popis: Jedná se o jeden z nejslibnějších sandbox MMO F2P projektů tohoto roku. Pro Evropu vyvíjí anglickou verzi TRION studio stojící za takovými peckami jako je např. RIFT.
URL: http://www.archeagegame.com/en/
---------------
Včera jsem podlehl této hře. Mám takový pocit, že to bude velká a návyková pecka ! Díky ní jsem spal jen 3 hodiny a teď musí msedět v práci v "zombie modu"

Momentálně se hra nachází v "Closed beta event 3" fázi, to znamená, že si ji můžu na základě pozvánky, kterou jsem obdržel, zahrát od včera 14.8. do 18.8.
---------------
Dokopal mě k ní brácha, který o ni básnil, mě to přišlo, že se zase bude jednat o nějaký "wowko styl" hru, ale mýlil jsem se.
Na první pohled možná to tak příjde, ale ve skutečnosti je hra daleko lepší

Prostě krásný, fakt krásný otevřený svět (engine hry postaven na CryEnginu 3), kdy se nic neřídí nějakou nařízenou lajnou, ale vše je tzv. sandbox styl. Postavte si masivní hrady, zabírejte velká území, nastavte daně, a vládněte, pokud jste dostatečně mocní. Světová ekonomika je čistě v rukou hráčů. Spojujte se a zakládejte guildy, staňte se piráty, přepadejte města a okrádejte ostatní hráče nebo dobývejte pevnosti. Svět, ve kterém vám nikdo nebude říkat, jak máte hrát, svět, kde můžete být kýmkoliv!
I když je hra stále ve fázi beta, až na pár drobností technického rázu nemám na první dojmy žádné výtky.
Momentálně mám pouze level 10, jsem battlemág, uvidíme, jak se bude dneska pokračovat