Příspěvek
od Mlok » 09.10.2014, 09:51 hod.
Právě o těch 60fps mi jde. Mám je až na pár vyjímek blbě udělaných lokací trvale (HW mi udrží 100+ fps kdybych vypnul V-sync) všude a nerad bych si pohoršil. A když jsem koukal na video, jak Gabynator s tímhle buildem dal GR48, tak tam má pořád kolem 30fps. A je otázka jestli má slabý HW nebo to takhle snižuje ten build, přeci jen lightning je pak všude.
Na HC chápu, že to máš jak to máš. Já bych s tím ale chtěl hrát vyšší GR na SC (tzn. minimálně GR40+ sólo) a tam to bez SS hrát tenhle build nejde, protože aby měl maximální dmg (a byl silnější než jiné varianty), tak musíš neustále spamovat Ball Lightning i sám (nestačí ty vyvolané Helltrapperem). A k tomu je podmínkou perma SS, jinak okamžitě smrt. Gabynator to udržel po celý úspěšný pokus na GR48. Tam jedno ukliknutí kdyby nestihl perma SS a byl by okamžitý one hit kill (bude to už i na o něco nižším lvl GR, na 48 ale tutovka).
A tenhle styl hraní se mi moc nelíbí, klikat 15 minut souvisle na SS v intervalu kratším než 1,5s (musí mít tolik CDR aby měl rezervu na odezvu serveru, zpoždění přenosu server/klient a zpět dle toho jaké má připojení), aby trvale s jistotou udržel perma SS. Je jasné, že na tohle se na HC nedá spoléhat, protože dříve nebo později dojde k mírnému lagu a konec.
Postupně zkusím více variant. Ale chtěl jsem právě na začátek vybrat jednu, protože nebudu mít hned gear na všechny. I na tu jednu to bude chvíli trvat. Nemám ještě v podstatě nic, jen jsem si připravil zatím DH na 70lvl a teď budu postupně u Kadaly nakupovat za shardy, které nafarmím na Wiz. (kde to jde super rychle).
I když mám 2 nebo tři itemy, které se zrovna shání blbě, to byl také podnět k tomu, že bych si DH udělal.
A to TaT. Sice nejsou ideální, protože jsem použil od Wiz., takže byl reroll z int na dex. Ale i tak mají aspoň použitelný roll. Jsou teď po rerollu se 750dex + vit + 7% AS + 8,5% ChC.
Pak mi konečně padnul perfektní unity, kde můžu rerollnout main stat (hodím tam 48+ ChD, takže bude univerzální pro všechny chary).
U třetího si nejsem jistý rollem (musím se ještě podívat). Mám ještě WH od Wiz. Takže nevím teď z hlavy jestli bude použitelný s rerollem int na dex.
M6 bude brzy aspoň s nic moc rollem (ten jde u Kadaly snadno). Offhand také není takový problém u Kadaly (i když záleží jaký dle toho co zvolím za variantu). RoRG je dnes také snadný. Nejhorší tedy bude zbraň, tam to vidím zatím na Helltrapper (pro light variantu je i nejlepší, ale zatím bych ho případně dal i pro jiné varianty), ten půjde také poměrně snadno. S Etrayou to bude horší pro případnou cold variantu. Stylem hry se mi nejvíce líbí cold varianta s EA + CA + MS. Na dmg (hlavně na single target) je ale skoro nejslabší (mám staženou pěknou srovnávací tabulku desítek variant). Na multitarget je ale velmi slušná a výborný cc. Tak uvidíme jak mi to v reálu sedne.
15% sentry na toulci, přeju hodně štěstí na rerollu. Už jsem viděl na US fóru i případy, kdy to někoho stálo 3 miliardy goldů. Nejhorší reroll co může být. Souhlasím u toulce se strategií, že je jednodušší reroll v určitém okamžiku (někde kolem 10-20mil. za reroll) stoponout a raději u Kadaly sehnat nový a začít znovu. Je ale pravda, že pro light variantu je to horší, tam už není taková sranda s novým kouskem jak je rozhodující i hodnota AS pro dosažení 4,15 breakpointu. Pro jiné varianty kde je lepší zůstat u 2,84 je to většinou fuk a klidně stačí i o něco nižší hodnota AS a nemusí být celých 20%.
Já mám tedy na light variantu stejně blbé TnT. Mám na nich jen 43% AS do petů a pro 4,15 to chce nejlépe 48%+. Když už bych hrál 4,15 breakpoint, tak bych ho chtěl nativně bez Gogoku. Nemám rád udržování stacků (Gogok už jsem hrál více na Archon Wizně, tak vím co to přesně obnáší).
SoJ spíš potřebovat nebudu. Ten padá děsně málo (od 2.1 ještě snížená šance na drop SoJe), takže to by byl problém. Budu hrát ale jen sólo, takže spíš RoRG + unity.
I když právě light varianta, kdybych se rozhodnul, že budu klikat perma SS se hraje pak i sólo SoJ + RoRG. Na tougness se pak zcela kašle a jakmile neudržíš perma SS, tak prostě okamžitě smrt. Je to ale další důvod (získáš dmg za SoJ, kde bys jinak hrál unity), proč je light varianta tak silná sólo.
Naposledy upravil(a)
Mlok dne 09.10.2014, 11:07 hod., celkem upraveno 1 x.