NargarotH - Annihilation, Doom Cast a Assasination jsem tam teda hodil - poznat to teda bylo hned... mimo metání blesků už to i hřmí a mobové padaj jak shnilé jablka

Teď teda půjdu po tom VAAL Pact...
Lighter - Já na strongboxy používám Lighting Warp a někdy mezi ně pustím i Vaal Storm Call...
Rakiii - já i na normál v některých mapách vynechával silné bose, protože bez 6l to bylo u mně bídné... měl jsem teda přechodně nějaký 5l, ale pro moji postavu nebyl moc vhodný, protože já potřebuji vysoký mana regen, abych mohl mít pozapínané všechny aury (zbývá mi tak potom cca. 200 many).
Jenomže, včera jsem si vybral svoje štěstí v neštěstí... Koupil jsem přes poe.trade ten Cloack of Defiance za 1ex byl to 1 slot... takže jsem ho dooost přeplatil (ten typek mi strašně tvrdil, že levněji neseženu)... mno což jsem začátečník...
To, že jsem dal 6slot na 3 orby jo to byla docela haluz... ale co se mi stalo včera, to dostalo i mě... 6 link padl cca na 60 fusing

a pak abych tomu nasadil korunu tak barvy BBBBRB padly, tak nějak taky na cca 60-70 chromatic...

Tak jsem ten Cloack linknul tomu týpkovi co mi ho prodal |:D
Navíc mi včera padly 2 nové hůlky, které v mých očích vypadají velice dobře (možná se mýlím), ale odsunul jsem na chvíli Moonsorrow na druhou kolej a zkouším to s tímhle.... (viz. screeny)
Tak nějak přemýšlím, že si vsadím i sportku, protože jsem nejspíše vyčerpal veškeré štěstí co ve hře bylo v tu chvíli dostupné

Moc si neuvědumuju vzácnost obarvení, ale pokud to správně chápu, tak pravděpodobnost na barvy se odvyjí od dex,str,int (aspon tak to vypadalo, když jsem zkoušel - házelo to neustále zelená - modrá)...
Screeny: http://1drv.ms/1dL0qpo A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...