RIP všem hrdinům :/
Včera díky tomu, že jsem shodou okolností měl zrovna dovolenou, tak jsem si mohl hodit menší 15ti hodinovou šichtu s pul hodinkou na oběd

Začaly jsme celkem z vostra a hned v prvním trialu mě s DH procla pasivka

nicméně jsme se dostaly na lvl 23. Poté jsem se dostal do party s klukama z expendables a ve čtyřech jsem uspěšně zvládly lvl 30, nicméně to bylo dosti o hubu.
Po pár riftech se prohodilo pár lidí řekli jsme si, že tu třicítu zkusíme znova, to se ovšem stalo osudné Lucovi s leapovacím mrazícím bábou, když dostal IK od výbuchu po moltnu :/
Dále jsme už spíše jeli lvl 22-26 aby jsme vylevlovaly gemy. Když už jsme měl jeden na ranku 29 což mě přidalo 15% do elit a bonus 59s 20% demage po zabití elity (Zde u tohoto gemu je bug o kterém blizz ví - když nemáte bonus aktivní a poolnete elitu okamžitě dostanete těch 20% demage...mělo by to být až když tu elitu zabijete) Druhej gem a to na bonus petů jsem dostal na rank 16. V poslední hře na lvl 28 jsme si říkaly že to bude pohoda, ale opak byl pravdou a v agony jsme potkaly elity z A5 a náš člen Nyrlem tam položil svoje WD i s kukri :/ Nevim co přesně ho tam složilo, ale já si myslim že od elity mu procla pasivka a jak běžel z5, tak ho upálily ty mříže na zemi...
Asi to je teprve začátek, ale ripů bude podle mě opravdu hodně, ať už v těch trialech, které jsou mimochodem zatraceně nebezpečný, tak už v GR kde se člověk bude chtít dostat co nejdál...a kdo tvrdí, že GR bude chodit jen na to co se cejtí, tak nikdy ty gemy nebude mít vylevlený na max, protože už teďka když splnim lvl 28 a chci upgradnout gem z lvl 29 na 30, tak tam je myslim něco okolo 50% a stále to rapidně klesá..což je dobře a člověk má alespoň stále co překonávat. Nicméně je mě uplně jasný jak to všechno bude a za tejden nebo dva nás čekaj zase nerfi, protože blizz si to takhle vůbec nepředstavoval a děti si na forech pobrečeli jak tu sezonu vůbec nedávaj