Mrtvolky - HC crew

Diskuze týkající se Hardcore způsobu hry.
Zamčeno
hulkxxxl
Ancient
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Hulkxxxl#2541
Re: Mrtvolky - HC crew

Příspěvek od hulkxxxl » 28.03.2014, 14:25 hod.

jako barbar přece nebudu uhejbat :D stojím vepředu a sekám :) / stahuju to na sebe... wiz a dh ať klidně běhají okolo a kosí z dálky

barba chápu prostě jako tanka, nikdy nebudu hrát papíráka s kvantou dps co hází sekery z dálky

četl jsem tvoje příspěvky jak vyšlo 2.0 byl jsem namašlu z toho toughness ( a to označení kollik % ti to přidá nebo ubere) je to strašně zavádějící číslo, ale už jsem se naučil koukat se prostě na allres/ armor/ vitku do detailů
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher
BattleTag:Frozen#2576

Příspěvek od Frozen » 28.03.2014, 14:31 hod.

nevím všude píšou že armor > resisty. Mě ovšem toto pravidlo přijde pouze v případě, že nemá člověk štít. Jakmile má člověk štít, tak je to rázem obráceně resisty > armor. Protože normální hity tě nezabijí, kdežto máš daleko větší strach z plivajzů na zemi. Aspoň teda dle pocitu a tím se řídím více jak číslama na papíře.
Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 28.03.2014, 14:39 hod.

armor a resisty maji uplne stejny vyznam, vic potrebujes to co ti vic chybi ...., proto nekdy ti pomuze vic to, nekdy vic ono, armor redukuje dmg i z elemental dmg, nejlepsi defense atributy jsou stejne melee, range a elite dmg reduction....
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

mdmT
Minion of Destruction
BattleTag:mdmT#2837

Příspěvek od mdmT » 28.03.2014, 14:43 hod.

... já se od jisté doby oblíkám následujícím způsobem - nikdy na sebe nevezmu nic co by mi ubralo obranu ( a teď nemyslím +% tougnes, myslím tím, že by celkově ta postava byla slabší ) i kdyby mi to přidávalo kolik chce dps ... na to si postavím druhou postavu, kterou budu mít jen na dps a budu s ní chodit rychlo farmy a když umře tak umře ( ale to bude DH, kterej je brutálně rychlej a na farmu matroše a pod. naprosto jedinečněj ) ... ale prostě hlavní postavu jedu tímto stylem a opravdu se mi to osvědčuje, protože dps čase přijde ... od té doby neumírám ... třeba teď mám tougness asi 11M ( v armory to ukazuje cosi divnýho ) a troufnu si říct, že na T2 mě může zabít opět jen vlastní blbost ( a jo stát se to samozřejmě může ) nebo DC ... a jo dps mám "jen" asi 320K, ale od toho v partě stejně úplně nejsem a je to jen bonus navic ... jinak frozene k tomu trapnej - ty voe já si připadnu trapnej 95% času kdy stojím v nějakým větším packu , 20s do nich řežu a jen čekám kdy přiběhneš, hodíš tam jeden orb a za 0,5s jdeme dál :-)) ... tak mi prosím dopřej moje 2s slávy, kdy jednou za 20s pustím do něčeho většího sss :-))) ...

EDIT : off topic - ale z tohoto se mi chce plakat ...
https://www.diablofans.cz/forum/viewtopi ... 05#p238605 - po hodině farmení na normal, fakt má smysl se pižlat s T1 nebo T2 :-(( ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 28.03.2014, 14:50 hod.

:D jako dospělo to do takový fáze, že jsem projel podrobně veškerý skilly a přemýšlel, zda to nepůjde vyřešit na single target lépe, mno nejspíše ne (v rámci cold dmg). Takže ti je budu dopřávat dále :-D

edit: Jo já už ani tady ty články nečtu... viz. 1m dps a 10m ehp a bojí se jít na T1, nebo tam nejde protože to není efektivní. Ale je pravda, že ať si to každý hraje jak chce, ale dle mě to nemá s HC co moc společného. Je to spíš SC s čekáním na DC, které tě odpojí od postavy.... ale s 10m ehp snad nemůžeš umřít na normal.
Naposledy upravil(a) Frozen dne 28.03.2014, 14:53 hod., celkem upraveno 1 x.
Obrázek

Darkness
The Butcher
BattleTag:LeonardoCA#1772

Příspěvek od Darkness » 28.03.2014, 14:51 hod.

mdmT: ja obcas na sebe hodim neco co mi ubere % toughness, kdyz mi to prida armor a resisty, na tougness ma vitalita neumerne velky vliv a je to zavadejici, i s milionem zivota muzes chcipnout hodne rychle, kdyz nemas dobre defense staty ... proto beru toughness jen jako hodne orientacni (nic moc nerikajici) cislo

jinak souhlas
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

Obrázek

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

IvanSk
Quill Rat
BattleTag:IvanSk#2915

Příspěvek od IvanSk » 30.03.2014, 00:01 hod.

super odkazy frozen :}, no som na 70tke konecne ziadny lag tak dufam ze v nedelu uz dame daco :} cawo >:o

opickacze
Quill Rat
BattleTag:Opickacze#2645

Příspěvek od opickacze » 31.03.2014, 11:08 hod.

Tak včera jsem pohřbil sojí první postvu na HC ,wizardka 800k dmg,8 mega thougnes... sere mě to jako sviňa :) byl jsem na master v riftu otevřel jsem červenou truhlu a vyskočila elita taková tři svině (obrovzké stroje na těch velkých nohách co jsou v act 4) ,kteří davájí neskutečné bomby což by nevadilo,nahodil jsem archona v nemž jsem měl dmg přes 1,2 megaa než jsem stačil poprvé praštit tak mě zamrazili,a od té doby už jsem z mražení nevypadl,jen jsem se 30 sekund díval jak mi dochází život ani lahvička mi nešla vzít když jsem byl zamražený,no tak dlouho jako včera ráno jsem nasraný nebyl,sice je to jenom hra a na wizardovi jsm měl nahraných asi 90 hodin tuším,ale i tak mě to strašně mrzí :(

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 31.03.2014, 13:35 hod.

hoj dneska snad budeme ready všichni a dáme něco pořádného....

rip opickacze, momentálně nasere docela jakejkoliv rip na lvl70... naštěstí se expí docela rychle hoď se na tanka a dej topaz do zbraně a jen choď

PS: mathael nemá enrage borec ho kuchal 3 hodiny na t6 HC...
Obrázek Obrázek

opickacze
Quill Rat
BattleTag:Opickacze#2645

Příspěvek od opickacze » 31.03.2014, 13:58 hod.

myslíš že je topaz lepší než emerald?to mě celekem překvapuje já tam mám +110% critical ve zbrani ale to ubírání HP monster může být taky fajn,teď jsem level 44 až se dostanu na level 60 hodím na sebe něco málo co jsem si nechal uáložného a pojedu campaň V act,ale připadá mi že když se sníží HP každý hitem o 2K tak to není až tak moc,uvidíme příjdu z práce a vyzkouším,,,každopádně mi tím klesne dmg

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 31.03.2014, 14:02 hod.

žlutej šutr dává dmg monstrům co tě trefí, přečti si popisek .... je to jen na expení zezačátku pak si už dej emerald nebo rubím podle toho jakou máš cc včera 34 levelů za 2 hodiny hraní jeli jsme t1 myslím

jinak jsou udělat zbraně s 2000 dps s - lvl req takže ji pak nasadíš třena na lvl 42 a jdeš a krájíš to jak máslo

pak z 60 - 70 to už je větší fuška
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 31.03.2014, 15:15 hod.

... jj žlutej je super, ale někde do levelu 35, pak měním osobně za červenej ... jinak souhlas, dneska by to chtělo něco většího, mám po víkendu, kdy mi to v sobotu nejelo a po včerejšku, kdy jsme jen expili regulérní absťák :-)) ...

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 01.04.2014, 07:17 hod.

Chtělo by to, aby vyexpil ještě někdo barbara, když tu nebude hulk ať můžeme T2, protože T1 už mě nebaví :lol: a na T2 bez barbara by se muselo opatrně.

Asi se do toho pustím, mám sice zatím 64. Hraju ho sólo, ale tak snad do konce týdne by mohl být.
Obrázek

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 01.04.2014, 07:33 hod.

jo ten barb pomuže jak sviňa už sjem taky chtěl hrát i něco jiného naž barba ale bez barba to zase není ono :D ...

viděl jsem expení v a3 na mostě jak máš donest od toho vojáka pod schodama nahoru ten dalekohled a pak hnedka port ven za 90 minut je že 60 - 70
no snad to není apríl, tak skus než to nerfnou

dneska než dojdete tak skusím lovit matroš na craft, hlavně kua bych potřeboval nějakou lepší zbraň protože bych pak měl o 1/4 větší dps, ten sunkeeper co mi padl včera byl pěknej šrot

PS: prej mi v práci monitorujou a hlásí šéfovi co dělám tak to je v prdeli :(
Obrázek Obrázek

Frozen
The Butcher

Příspěvek od Frozen » 01.04.2014, 07:51 hod.

To je tak na SC, ale ne na HC. Navíc by mě to nebavilo a to nechci. Zatím mě to sólo baví a pokračuju v actu V a až zabiju Malthaela, tak pak budu uvažovat co budu běhat :) a třeba mi i jako na potvoru padne ten fear. My máme internet v práci povolený, je jedno co děláš, když máš svojí práci odvedenou dobře.
Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 01.04.2014, 12:04 hod.

... no je fakt, že by to chtělo druhýho barbara, ale taky by to chtělo druhýho wizze :-)) ... protože je fakt, že bez těchto dvou charů se na vyšší obtížnosti skoro neobejdeš ... leco nadělá taky víc než slušnou paseku, ale s orbama se to prostě srovnat nedá ... já jsem do dmg dobrej akorát na single targety ( takže 98% času nanic ), tzn 80% killů děláš ty s wizzem ... jinak včera to T2 byla naprostá paráda a dlouho už jsem se u toho tak nebavil ... a přitom to padalo jak hrušky ... takže sice bude fajn, když budeš mít barbara na 70, ale stejně s ním nebudeme moct jít výš než T1, protože zase nikdo jinej nemáme pořádnou dmg ...

EDIT : a myslím si, že v partě barb, monk a 2 x wizz by jsme dávali T3 s prstem v zadku a nebál bych se ani zkusit T4 ...

Stanley
Minion of Destruction
BattleTag:Stanley#2169

Příspěvek od Stanley » 01.04.2014, 12:15 hod.

Můj wizz se hlásí ku pomoci :) , už před časem jsem s vámi chtěl jít mp10, ale nějak to nedopadlo, hlavně kvůli tomu, že hraju hodně nárazově. Třeba celý víkend a pak týden nic.

Jsem v Bitovo HC klanu, ale přijde mi, že chodí akorát normal bounties a jen pár lidí Torment... Neříkám, že chci měnit klan :) , ale to nám nebrání někdy zahrát, když budu online a budete potřebovat wizze ;)

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 01.04.2014, 12:26 hod.

... píšu si Tě do deníčku :-))) - - - ne vážně - my hrajeme skoro denně mezi 20-24h, protože jsme se tak nějak sešli všichni otcové od rodin, kteří můžou pařit až se dětátka uloží :-) ... tzn. když se někdy trefíš do toho času, tak není problém zahrát ... my to hrajeme zase asi trošku naopak než většina, snažíme se hrát vyšší obtížnosti ... včera jsme chodili T2 rifty ( než nám odešel barbar, pak jsme šli na T1 ) a padalo to moc pěkně ( myslím příšery, ne drop, ten byl tradiční :-) ...

hulkxxxl
Ancient

Příspěvek od hulkxxxl » 01.04.2014, 12:30 hod.

no ale bylo to trochu poznat t2, wize mám na 65 lvl ale pak zas nebudu hrát za barba :D

t3 by se asi dalo, jen v případě dc myslím že bych zdechl, musel bych jet zase na totálního tanka, takhle přecejen dělám i nějakou dps ikdyž slabota špíš na chumly

PS: drop byl trapnej set a lege na normalu a pak na t2 nic :D
Obrázek Obrázek

mdmT
Minion of Destruction

Příspěvek od mdmT » 01.04.2014, 12:36 hod.

... tak já bych v případě DC a blbé situace padl i na expertovi ... ale to máš stejný jako ve vanile, tam jsi při normální konstalaci ustál 50x DC na MP10, ale pak stačila jedna blbá ( DC v descre :-) a bylo vymalovaný ... jako je jasný, že tady jsi v riftech permanentně v blbé konstalaci, protože je to kolikrát elita na elitu ... na druhou stranu T1 už zase byla klasická rychlofarma a víceméně nuda:-) ...

Zamčeno

Zpět na „Hardcore“