tajně doufám, že to je monkspiderer píše:60M s 17% more fire dmg taken hmm, gratulace!jsem zvedavej jak se novy majitel bude citit v ohni
moc pěkná. GZKaral4 píše:no nejsem já to lucker @ponylevel <3
To me po*er uz.:-Dspace7 píše:moc pěkná. GZKaral4 píše:no nejsem já to lucker @ponylevel <3
Jn asi tak...:-DMr_Perfect píše:Kuki: Normálně přemýšlím, že do tohoto topicu přestanu choditMně totiž vždycky spadnou leda tak trenky, když lezu do postele po noční session u Déčka
60 milion? ved takych tam je 100 vky od 100 000. a dexterita, ktora je mozno najvyssia neurobi cenu 60 milion. asi to kupil vul, alebo miliardar. ja mam podobnu a neviem ju predat ani za 100KKaral4 píše:myslím že lepší nenajdeteprodáno trochu pod cenou za 60míčů
koupim za 100k kdyz ji nemuzes prodat.ReptileSVK píše:60 milion? ved takych tam je 100 vky od 100 000. a dexterita, ktora je mozno najvyssia neurobi cenu 60 milion. asi to kupil vul, alebo miliardar. ja mam podobnu a neviem ju predat ani za 100KKaral4 píše:myslím že lepší nenajdeteprodáno trochu pod cenou za 60míčů
no, ale nema dex, ale 120 int.spiderer píše:Reptile koupim za 200k vsechny co mas, muze jich byt klidne 200 kusu