Jméno: Dr_Splinter
Klasa: Druid
Lvl: 28
Lokace: Travincal
Build: Werebear + heart of wolverine
status : Uvízl v 3 aktu, zemřel mu MERC na Concilech... bez merce se táhnout další 2,3 aktu by nebylo ono... :/
takže jsem se na medvídka prach sprostě vykašlal a zkusím něco "určitě" jednodušího....
Jméno: Cathrine_Savage

Klasa: Amazonka
Lvl: 82
Lokace: Hell The Pandomonium Fortress
Build: Javazon ( s tím že vynechám Lighting Fury a pude max Valka s trochou decoy asi 10 bodů)
Status: Conqueror
PS: JPG je upraven aby to nezabíralo půlku internetu! 
Equip:
Zbraň:
Shadow Thirst - Matrialchal Javelin +2 javelins / 40% IAS / 150%ED / 191 AR /21 poison dmg / 5%E Defense / dmg reduced by 3 / magic damage reduded by 2
Spirit -Monarch: +2 To All Skills / +28% Faster Cast Rate / +55% Faster Hit Recovery / +250 Defense Vs. Missile / +22 To Vitality / 102 To Mana / +5 Magic Absorb (varies) / Cold Resist / +35%Lightning Resist +35% / Poison Resist +35% / Attacker Takes Damage of 14
Zbraň2:
Shadow Gutter - Ceremonial Javelin: 1 to javelins / 98% ED / 87 AR / adds 37-62 Fire dmg / 50 poison dmg / repleshing quantity/ Requements 30% / Ethereal
Štít2:
Ancient Pledge - Kite Shield : 43% cold rezz / 48% lighting, fire, poison, rezz / 10% damage to mana / +10% dub.
Helma:
Lore - Sallet: 1 to all skills / 10 energy / 30% lighting rezz / 7 damage reduced / 2 mana after kill
Brnění:
Peace - Linked Mail: chance slow missiles / chance valkyrie / +2 Ama skills / 20% FHR / 2 to critical 13% EDeff / 30% cold rezz.
Ruce:
Blood Cluthes - Vampirebone Gloves: 20% IAS 1% life stolen / 10% CB / / 16 life / 30% fire rezz. / poison reduced by 25% / 54% extra gold
Boty:
War Traveler - Battle Boots: 25% FRW / adds 15-25 dmg / 163% EDeff / 10 strenght / 10 to vitality / 39% MF
Opasek:
Viper Cord - Demonhide sash: / 59% Edeff / 20 strenght / 24% cold rezz. / 25% lighting rezz / 5%poison rezz. dmg red. 1 / magic dmg red. 1
Grim Finger - Ring1:10 FCR / 7% cold rezz / 34% lighting rezz /7% fire rezz / 35% poison rezz / Magic dmg rezz.
Raven Frost - Ring2: 189 AR / adds 15-45 cld dmg / 15 to dexx / 40 mana / cold absorb 20% / CBF
Raven Wing - Amulet:10% Faster Run Walk / 2% Life stolen p.h. / 16 strenght / 20 life / 20 cold rezz / 20 lighting rezz / 55 fire rezz / 20 poison rezz / 27 % extra gold
MERC: MRTEV zabit v Spider Forest bosspackem conviction + nějaký enchanty...
Soul Hood - Circlet: 1 to off auras / 3 to max dmg / 9 dexx / fire rezz / 15%
Blood Wrap - Ancient Armor: 5 dexx / 3 to mana / 30/ cold rezz / 20/ fire rezz
Insinght -Partizan: 13 med. aura / 35% FCR / 248% ED / 9 to min dmg / 48% bonus AR / adds 5-30 fire dmg / 75 poison dmg / 2 to crit strike / 5 to atributes / 2 to mana after kill / 23% MF
nalezeny zajímavé unikátní věci:
Raven Frost ( Lokace - Chaos Sancuary - NM )
http://oi62.tinypic.com/25tfh20.jpg
http://oi58.tinypic.com/1548qo4.jpg
War Traveler ( Lokace - Flayer Dungeon - NM )
http://oi61.tinypic.com/n3x3sk.jpg
http://oi61.tinypic.com/15sar04.jpg
HighLords Wrath ( Lokace - Chaos Sanctuary - Hell )
http://oi60.tinypic.com/2w39hfn.jpg
http://oi58.tinypic.com/wl2gw9.jpg
zajímavé setové předměty:
Tal Rashas Adjudication - Amulet ( Lokace - Abadon - Normal)
2x
Tal Rashas Horadric Crest - Death Mask ( Lokace - Halls of Anguish - Nightmare) ( Lokace - Den of Evil - Hell)
Popisovat mě každý act zvlášť mě moc nebaví tak to zhrnu do jednoho alba.
http://secondfrace.rajce.idnes.cz/Diabl ... j_Ironlady
Hell mi zabere víc času už jen díky zdárnému začátku.... tak to možná i sepíšu
HELL
ACT1 players set 3
Prvně jsem snížil Players na 3 říkám si fajn... jdem na to... zabíjím si takhle falleny a merc někam odběhne....ani jsem si nevšim že je to bosspack a instinktivně decoy a valku za ním... ale bossáka s extra strong to neodradilo a merce s 3/4HP zabil onehit... dost mě to překvapilo... i s tím že jsem snížil players
říkám si že ho dostanu z5 z Raven ale ti lighting Immune zombie a skeletoni budou ještě zábava... a nebo konec.
Den of Evil byl v pohodě, faleni umíraj stále dobře a rychle a na začátku mi palda hned další
Tal Rashas Horadric Crest - Death Mask
zapoměl jsem to screennout :/
se zombiema to už tak rychlé není... a bosspack zabral trošku víc času... došly flašky na manu které jsem do te´d vlastně nepotřeboval.
v Cold plains jsem narazil na dalšá immune s kopím tak jsem radši našel waipoint kterej byl u vchodu hodil screeny a nechám to na další den

Danší den jsem si ulevil že v Cold Plains není těch lighting immune tak moc jak jsem si myslel předcházející den... jenom dva bosspacky. extra strong a stoneskin jeden s enchant na cold a druhý na fire....
po dvou hodinách v jedné lokaci jsem se dostal na kraj Burial Grounds... tak jsem to dalších 10 min obcházel ale zombící s kosťákama přece jen nejsou tak vytvrdlí jak ty bosspacky.
Packat se s zombíkama před Raven se mi nechtělo tak jsem šel rovnou po ní.
Dělal jsem jí takový lighting dmg že, po dvou zásazích vyběhla z davu zombii a pak už to bylo jednoduché.
takže jsem si za zabití RAVEN s dovolením oživil MERCE
Mausoleum a Cryptu jsem zavrhl po chvilce uvažování a frčelo se do Stony field.
Tady na mě čekali další Lighting immune s kopím a kosťáci.
to už šlo o poznání jednodušeji s mercovým 1K dmg z Insight
naštěstí zase spíš plné fallenů se šamanama tak jsem byl celkem spokojen.
Underpassage jsem se obával a šel tam až když už nebylo zbytí...
ale nepotkal jsem tam žádný bosspack lighting flusačů tak jsem si silně oddychl páč nevím jak bych přes ně tady procházel.
nalezen
Radaments Sphere Ancient Shield
http://secondfrace.rajce.idnes.cz/Diabl ... hot154.jpg
http://secondfrace.rajce.idnes.cz/Diabl ... hot155.jpg
Asi použiji na Andy takže doufám že půjde po mě nebo po valkýře a merce nechá dýchat.
v Dark Woodu to bylo dost zajímavé...
u 5 metrů od východu byl hned stromek což mě dost překvapilo i bossákovo extrafast. ale další vlastností jsem si nevšiml protože po 3 ranách podlehnul takže screenout jsem ho nestihl...
pak jsem potkal další dva bosspacky kosťáků extra strong/stoneskin / fana. stoneskin ale oba jen fire enchant tak to nebylo nic nepřekonatelného když jde valkýra první a dál to už byla spíš taková procházka.
v Black Marsh to bylo v pohodě... Opičáci... archerů žádný bosspack takže jsem byl spokojen...
jenom uprostřed lokace bosspack Opičáků s Convou, extra strong, lighting a cold enchant...
těm jsem jen předhodil decoy a valkýru a šupky dupky do portu a znova přes waypoint v Darkwoodu, páč Merce mám rád

v Tristramu nebyli žádní nebezpeční archerové jen měl multiple shot ale to má myslím vždycky... naštěstí nešli zároveň s Griswoldem a tím jeho Cursed takže jsem si to jen víc roztáhl a bylo vystaráno.... po archerech jsem tam vyděl Night Clan šampánů s gostly snad tak jsem jim jen pod nohama ukradl Caina a frčel jsem pryč páč tam měli šamana s Fanou..
v Great Marsh jsem se těšil na Forgotten Tower v očekávání pěkné runy... nejvyšší mám stále Lem která mi padla v NM Lower Kurast
ale to se nekonalo páč hned u vchodu v prvním patře Archerky s fanou a před nima Šampón pack blood Clanu... takže v 1 sec Merc s 50% HP a ještě tu sec jsem klikl z5 na východ...

tak jsem to pět minut vydejchával a šel jsem dál
v Tamoe Highland bylo s mercem v pohodě až na jeden bosspack který jsem o5 obešel.
http://oi57.tinypic.com/9atsn6.jpg
do Baraks už to byla pohodička a v samotných Barracks nic Immune jen nepříjemný Extra strong, stoneskin a lighting enchanted Smither
ale stačilo aby Merc nešel první a valkýra to stíhala na 23 lvl bez problémů regenerovat.
jail1 bez immunit a Jail2 s lighting kosťákama ale jen jeden bosspack... zas extra strong, stoneskin ale valkýra špa první tak cajk.
Jail3 bez immunit a nic hroznýho... jen jsem našel další 3 Tome ID takže mám v truhle už pěknou knihovnu.
a vzhledem že už bylo pozdě tak jsem si vzal v Inner Cloister waypoint a tím to haslo.
ACT 2 players set 3
PS: k doplnění 2 aktu vzhledem k delší absenci si už nepamatuji

kouknu po nějakých JPG
Dohrání asi neplánuji... v Spider Forest byli všici komplet immune... a to s dmg 500 nebo kolik mám bez lighting fakt mor
krom screenu v Maggot lair brouk s Phy. rezz a light rezz

a v Palace Cellar Uber tak nic..
nesmrtelný brouk v Maggot lair
Uber
Durielův EPIC drop
ACT 3 players set 1
Tak po delší absenci 3tí ACT pokračuje.... snížil jsem si players na 1 moc immuních příšer... a mrtvý merc
ve Spider forest byl Spider Cavern až na druhým konci ale po cestě málo odboček takže aspon jsem nebloudil. (proběhnuto... samí immune až na vypasený stromy)
v Great Marsh už byli immuní jen bosspacky u bočních vchodů (nebo mi to tak připadlo ... takže jsem jim hodil decoy a šlo se dál.
v Flayer dzungle obdobně jak v Great Mars.... jen 1 Lum po cestě a toť vše... co stojí za zmínku.
LK zase immune.... ale players jsem nesnížil a rychle proběhl do Kurast Bazaar kde byli Fire Immune takže žase happy že jsem si mohl něco zabít

Upper Kurras zase Immune.... takže další vynechaná lokace kde jsem si nic nezabil... proběhnout to do Travinical nebyl žádnej med... a ani tam těch neimmuních nebylo nějak moc... takže decoy zdruhý strany valkýra a port a vylákat je nějak jinak abych mohl projít nebyl žádný med...
tak ... rezy fire na 42% se mi moc nelíbily tak jsem pohledal nějaké charmy místo kostky v truhle a trošku ty rezy vylepšil a šlo se na radu.
Tak rada cajk... klasika.. vytáhnout po jednom a rozpíchal JABem

aspon co bylo Light immune.
v Durance of Hate sice byli ti malí bílí bouchací ale v prvním patře žádní immune takže jsem si oddychl a vyčistil celý...
druhý patro jsem o5 probíhal .. páč mě tam naháněli ti velcí s kládama

byl jsem si vědom že je to dost o život... potkat tam extra fast tak jsem dead
ale měl jsem štěstí

další radu před mephistem jsem natáhl ke vchodu hodil decoy a šlo se dál... lighting imm + holly freeze...
sám Mephák stál uz za nic

a drop jak by smet..
jinak opět se mi vyplatilo sbírat každej šutr tak bylo na 10 craftů... a jeden se vcelku poved.
Raven Wing - Amulet:
10% Faster Run Walk / 2% Life stolen p.h. / 16 strenght / 20 life / 20 cold rezz / 20 lighting rezz / 55 fire rezz / 20 poison rezz / 27 % extra gold
ACT3 stál dost za prd.... hodně probíhání má za následek málo zabítí a to pak něco najít...
padl jen v Spider Forest 175 poison large charm a Lum jinak nic....
ACT 4
tak Outer Speppes skakající immune... tak jsem jen proběhl... naštěstí vchod hned vedle města.... Plains of Despair v pohodě bez immune takže vybito.
Izuela jsem si skoro ani nevšiml...
v další lokaci už byli Stormáci... tak jsem zabil jak co.... navíc mi dochází mana flašky.... což vidím jako zásadní problém....
RIVER OF FLAME
co se týče many tak vzrostla z ničeho nic strašně spotřeba...
takže jsem přesedlal z5 na Tal Rasha helmu...10% mana steal
abych aspon trochu zamezil ztrátě many...
ale i přes to že tu nebyli žádní immune tak jsem spotřeboval asi polovinu poslední stráky s manou.
v ACT3 jsem vycházel s manou že spíše sem tam nějaká flaška po ztrátě merce přibyla.. tohle bylo zajímavé zjištění.... v ACT4 mi padly many jen z bosspacků a to jsem jich víc na ten bosspack spotřeboval...
CHAOS SANCTUARY
bylo to sice pomalejší díky STORM CASTERŮM vzhledem k tomu že jsem to musel celé vyčistit.... sice jejich vraždění bylo na dlouho ale co šlo o kole lehlo s lehkostí a sami casteři sice byli tuzí na můj směšný dmg alespon z nich padla nějaká mana...
a konečně i něco padlo...
Amulet
a vylezl z něj
HighLords Wrath
snažil jsem se šetřit na diabla a tak zbylo 15 flašek many. + fullky 12
no spotřeboval jsem asi mana flašku a super heal

DIABLO sice jsem jeho otřepanou smrt screennul ale jpg se asi neudělal...
a pádilo se dál!
ACT 5 to be continued
projito k prvnímu waypointu.
radost z každé neimmuní příšery je čím dál větší a větší...

takže 1ní lokace vyčištěna.
druhá lokace taktéž vyčištěna i s Abbadonem sice tam byly ty mrchy s Amlifou... takže jsem to měl nad hlavou furt.... ale jinak nic hroznýho....
v třetí lokaci sem tam immuní bossák... ale nic co by Valka s Jabem nepokořili

jen mě tam štvaly ty troj packy shamanů s falenama... když je podpořil bossák shaman.... který bez toho aby musel zakouzlit oživoval shamany a ještě byl lighting immune.... pak si tam dvakrát odběhnete aby faleny člověk odlákal od shamanů a nažene tam ještě další dva shamany s falenama... takže cca 5-6 shamanů včetně bossáka který je oživuje fajne

hold musel jsem je všechny rozpustit aby neměl co oživovat páč jít prvně do něj byla sebevražda

a to jsem je rozpouštěl tak na 5tý zabití...

fakt zábava
R.I.P. Frozen River - recharge blbě Valkýry a charge od tří Viperů. Extra strong a fire enchant stačil...