne zajimave, ale zatim je museli zas zakazat nez to doladi

----

co se tyce channeling skilu - nelibi se mi jak nizko to stackovani dmg zacina - psal jsem pred par dny nekde do feedbacku na pridanou resource cost, ze si myslim, ze resi problem, ktery vubec neni - jak motivovat hrace aby pri pouzivani channeling skilu ho spamoval nekolik sekund - podle mne je dostatecnou odmenou to, ze kdyz chvilku nekde postojim, tak ze dam vic dmg nez kdyz musim porad uhybat - nechapu proc to furt resi - ale takhle fakt delaji z wizarda sneka ...

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 11.07.2014, 11:28 hod.

Tak jsem par dni rozjizdel SC postavu, at muzu nekde testovat buildy v extremnich podminkach a nemusim se bat lagu. Na SC jsem vsechno smazal asi pred pul rokem, takze jsem zacinal skoro od nuly (jen jeden HF ring jsem mel schovany) - goldy jsem tehdy vymenil za goldy na hc, itemy jsem vsechny bud prodal nebo rozdal....

zajimava zkusenost - alespon mam predstavu co to znamena rozjet seasons - musel jsem projit komplet A1-A5 abych odemkl adventure mode - na lvl 70 jsem se dostal asi za 15 hodin - pravda nespechal jsem nijak, ale taky to s wizem trochu umim, takze me ten cas dost prekvapil, potesil MW amulet lvl 11 se kterym jsem chodil chvili i na lvl 70 :)

to prvnich 50 PL levelu bylo rychleji nez leveleni na 70 .... - pravda, zacal jsem hrat na T1 sotva jsem se dostal s dmg na 200k a toughness na 2 mil, ale byla to zabava s neco malo pres 100k life a Skornou v ruce, zachytil jsem neco na video a pres vikend zkusim strihnout a uploadnout

nic nepada, nemam ani goldy na gemy ani z ceho crafti, i recepty jeste chybi, tak zkousim kombinace zajimavych afixu a skilu

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 11.07.2014, 15:23 hod.

btw, nechce me nekdo protahnout na SC na PL400+? :)

bez par zakladnich paragaon bodu je to fakt jina hra a wizard je o dost slabsi ....

Obrázek

Kuki10
Globální moderátor

Příspěvek od Kuki10 » 11.07.2014, 16:01 hod.

Jasný.:-D

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 12.07.2014, 15:29 hod.

Drrobny postreh a male zamysleni

S tim, ze kdyz na HC prijdete o jednu postavu se nic nedeje, bych souhlasil, ale kdyz prijdete o 5 docela vytunenych postav a s tim o prakticky veskery slusny equip jako ja, tak to uz fakt zamrzi a kdyz pak zjistite, ze s tim co zbylo tak tak davate obstojne T1 - hodne dlouho se z toho budete vzpomatovavat ... tolik k tomu, ze hc je s account wide paragonem o nicem

se ztratou se srovnat dokazu, horsi je to srovnat se s tim, ze jsem tak nepoucitelny a hral jsem - za danych podminek dal - i kdyz jsem vedel, ze to prijit musi - dokud jsem neprisel o vsechno - s tim se vlastne ani srovnavat nechci, spis dat si na to bacha (a nejen ve hre) ... jenze ja to jinak neumim...

Obrázek

Darkness
The Butcher

Příspěvek od Darkness » 14.07.2014, 08:42 hod.

Zajimave poznatky z dalsich par hodin public na SC:

- lidi se daleko min zdravi a vubec daleko min pisou do chatu nez na HC

- umira se min nez jsem cekal, ale s dmg to je taky slabota, rifty se chodi na muj vkus hoooodne pomalu, to i T6 na HC jsme byli rychlejsi, samozrejme je to tim, ze zatim hraju na urovni "zacatecniku" zhruba do PL300, ale i tak me to trochu prekvapilo, ale nevadi mi to, aspon je to zabava a ne jen behani po mape

- v sobotu padl konecne aughild's recept - craft jsem set a k tomu caina, at trosku pribyvaj expy, momentalne PL78 a chodim T3 s asi 500k dps a minimalnim bonusem do arcane a elite, od lvl 11 mi jeste nepadl pouzitelny lege amulet, vlastne az ted Mara kaleidoscope,, ale bohuzel nestastny roll

- nosim chantodoo's set, protoze zatim mi nic lepsiho nepadlo a 10% resource cost reduction na zbrani mi hodne pomohlo, arcane build uz zacina byt hratelny, i kdyz zatim mam minimalni dmg

- diky chantodoo's a aughild's setu jsem na 25% redukci dmg z elit + melee redukce String of Ears - i pri 3.5 mil toughness nemam na T3 vetsi problemy, hlavne ale taky diky prstenu Rogar's Huge Stone

Jsem zvedav jak rychle se dostanu na T6 a jak to pujde ...

jinak v sobotu asi 3. rift 7 lege + jeden recept tusim na T2

profil carodejky

Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Hardcore“