Mrtvolky - HC crew
- hulkxxxl
- Ancient
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
Teda gz k přesunu na t6
dneska snad už budu ready, ale včera asi 4x dc během hodiny snad to bude dneska lepší
jinak na nějaké t4 cca je ready i crus, používám provoke, blind a law na ats + 100% cd takže partě něco donese... shield bash dělá pěknou paseku lítají crity kolem 12m
PS: bacha plagued prý nakládá víc jak má měl by bejt někdy hotfix
PPS: vítám další Mrtvolku mezi námi
dneska snad už budu ready, ale včera asi 4x dc během hodiny snad to bude dneska lepší
jinak na nějaké t4 cca je ready i crus, používám provoke, blind a law na ats + 100% cd takže partě něco donese... shield bash dělá pěknou paseku lítají crity kolem 12m
PS: bacha plagued prý nakládá víc jak má měl by bejt někdy hotfix
PPS: vítám další Mrtvolku mezi námi
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
Re: Mrtvolky - HC crew
Mno mě nepřišlo na T6 nic hrozného (myšleno ty plagued), musel jsem z něj vyběhnout, ale že by mě to mělo zabít během vteřiny, to ne. Jinak mi padl super amulet a arcane orby od včera miluju 
Akorát musím přetočit na critku
jo a hlavně mi padl Thunderfury s rollem: Int, Vit, Socket.... takže si můžu vesele točit DMG
))

Akorát musím přetočit na critku
jo a hlavně mi padl Thunderfury s rollem: Int, Vit, Socket.... takže si můžu vesele točit DMG

- hulkxxxl
- Ancient
gz teda pěkné dropy
mě padlo velké kulové a ještě jsen vyplácal všechny fs na pokus o přeročení štítu ,,,,
a ani teta kadala nic nedala
hrál jsem hlavně cruse a kromě kousku setu kterej jsem stejně daroval mi padly asi 3 plánky jinak samej šrot
cruse jsem předělal komplet na fire takže objednávám u blizu magefisty a cindercoat, případně nějakou tu andarielku a za soj se taky zlobit nebudu
(ale setovky taky beru
))
mě padlo velké kulové a ještě jsen vyplácal všechny fs na pokus o přeročení štítu ,,,,

hrál jsem hlavně cruse a kromě kousku setu kterej jsem stejně daroval mi padly asi 3 plánky jinak samej šrot
cruse jsem předělal komplet na fire takže objednávám u blizu magefisty a cindercoat, případně nějakou tu andarielku a za soj se taky zlobit nebudu

(ale setovky taky beru

- Frozen
- The Butcher
Jinak musím říct, že mě na T6 bavilo i to bounty. Hlavně teda když jsme šli ke kingovi
. Boj byl sice dlouhý, ale pohodový. Lege z bedničky dostal snad jen lečo a to myslím amulet. Mě padlo během bounty asi 3x lege. Jinak před spaním jsme chytli 2 pack + rift guardiana. mdmT to s peťou hezky podrželi.

Taktéž gz k T6 :-)
hulk: toho fire crusadera myslíš nějak takhle, že?
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kubi ... o/38807043
dostavěl jsem jej včera, kdy mi padla andarielka a maximus. Jeho damage tím vylítla na stupnici teploměru až na maximum a ten se pak varem měřící kapaliny rotrhl :-) ne, to jsem se samozřejmě opět nechal unést, ale už je asi i lepší, než můj weapon throw/ancient spear barbarian. Hlavně tím, že tu damage dává konstatně velkou. Ještě nějaký pěkný amulet s +% to fire a nějakou tou imunitou (nejlépe opět na fire, což si asi počkám) a bude dokonalý.
GL! Přeju, ať ti cindercoat, magefist i ostatní Tebou preferované propriety padnou co nejdříve.
hulk: toho fire crusadera myslíš nějak takhle, že?

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kubi ... o/38807043
dostavěl jsem jej včera, kdy mi padla andarielka a maximus. Jeho damage tím vylítla na stupnici teploměru až na maximum a ten se pak varem měřící kapaliny rotrhl :-) ne, to jsem se samozřejmě opět nechal unést, ale už je asi i lepší, než můj weapon throw/ancient spear barbarian. Hlavně tím, že tu damage dává konstatně velkou. Ještě nějaký pěkný amulet s +% to fire a nějakou tou imunitou (nejlépe opět na fire, což si asi počkám) a bude dokonalý.
GL! Přeju, ať ti cindercoat, magefist i ostatní Tebou preferované propriety padnou co nejdříve.
Naposledy upravil(a) Kubizek dne 16.05.2014, 07:39 hod., celkem upraveno 1 x.
Bounty na T6 bylo super hlavne ty Expy 40-80m za splnění Bounty :-), ale Buchtra na T6 bych asi nešel, tam by to zavánělo RIPem :-)
Škoda že jsem nemohl sváma pokračovat T6, ale zjistil jsem že musím zvíšit Toughness a HP jsem měl z vás nejmín :-(
Co dneska budete online?
Škoda že jsem nemohl sváma pokračovat T6, ale zjistil jsem že musím zvíšit Toughness a HP jsem měl z vás nejmín :-(
Co dneska budete online?
- hulkxxxl
- Ancient
to je teda provokace....
jo nějak tak, akorát bracery od mathaela by se hodily, bojuju s nedostatkem wrathu (blind jsem musel dát na runu na generování za hit)
já za něj vlastně nehraju jsou to dropy z bariny ale po patchi dostal celkem boost takže už to není takovej suchar, včera byl na t2 v pohodě tak ve full grupě s nějakým tím warcry nebo mantrou by t4 mohlo jít, když bych přidal nějakejch 36% fire ještě tak to bude masakr (+30% do elitek a je to paráda)
jo nějak tak, akorát bracery od mathaela by se hodily, bojuju s nedostatkem wrathu (blind jsem musel dát na runu na generování za hit)
já za něj vlastně nehraju jsou to dropy z bariny ale po patchi dostal celkem boost takže už to není takovej suchar, včera byl na t2 v pohodě tak ve full grupě s nějakým tím warcry nebo mantrou by t4 mohlo jít, když bych přidal nějakejch 36% fire ještě tak to bude masakr (+30% do elitek a je to paráda)
- Frozen
- The Butcher
Já budu určitě.
Nevím strejda google poradil, když jsem zadal: "Něco na slintání pro Hulka"
Nevím strejda google poradil, když jsem zadal: "Něco na slintání pro Hulka"

Hulku, tobě jako správnýmu obrovi by byly ubrousky na nic. Tohle je více těžkotonážní řešení hodné tvé velikosti

- hulkxxxl
- Ancient
LOL
no normálně používám kuchyňské utěrky xxl balení extra pevné.... dovoz z Anglie
no normálně používám kuchyňské utěrky xxl balení extra pevné.... dovoz z Anglie
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Hulku ( nebo kdokoliv jinej kdo to ví :-) ty to budeš určitě vědět. Konečně mi padl ten Wall of man plán ( navíc se na něj i pohodově farmí matroš :-), včera jsem jich zkoušel asi 6 a nejsem schopnej rollnout to co bych potřeboval, ale to je jiný . Dotaz zní - chápu správně tu lege vlastnost toho štítu, že ve skutečnosti nemá block 22, ale 22+26 ( v mým případě ), tzn. má block 48? ... nebo je v té lege vlastnosti nějakej fígl? ... Každopádně až se mi podaří rollnout ten správnej, tak ten štít nemá chybu :-) ... Jinak včera to bylo super, bylo to rozhodně neefektivní ( oproti třeba T4 ve stejné partě ) , ale bylo to zase po dlouhé době opravdu zábavný ... Osobně už nic nižšího než T4+ s mainem chodit nebudu, T6 je idál i kdyby jsme zatím měli chodit bounty. Prostě ta hra je zase hrou a zábavou a ne idiotským ( s prominutím ) honěním se za co největším dropem:-) ...
Mě se zdálo včera, že mi padlo víc věcí za večer na T6 než když chodíme T3. :-)
Je fakt že mě toho napadalo nejvíc :-)
Je fakt že mě toho napadalo nejvíc :-)
- hulkxxxl
- Ancient
no blok šance je 22 a když tě trefí tak je 26% šance že se vyčaruje ten štít z kostí
teoreticky je teda 48% šance (22 blok a 26 když tě trefí - takže když uděláš dodge/ absorbed z mantry tak tě netrefili že? težko to teda asi spočítat ) ani nevím kolik ten štít absorbuje no skusím pohledat po fórech
mě teda nepřijde že by to bylo nějaké světoborné, mám podobnej štít i na rukavicích (montálně je nosí crus)
teoreticky je teda 48% šance (22 blok a 26 když tě trefí - takže když uděláš dodge/ absorbed z mantry tak tě netrefili že? težko to teda asi spočítat ) ani nevím kolik ten štít absorbuje no skusím pohledat po fórech
mě teda nepřijde že by to bylo nějaké světoborné, mám podobnej štít i na rukavicích (montálně je nosí crus)
- hulkxxxl
- Ancient
takže našel jsem že tan kostěnej štít redukuje dmg o 20% na 5 sekund, ale jak často procuje nikde není tak teoreticky by ten štít mohl bejt nahozenej skoro stále
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
... ale tak já mám toho monka do naprosto absolutní obrany, tak mi to přišlo super ( navíc je tam redukce od elit ) ... ale je fakt, že jsem to bral, že mám v podstatě blok 48% ... ale je fakt, že to tak asi není a pak je opravdu velká otázka kolik ten štít požere ...
EDIT: no tak pokud je to na 5s a máš 26% šanci, že se spustí, tak by tam měl být IMO skoro perma ne? ...
EDIT: no tak pokud je to na 5s a máš 26% šanci, že se spustí, tak by tam měl být IMO skoro perma ne? ...
- hulkxxxl
- Ancient
podle mě to není jako blok množství ale prostě zredukuje všechno dmg na tebe o 20% teda tak to všude psali
tak pro nás co stojíme v chumlu a tankujeme je to asi must have item, jen udělat nějakej peknej roll, na matroš chodíš kam?
tak pro nás co stojíme v chumlu a tankujeme je to asi must have item, jen udělat nějakej peknej roll, na matroš chodíš kam?