HC Mumik a jeho brečící koutek
-
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Moxmar#2814
Tož vcera supr pařba. Plny sily po posilce jsem spachal paragon a večer uz mi zase hrabalo. Dneska pauza a zitra hura do toho. Ale plany ruším, je to nerealny. Na druhou stranu se aspon pokusim uhrat co nejvic.
LVL postav - co jste me ted zadali o protazení, tak se nezlobte, ale tohle je u me č.1. Pak budu zase pomahat :-)
LVL postav - co jste me ted zadali o protazení, tak se nezlobte, ale tohle je u me č.1. Pak budu zase pomahat :-)
- Darkness
- The Butcher
- BattleTag:LeonardoCA#1772
Re: HC Mumik a jeho pokrok
Zitra s tebou pocitam. Kdyby se k nam pridal WD a barb s poradnym DPS, tak by mp7 mela byt rychlovka a stihnes to do nedele taky. Mozna i na mp6 to pujde.
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)

DiabloProgress YouTube TwitchTV Twitter I think I'm going back I think I'll go back (one day ...)
-
- Minion of Destruction
Me nase posledni sestava max vyhovovala. je pravda, ze jsem sel parkrat i Mp8, ale ted uz jsem srabák a vyssi nez Mp5 se mi moc chodit nechce.
Ono jsem malel zarval i na Mp4, kdyz kolem me byla zed a prisly takovy ti tlustosi co vybouchnou a jsou z nich hadi. zacali se nafukovak, k tomu meli molten (jak pak bouchaj extra), zařvali tam 3 najednou a ja uz se videl v pr*eli. Nastesti IQQDQ+2x kotrmelec a tema zdma jsem nejak prolitl. Uffffff, kdybych nemel komlet setovej bonus, uz by byl konec, protoze max disciplínu jsem teda nemel.
Celkem zavidim tem, co maj ty smrtacky pasivky, je to fakt strasna vyhoda proti ostatním.
Ono jsem malel zarval i na Mp4, kdyz kolem me byla zed a prisly takovy ti tlustosi co vybouchnou a jsou z nich hadi. zacali se nafukovak, k tomu meli molten (jak pak bouchaj extra), zařvali tam 3 najednou a ja uz se videl v pr*eli. Nastesti IQQDQ+2x kotrmelec a tema zdma jsem nejak prolitl. Uffffff, kdybych nemel komlet setovej bonus, uz by byl konec, protoze max disciplínu jsem teda nemel.
Celkem zavidim tem, co maj ty smrtacky pasivky, je to fakt strasna vyhoda proti ostatním.
- Darkness
- The Butcher
Ja zavidim DH ze maji pasivku nebo skill na regen. Jednou jsem potkal v pvp DH se 150k+ life a nebyla moc sance ho sejmout, protoze mel 6k+ regen + permanentne gloom
) a mel jen 150-170k dps, se soucasnoou vybavou bych ho uz mozna dal, ale mel bych velky problem i tak
Ja si myslim, ze kazdy char se da udelat skoro nesmrtelny ...
Vcerejsi sestava byla paradni, akorat trochu nizsi DPS, den predtim jsme sli stejne bezpecne a rychle mp8, az pak na jednu fatalni chybu na konci ... ale to byla hloupa chyba, ze WD ripnul v poisonu

Ja si myslim, ze kazdy char se da udelat skoro nesmrtelny ...
Vcerejsi sestava byla paradni, akorat trochu nizsi DPS, den predtim jsme sli stejne bezpecne a rychle mp8, az pak na jednu fatalni chybu na konci ... ale to byla hloupa chyba, ze WD ripnul v poisonu
The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.

-
- Minion of Destruction
Asi bych musel prodat auto, abych mel 150k live a jeste k tomu 150k dmg :-D nebo dropnout mempo s 6+critem a prodat ho za nekolik bio.
skoda toho wd, to zamrzi.
skoda toho wd, to zamrzi.
- Darkness
- The Butcher
Kouzla se daji delat i skoro zadarmo, ale pravda - kouzlit umi jen wizardi :-)

-
- Minion of Destruction
Zmizelo mi co jsem napsal - to je bordel!
-
- Minion of Destruction
Zkracena verze:
malem RIP v 2a MP5 - klicnik. Nechapu, plno zivota a najednou cerveny pole. pritom jsem jel jako dycky. Infarkt + posrani dohromady, prdim na to, zitra hra.
Tot vse. A GRRRRRRRRR na to zmizlý
malem RIP v 2a MP5 - klicnik. Nechapu, plno zivota a najednou cerveny pole. pritom jsem jel jako dycky. Infarkt + posrani dohromady, prdim na to, zitra hra.
Tot vse. A GRRRRRRRRR na to zmizlý
-
- Minion of Destruction
Grrrr - nejakej hnusnej blizzzzzak me nema rad. Nebo potrebujou zredukovat pocty lidi, co maj vyssi paragon. Dneska zas total zasek jako prase, MP5 a u elity. Nastesti ju kolegove dali, ja aninevim, co umela. UFFFFFF. jako do paragonu (ted nevim presne) 85 jsem neznal DC ani moc lagu me nepotkalo. A ted se to porad seka, blokuje a pritom jsem nemelil nic. ze by nejaky sikovny update od hmyzáku? No dekuji.
-
- Minion of Destruction
Prave jsem se dostal na zacatek nove cesty. Cesty ktera bude trvat nejdýl ze vsech, protoze me ceka poslednich 320M zkusenosti a polezou tak pomalu, jako bych sbiral desetkrat tolik. No drzte pesti, prave jsem načal paragon 99. Na hru teda uz nebude moc casu, tak snad to do tydne nebo dvou dam. Neni kam spechat.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To uz das, musis.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
paragon 100 - UFFF splneno. velky oddych a uleva.
Nelvyssi hrany MP 8
Nejvyssi bossaci MP 7
Nejcastejsi hra MP4 a 5
celkem od lvl 60 : 53 setu / 262 legend. Par jich bylo dobrych, ale kdyz se na to podivate, tak za tech +- 340 hodin to bylo pekne slaby. Ale ja prodavam kazdou blbinu, i veciza 10k, takze vybava je nakonec slusna (calamity me stala 420M BO). Jen me mrzelo, ze za celou dobu jsem nebyl schopny ucraftit lepsi rukavice a amulet s AS. Ale co. S touhle postavou uz hrat nebudu. Na 99%, chcu si ju nechat a s nou bude odpocivat i vsechno co ma u sebe.
Diky vsem co me podporovali, tem co me u hry trpeli a proste vsem co mi pomahali. Hlavne od paragonu 94, to mi zacalo hrabat. Ted hru vyrazne omezuju zas jen na vecery - tak max 2hod a sem tam po obede.
Zvlastni podekovani patri temhle:
Sonnilion - zachranil me v tom 2a pri DC (uz jsem o tom psal) + muj osobni Barbar
Brawler - kdybych s nim nemenil ze zacatku veci lege za lege, su uplne v kélu + hafo mi pomohl
EDIT - na MP10 prasarny mam barbuchu :-D
Nelvyssi hrany MP 8
Nejvyssi bossaci MP 7
Nejcastejsi hra MP4 a 5
celkem od lvl 60 : 53 setu / 262 legend. Par jich bylo dobrych, ale kdyz se na to podivate, tak za tech +- 340 hodin to bylo pekne slaby. Ale ja prodavam kazdou blbinu, i veciza 10k, takze vybava je nakonec slusna (calamity me stala 420M BO). Jen me mrzelo, ze za celou dobu jsem nebyl schopny ucraftit lepsi rukavice a amulet s AS. Ale co. S touhle postavou uz hrat nebudu. Na 99%, chcu si ju nechat a s nou bude odpocivat i vsechno co ma u sebe.
Diky vsem co me podporovali, tem co me u hry trpeli a proste vsem co mi pomahali. Hlavne od paragonu 94, to mi zacalo hrabat. Ted hru vyrazne omezuju zas jen na vecery - tak max 2hod a sem tam po obede.
Zvlastni podekovani patri temhle:
Sonnilion - zachranil me v tom 2a pri DC (uz jsem o tom psal) + muj osobni Barbar
Brawler - kdybych s nim nemenil ze zacatku veci lege za lege, su uplne v kélu + hafo mi pomohl
EDIT - na MP10 prasarny mam barbuchu :-D
Velká gratulace moxi, snad se tam taky jednou dobelhám za tebou, až nahóru =)
- Kuki10
- Globální moderátor
Gz chlape.

Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Gratulace! S DH je to vykon hodny obdivu 

HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
Gratulka Moxi, bezvadnej výkon
Hodně zdaru s novým charem 

jak se říká - "gratulka" 

- Kuki10
- Globální moderátor
Gratulka.:-D
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Minion of Destruction
Diky vsem.
Jinak jsem nahazel zalozni vybavu na DH Vajo III, oddelal jsem teda HF, ktery nepotrebuju (vit teda ubyla) a ono to neni az tak spatny, mam novyho farmáře a troufam si tvrdit, ze je celkem slusnej.
je stavenej ciste na granaty, nic jinyho nebude pouzivat. jedina nevyhoda je pouhych 75k live, ale holt nemam na lepsi sutry a nevim jestli jsem nemel craftit rukavice + bracery taky na VIT. Chtelo by to 100k live a takovyh 800all. Holt zase sním :-D
Jinak jsem nahazel zalozni vybavu na DH Vajo III, oddelal jsem teda HF, ktery nepotrebuju (vit teda ubyla) a ono to neni az tak spatny, mam novyho farmáře a troufam si tvrdit, ze je celkem slusnej.
je stavenej ciste na granaty, nic jinyho nebude pouzivat. jedina nevyhoda je pouhych 75k live, ale holt nemam na lepsi sutry a nevim jestli jsem nemel craftit rukavice + bracery taky na VIT. Chtelo by to 100k live a takovyh 800all. Holt zase sním :-D
Velká gratulace ke kulatým kulatinám Moxi. Hra s tebou byla/je vždycky fajn, žádný chaotický lítání po mapě, ale pěkně jeden za všechny a všichni za jednoho!