Tak ono ivan s hippo budou mít, možná už mají více starostí

a to těch hezčích. Hippo byla těhotná a teď někdy se jim mělo malé narodit. Až ho ve hře uvidím, tak budu vědět víc

. Jinak co se herní doby týká, tak já to nehraju protože mě to omrzelo a nebaví mě chodit jedno a to samé dokola, resp. k čemu, když pak s patchem člověk přijde o vše... navíc sólo mě to neba, pokud vidím, že jste ve hře aspoň tři, tak se lognu a zahraju, ale jinak tam ani nelezu, protože jsem zjistil, že čas v diablu plynu ukrutně rychle a člověk se u hry tolik nepobaví a poslední dobou makám na baráku(zahradě) a končím cca v 20:00. Manželka je s dcerou přes týden u vody (švagrová má kemp a manželka to má blíž do práce), takže buď po večeru si skočím na jedno s karlosem, případně si zahrajeme Homam 3 proti sobě. Ale jinak jsem začal číst zaklínače, dohrál mass effect 3 a začal hrát zaklínače

a člověk i když si zahraje třeba hoďku, tak se víc pobaví než nyní v diablu za 3 hgödiny, kde je to hrozný stereotyp bez motivace a opravdu se bojím, že díky neustálým patchům, kdy ty úpravy nejsou jen kosmetické, ale často dost zásadní pro build, ta hra půjde do kopru. Mě totiž nikdy nebavilo se pořád od začátku honit za něčím jak trotl. Před zavedením nového PL jsem chtěl mít PL100, to bylo to co mě drželo postavu na živu, bohužel se mi to nepovedlo a chyběly mě 2 kostičky. Ale co mě ve hře drží teď? PL je ukazatel ztráveného času a jeho efektivní využití ve hře. Chodit vyšší obtížnost, aby ti padlo něco lepšího než máš ve hře není, takže je jedno na co hru hraješ, jen si zvyšuješ riziko smrti, ano zvyšuje se i adrenalin a není nouze o občas zajímavé situace, ale k čemu, když člověk za to není náležitě odměněn? Uvidím s čím přijde patch 2.1, ale pokud nezmění svojí strategii s vydáváním patchů a budou neustále zásadně zasahovat do skillů postav, tak to nemá pro mě smysl hrát, jo možná tak párkrát do měsíce, abych si procvičil klikání na myši, ale jinak si radši přečtu knížku.