Mrtvolky - HC crew
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
tak jsem to konečně dostahoval ale klíč mi po dvou pokusech nepadl jsem se nato vykašlal a šel raději na live...
jinak blue potvrdil že materiál na ring je stejnej jako na amulet +10fs takže jsem si hnedka říkal že farmit klíče a pak ubery je asi to jediný co se dá teďka dělat... tam budu směřovat svoje letní aktivity docla rád bych pak nějakej hezkej amu udělal
jinak blue potvrdil že materiál na ring je stejnej jako na amulet +10fs takže jsem si hnedka říkal že farmit klíče a pak ubery je asi to jediný co se dá teďka dělat... tam budu směřovat svoje letní aktivity docla rád bych pak nějakej hezkej amu udělal
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Re: Mrtvolky - HC crew
Možná rovnou i zajít ubery a mít to nachystany.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
je teda jedno na jaké obtížnosti normální rift otevřu, prostě projít, dropnout key do greater riftu a ten se pak otevírá na obtížnosti level 1 a obtížnost roste se s zvyšujícím lvlemmdmT píše:... je to následovně : změnilo se otvírání riftů, tzn. ťukneš na obelisk a musíš vložit rift keystone, nejdřív vložíš normání keystone na normální rift ... prolítneš normální rift a když budeš mít štěstí, tak ti padne keystone do great riftu, vypadá v podstatě úplně stejně jako standardní, jen je trošku tmavší ... ten great keystone má vždy lvl 1 ... dojdeš k obelisku a vložíš tento keystone a tím o něj defakto přijdeš ... pak se rozjede gr rift, kterej je defakto stejnej jako normální rift ( jen nepadá drop, jsou tam globy co posouvají % plnění a pod., ale princip naprosto stejnej ) jen ti to počítá jednak % kolik máš hotovo a k tomu odečítá čas ( myslím, že je to 15 minut ) , uděláš 100% , naskočí RG, toho zabiješ . Z něj dostaneš znovu keystone do gr riftu, ale už ne lvl 1, ale level podle toho, jak jsi ten první vymlátil rychle, takže u mě to bylo cca něco 1,7,12,16,18,20 ... Drop vždy padne až z RG a u mě to vycházelo cca co rift to lege .. Oběhneš těch 5-6 riftů a dostaneš se do situace jako já na lvl 20, kdy to nestihneš v limitu ... Rift tě to normálně nechá dojet, normálně padne drop z RG, ale už z něj nepadne ten keystone na gr rift, tzn. o ten tím definitivně přijdeš a musíš začít zase od lvl 1 ( respektive znovu farmou v normálním riftu, pokud nemáš v zásobě ty gr keystony )
Jakpa rychle procházíte ten level 1 narozdíl pak od 20tky? :-) Když tu Frozen píše že 24 nebo kolik neprošel, no uvidime :-)
tak to je dobré, že člověk aspon ted se nějak může připravit, mě to taky nějak nebaví, byl jsem PA-NE bez Diabla a moc mi to nechybělo a ani v neděli jsme to nepařili... prostě jsem si dropnul co mám a nemám důvod to hrát ... je to na hlavuhulkxxxl píše:tak jsem to konečně dostahoval ale klíč mi po dvou pokusech nepadl jsem se nato vykašlal a šel raději na live...

Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- hulkxxxl
- Ancient
jo to je to že už máš co jsi chtěl tak proč to hrát
taky mě tak nějak štvalo že mám ten komplest set , předtím sjem žil tím že to chci
myslím že se tomu i nějak říká jako deprese z dosažení cíle nebo tak něco 
momentálně fakt farma uberů, skoušel jsem wizku ale nemám nic na ni pořádně tak jen craft a i to mi nevyšly love na boty
chudák šlapala bosky do boje
ty klíče by chtělo dělat v partě přecijen když se splitne na mapě je to omoc rychlejší než jít sám jak idiot a celé to prošmejdit,i s koněm to trvá dost dlouho

momentálně fakt farma uberů, skoušel jsem wizku ale nemám nic na ni pořádně tak jen craft a i to mi nevyšly love na boty

ty klíče by chtělo dělat v partě přecijen když se splitne na mapě je to omoc rychlejší než jít sám jak idiot a celé to prošmejdit,i s koněm to trvá dost dlouho
- Kuki10
- Globální moderátor
Po 5 pokusech bez klice jsem to zapichl.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- Stanley
- Minion of Destruction
- BattleTag:Stanley#2169
Já když jsem klíče farmil naposledy, tak jsem na T3 měl z 5 runů 6 klíčů 

- hulkxxxl
- Ancient
no je to šílený ty klíče zlatej 100% drop na mp10 že???, halvně najít kw na velikánský mapě kde bejvá schovanej někde v tramtárii je strašný a o nějakým double dropu si teda člověk muže nechat jen zdát 
chtělo by to ten flail co prodlužuje trvání koně bohužel nemám

chtělo by to ten flail co prodlužuje trvání koně bohužel nemám
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... no mě z 15ti pokusů padl 2x a to na T5, jakejkoliv nižší torment ani rána :-( ... ale jinak dokud nenahodí na PTR něco dalšího, tak to taky hrát nebudu a jsem pro to nafarmit nějaký klíče a orgány ...
- Kuki10
- Globální moderátor
Udělat si po nahozeni 10 amuletů.....HM.....
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- hulkxxxl
- Ancient
ahoj nepotkali jsme se ve hťe, včera byla prosba od jednoho hráče z Osamo klanu - Tomusmen (nebo jak se to psalo) na vstup do Mrtvolek
osobně jsem za, je v pohodě a styl hraní taky, myslím že jede hlavně cruse, jen se vyjádřete i vy tak jak jsme se dohodli, večer bejvá online tak kdyžtak si s ním zahrajte kdo s ním ještě nehrál, já bych ho hnedka vzal
osobně jsem za, je v pohodě a styl hraní taky, myslím že jede hlavně cruse, jen se vyjádřete i vy tak jak jsme se dohodli, večer bejvá online tak kdyžtak si s ním zahrajte kdo s ním ještě nehrál, já bych ho hnedka vzal
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... ahoj, nikdy jsem s ním nehrál, ale jsem si jistej, že by jsi nedoporučoval nějakýho troubu, takže jsem určitě pro :-) ... stejně nás hraje 5 a půl, takže každej aktivní hráč dobrej ... osobně se chystám začít pořádně hrát až s patchem 2.1, protože teď nějak není co a proč hrát, maximálně nafarmím nějaký klíče a orgány, ale dám tomu max pár hodin týdně ...
- hulkxxxl
- Ancient
trouba není určitě
já s ním hrál několikrát i s nějakejma lidima z jeho klanu ale prý nikdo už nehraje tak je sám, včera jsme s ním hráli se sukvošem a bylo to v pohodě podle mě, dneska uvidím jak budu (co stará) kdyžtak ho pozvu, aktivní je určitě což se dost hodí protože ani já nějak nemám kolikrát s kým jít (hlavně na t4+ je crus už slabej)
jinak včera farma klíčů, a2 je nějakej prokletej mám jen dva ... ostatních asi 12, t3 je asi málo někdy mi za celej run nepadlo nic
ale našel jsem včera flail co prodlužuje trvání koně tak to bude jízda, budu hledat jak rychlonožka 6s koně je mazec (a s cdr hnedka další podle mě)

jinak včera farma klíčů, a2 je nějakej prokletej mám jen dva ... ostatních asi 12, t3 je asi málo někdy mi za celej run nepadlo nic
ale našel jsem včera flail co prodlužuje trvání koně tak to bude jízda, budu hledat jak rychlonožka 6s koně je mazec (a s cdr hnedka další podle mě)
cg k Swiftmountu, ale až ti padne čtvrtej a Gyrfalcon pořád nikde, začneš ten flail nenávidět, to ti garantuju

Můj profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/An7yk-2127/
- hulkxxxl
- Ancient
jako projet stonefort celej asi za 20 sekund to je masakr, díky cdr mám dalšího koně asi za 2s, neskutečně se zrychlilo hledání KW
ale je to fakt otrava, endgame = hledání klíčů jak idiot???
šel jsem chvilku barba že si odpočnu od brokovnice a jsem zjistil (opět) že je to slaboch.. 500% dmg VS 3x 900% to se prostě nedá srovnat, šel jsem t3 rift a připadalo mi že to snad nikdy nedokončím
ze zoufalství jsem šel pak expit monka, nějak nebylo s kým hrát
PS: jak šli t6 ubeři?
ale je to fakt otrava, endgame = hledání klíčů jak idiot???
šel jsem chvilku barba že si odpočnu od brokovnice a jsem zjistil (opět) že je to slaboch.. 500% dmg VS 3x 900% to se prostě nedá srovnat, šel jsem t3 rift a připadalo mi že to snad nikdy nedokončím

ze zoufalství jsem šel pak expit monka, nějak nebylo s kým hrát

PS: jak šli t6 ubeři?
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Mno já si hrál včera s malou cca do 22:15 a pak už tam nikdo kromě sukvoše v plné partě a nepřítomného ivana, nebyl, tak jsem se šel brodit blátem (spintires), tak dnes pokud nepůjdu uspávat, tak očekávám od blizzu lego(n)land 

- hulkxxxl
- Ancient
Prosím dopsat Otrinar na náhrobek crus 190 hodin tuším, včera se poroučel do pr... při dc 
díky ivanovi a kubusovi za pomoc při expení nového

díky ivanovi a kubusovi za pomoc při expení nového
- hulkxxxl
- Ancient
takže po shlédnutí videjka že strongarm bracery procují díky skilu condemn jsem to včera začal používat a po všech možnejch kombinacích jsem obětoval koně a je to to správný ořechový
chce to správný načasování, stáhnou moby na sebe blind+20% dmg, hodit +100% cd, a pustit paprsky když se zadaří tak vše padne jak muchy, dps mám ještě slabou blbej amu a SOJ taky chybí ale padá to s tím hezky, troška cdr by neškodila ale dá se to přežít
jeniná nevýhoda je že toho občas na sebe člověk stáhne víc než je zdrávo hlavně nějaký elitky s hnusnejma afixama nejsou moc příjemný
chce to správný načasování, stáhnou moby na sebe blind+20% dmg, hodit +100% cd, a pustit paprsky když se zadaří tak vše padne jak muchy, dps mám ještě slabou blbej amu a SOJ taky chybí ale padá to s tím hezky, troška cdr by neškodila ale dá se to přežít
jeniná nevýhoda je že toho občas na sebe člověk stáhne víc než je zdrávo hlavně nějaký elitky s hnusnejma afixama nejsou moc příjemný