xXx: Odvážnému štěstí přeje.

Já se holt musím už nějakej ten akt spoléhat na svůj um.
Kisuvka: Krásně jedeš. Za jak dlouho ten kterej akt uděláš? A už si nepamatuju, ty to jedeš full clear?
BliiNky: Koukám, žes mě pěkně dojel. Ale já jsem Conqueror první.
Takže dokončen 5. akt nightmare. Měl jsem to děsně rozfázované a celkový čas jsem měl 9h 48 minut.
Problémy s moon lordy a další havětí viz výše. Dále: Učinil jsem rozhodnutí zakoupit hůlku s lower rezisty a díky ní Nihlathak zdechnul tak rychle, že mi vůbec nehodil CE pod nohy, i když jsem mu to pravda roztahával, ti kostlivci střelci s ledovými šípy byli nechutní. V Icy Cellar jsem zjistil, že jsem měl velké štěstí, že se mi nevygenerovali Frozen Hororové, protože Snapchip Shatter skoro nešel zabít.
Pak u Ancientů jsem si užil pěkně. Dost brzo jsem přišel o mercyni, a tak jsem se s nimi honil sám, až jsem picnul Madawca a Korlica, ale Talic byl děsně silný, navíc mi před nosem zmizly lahvičky ze země. Takže potom, co došly, tak znova. Tentokrát byl hodně nepříjemný Madawc, ale hlavně že Talic už moc nezlobil. Každopádně jsem tu strávil tak 30 minut.
Ve WK jsem musel být opatrný, příliš mnoho rychlé havěti. Dole byli dokonce Oblivion Knighti a nahoře rodičky mláďat, jejichž bossí verze mě doháněla k šílenství. U trůnu to šlo docela hladce, ani jsem se moc nezapotil, šikovně jsem si totiž roztahal Listera a jeho bandu a kuchal je jednoho po druhém. Samotný Baal nezlobil vůbec, Riphook a můj Cold DMG udělaly svoje, jen jsem musel do města pro manu. Drop
byl
Poté jsem se ihned vydal do kravína, kde jsem poprvé od setkání s moon lordy musel spoléhat na metodu hraní, díky níž odehraji hell na pl8. A to skill Conversion. Bez toho bych byl už tisíckrát na maděru. Když kráva trefí, tak trefí a roztahat to nebylo moc kam. Ale strávil jsem tam celkem 1h 53 minut. Každá kráva potřebovala píchnout tak 8x. Nejvtipnější to bylo přímo u Cow Kinga, kolem jeho ohrady se vygenerovaly asi 4 další bosspacky, z toho jeden s might.
Takže NM hotov, full clear, pl8.
Body:
Za normal: 11
Za nightmare: 10 (dokončení NM) + 5 (full clear) + 5 (Single Pass) + 5 (players 8) = 25
Celkem: 36
Jelikož jsem nenašel vůbec Lem, sestavení Treachery se odkládá....doufám že ne na neurčito.
Jelikož nepadla žádná bílá Lance, kterou bych proděravěl u Larzuka, proděravěl jsem stávající zbraň a dal tam Shael. Snad to bude dobrá volba.
Definitivně si nechávám Rogue. Díky tomu, že mám Pul, jí asi vylepším Riphook, aby to na hellu pěkně kostila.
A doufám, že dostanu brzy nějaký +pala skill věci, při skill šrajně jsem šel s dmg dost nahoru. A jak maxuju Vengeance, vytáhl jsem attack rating nahoru tak, že už tolik nemissuju, když mercyně nesešle inner sight.
Zde jsou screenshoty:
Všechno -
Staty a výbava
Jen tak mimochodem, všimněte si názvu mého kopí.

A očekávám, že díky Conversion na hellu odpadne roztahávání monster.
edit: opraveno skóre