A tak jako ty fire chains dokazou udelat svy, to znam. Ja jen cekam kdy se mi povede ze zustanu stat ve stredu arcanu, a bud zapomenu zmizet, nebo me tam neco pripouta a pojdu, je fakt, ze paprsky jako takovy neresim, dokud jich tam je tolik, ze jsem schopnej je spocitat, ale ty stredy, do tech obcas vbehnu a pak jen cumim o co jako ku*va jde

Ja hraju s enchou a vybavil jsem ji na cca 90k HP a nepamatuju kdy naposled jsem ji videl umrit. Ale je fakt, ze ja uz bych dneska asi rangedko hrat nemohl, nejak jsem si zvyknul na takovej "statictejsi" zpusob boje = nejaky kitovani a tak moc nezkousim a spis jdu-zabiju-jdu dal a do zblbnuti

i proto jsem jak na SC tak na HC jel na vysoky EHP a prumerny, nebo jen lehce nadprumerny DPS. Ono se to vzdycky nejak utluce. Ted uvazuju ze brzy asi trosku poladim build, protoze se jsem schopnej relativne snadno dostat na cca 90k selfbuff dmg, tak myslim, ze by to koseni bylo zase o necem jinym, ale pak nad tim premejslim a vzdycky kdyz uz si ty skilly zmenim, tak prijdu na to, ze mi vyhovuje ta mobilita aktualniho buildu i za cenu nizsiho dmg, tak nevim.. Asi budu jako spravnej barbar pouzivat hlavu a zapremyslim si nad tim