Začal jsem hrát včera, takže jsem strašnej nupík s levelem 8 a vodquestěno prakticky jen k fousáčům, hrál jsem na experta, ale po cestě k fousáčům už ten troll byl unbeatable, takže snížení o 1 stupeň... takže jsem na 3/5 :-O
Občas mě troška štve, že je dost nejasný, kde ta lokace leží. Třeba ta Valheilm (či jak) Keep má být údajně někde vedle stejnojmenných věží a nemůžu jí najít :-D Ale já jsem kus tragéda, cestičku k fousáčům jsem taky hledal asi 10 minut přitom byla předemnou :-D
TES jsem prakticky nikdy nehrál, viděl jsem nicméně docela dost (tak 3 hoďky) Oblivionu a nelákalo mě to. Skyrim teda nalákal a musím říct, že chytil :-D
Troška mě jen mrzí, že jsem jel Archera, ale jak jedu na hodně malý detaily aby to jelo plynule (njn, mašinka už trošku šediví...) tak toho moba vidím až z hodně velký blízkosti a to už se blbě střílí lukem...
Takže mám dotaz - pod jakým nastavení v options se dá nastavit ta vzdálenost renderu MOBa? Je to object? Nejsem si jist a nějak nevím, jak se to dá testovat :-D Prostě bych rád, abych toho trotlíka co na mě běží viděl troška dřív než když už stihnu vystřelit jen tak 1-2 šípy... ideální případ když stealthuju a on mě odhalí dřív, než já vůbec vidím kde je (červenou tečku na kompasu nepočítám :-D to je strašně rofloidní :-D)
PS - jaká je proboha výhoda vlkouše? Každej úplněk se změníš ve vlka? :-D Takže si vesele prodáváš něco ve městě a najednou je z tebe vlkouš?