MELEE only turnaj - vol. 1 - BŘEZEN 2021
Moderátor:Dark_Deamon
Tak hlásím postup. Můj první destroyer je na světě. Chvíli jsem farmil u Pindla a hodil mi Kuko shakaku, tak to rogunu potěšilo a byla Dobrym pomocníkem. Ball šel k zemi celkem v pohodě na p3. Tabulka aktualizována
Re: MELEE only turnaj - vol. 1 - BŘEZEN 2021
Já jsem dotáhnul toho poison daggera do 3. aktu a jde to jakože rychle, ale je to tím, že po hodně dlouhé době hraju na /players 1, takže to je asi ten důvod proč se mi to zdá rychlé Jsem zvyknutý vždy hrát na /pl 8 takže jsem tak nějak dlouho přeexpený na vše ostatní a teď nemám nic... životy, odolnosti ... hrůza taktika "udeř uteč" funguje dobře, jen když dostanu ránu i já, tak to bolí (a že jich dostávám ) Scarabové a kostění archeři v paláci byli asi největší problémem v druhém actu. Lvl 20, cca 3h hraní.
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Obter!ver: koukám, že to máme stejně. Střídám p1 a p3, víc to fakt nejde. I tak trvá věčnost, než to vychcípe. Aktoví šéfové jsou aspoň na deset minut, li res v mínusu - skarabové nejsou žádná pr---
GL!
GL!
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
ZÍTRA V NOCI BYCH UDĚLAL PRVNÍ UPADATE BODŮ - TAK POPROSÍM O AKTUALIZACE VAŠEHO POSTUPU BĚHEM NEDĚLE, DÍKY!
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Progress za mě: poslední dny jsem běhal jen NM Mepha.
Statistiky:
Level progress: 55 -> 65
Počet nájezdů (cca): 450
Doba hraní: 9h 10m (průměrně 73s na run)
MF: postupně stoupalo, průměrně kolem 150%
Players: 1
Významné dropy: celý Sigon set, Ribcracker (eth), Raven Frost, Duriel's Shell (3x), Guardian Angel, Tal Rasha's maska
Videa za včerejšek a dnešek uploadnu zítra.
Zítra budu zároveň pokračovat dál, rád bych dokončil NM a už pomalu zamířit do Pitu.
Hodně štěstí a žádné ripy
Statistiky:
Level progress: 55 -> 65
Počet nájezdů (cca): 450
Doba hraní: 9h 10m (průměrně 73s na run)
MF: postupně stoupalo, průměrně kolem 150%
Players: 1
Významné dropy: celý Sigon set, Ribcracker (eth), Raven Frost, Duriel's Shell (3x), Guardian Angel, Tal Rasha's maska
Videa za včerejšek a dnešek uploadnu zítra.
Zítra budu zároveň pokračovat dál, rád bych dokončil NM a už pomalu zamířit do Pitu.
Hodně štěstí a žádné ripy
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Takže já konečně vylezl se svou sorckou z díry a mám to následovné:
Za zhruba hodinu hraní na players 8 jsem v Outer Cloister a prozatím bouchám Warmth. Kvůli co nejrychlejšímu docílení síly 50, abych mohl nasadit rychlou a účinnou sekeru Broad Axe, jsem riskoval a jel to téměř jako glass cannon. Horké chvilky ale nastaly jen u bosspacků střelců, u cursed nebo LE. Naštěstí mi přály dropy charmů a mám dva s lightning dmg.
Za zhruba hodinu hraní na players 8 jsem v Outer Cloister a prozatím bouchám Warmth. Kvůli co nejrychlejšímu docílení síly 50, abych mohl nasadit rychlou a účinnou sekeru Broad Axe, jsem riskoval a jel to téměř jako glass cannon. Horké chvilky ale nastaly jen u bosspacků střelců, u cursed nebo LE. Naštěstí mi přály dropy charmů a mám dva s lightning dmg.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Mňo, tak dneska to vypadá na Infectorův den. Ten gauner ne a ne chcípnout.... fire rezist 39, LR prakticky nepomáhá, skupinka se drží pohromadě... karamba
To big D ani nedostane šanci mě sfouknout s -6 lightning rezem
To big D ani nedostane šanci mě sfouknout s -6 lightning rezem
já zatím v turnaji nepostoupil dál ze Stony Field (Act I, Normal). tento týden jsem se k D2 vůbec nedostal. jak zavřeli školky, tak přes den neudělám do práce nic, v noci to doháním, D2 nepařím
Já jsem ripnul u councilu ve 3A. Pojedu znovu a zase smitera.Slo mi to s ním pěkně, kor když ta roguna měla Kuko. Snad se tentokrát dostanu dál. Můj cíl je Mef
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Pietro:
R.I.P.
Turnaj je zatím na startu, tak žádný stress. Myslím, že mimo ZOMBa jsou zatím všichni na nightmare, a to hlavní se bude dít až na hell.
R.I.P.
Turnaj je zatím na startu, tak žádný stress. Myslím, že mimo ZOMBa jsou zatím všichni na nightmare, a to hlavní se bude dít až na hell.
Pokud to bylo kvůli explozi (fire enchanted), tak se nedivím, to dává pořádné bomby. Hodně štěstí s další postavou
Já se do toho dneska opřel a odehrál 10 hodin.
V rychlosti jsem dokončil NM a pak jsem si to zamířil rovnou ke komtese. Doufal jsem v Pul, abych si mohl upgradnout Ribcracker, do kterého jsem mezitím vložil Shael a dosáhl tak na nejrychlejší breakpoint pro WW. Po pár levelech se skutečně zadařilo, komtesa dala Pul a já pak zamířil do Pitu, kde jsem dál levelil - aktuálně jsem na levelu 80.
Z dropů bych za dnešek vyzdvihl ještě SoJ z komtesy.
- Antabus
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Průběžné výsledky k 7.3.2021 23:00 hod:
ZOMB zatím je první hráč co brázdí HELL obtížnost a má hezky našlápnuto, ovšem rozdíly jsou zatím velmi malé a dá se říct, že jsme všichni ve hře.
První týden turnaje je za námi a byl hlavně ve znamení dobývání obtížnosti nightmare, nyní očekávám, že už druhý týden turnaje ale přinese pěkný nálezy z HELL obtížnosti a věřím, že budou pokořeny i první čistokrevné výzvy (sám se o to budu snažit přičinit )
ZOMB zatím je první hráč co brázdí HELL obtížnost a má hezky našlápnuto, ovšem rozdíly jsou zatím velmi malé a dá se říct, že jsme všichni ve hře.
První týden turnaje je za námi a byl hlavně ve znamení dobývání obtížnosti nightmare, nyní očekávám, že už druhý týden turnaje ale přinese pěkný nálezy z HELL obtížnosti a věřím, že budou pokořeny i první čistokrevné výzvy (sám se o to budu snažit přičinit )
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
..uff, dobře že jsi se vykašlal na ten Bonesnap. Je 2x pomalejší, nemá FHR, prostě nesrovnatelné, + ta defense od Rib...
Jinak jsem rád, že to tady Barbar válcuje GL !!
-----
Lidí chápete ho???
Vono si to napíše SoJ jako by ho koupil v Albertu !!!!
Greenhorn s duší Throwera
Jo, Bonesnap nebo Ribcracker by byly labůžo, ale nakonec jsem před chvílí Infectora sundal Steeldriverem.
Od včera jsem farmil mefa, trochu poexpil a domaxoval Rabies, Liánu a Fury. Skoro nic z něj nepadlo, ale tak co by člověk chtěl s cca 70% MF, žejo ale hlavně jsem maxnul fire rezist.
V RoF poté padly ještě LoHy, padla i děrovaná zbroj, do který jsem nasázel Ortky. Lightning Hose sice slušně dával, ale Fury-lock už se dal přežít.
Sláva, jdu do A5.
GL & HF!
EDIT: Tak už huntim první misi. Doufal jsem, že ta vzteklina bude na krávy fungovat rychle, ale koukám, že jsem celkem utřel už na nightmare
Od včera jsem farmil mefa, trochu poexpil a domaxoval Rabies, Liánu a Fury. Skoro nic z něj nepadlo, ale tak co by člověk chtěl s cca 70% MF, žejo ale hlavně jsem maxnul fire rezist.
V RoF poté padly ještě LoHy, padla i děrovaná zbroj, do který jsem nasázel Ortky. Lightning Hose sice slušně dával, ale Fury-lock už se dal přežít.
Sláva, jdu do A5.
GL & HF!
EDIT: Tak už huntim první misi. Doufal jsem, že ta vzteklina bude na krávy fungovat rychle, ale koukám, že jsem celkem utřel už na nightmare
Tož válečný report ode mně...asi 3. den huntím nm mefa na raven / durielko jako zdroj cbf bez kterého jsem na hell nechtěl jít...páč mě mef už ale dožíral, tak jsem si odskočil s dmg výbavou udělat baal quest, no a bejlus se pochlapil jak uměl ---> https://crec.rajce.idnes.cz/Random/1480630822
S nabitým gearem jsem vesele vyrazil vstříc hellu a po cestě na mě vybaflo toto s tím jsem se v těchto končinách zatím nesetkal
https://crec.rajce.idnes.cz/Random/1480630859
dneska jsem picnul andulu a sebral wp k radamentovi, zitra budu progresovat dál, 101 bodou
S nabitým gearem jsem vesele vyrazil vstříc hellu a po cestě na mě vybaflo toto s tím jsem se v těchto končinách zatím nesetkal
https://crec.rajce.idnes.cz/Random/1480630859
dneska jsem picnul andulu a sebral wp k radamentovi, zitra budu progresovat dál, 101 bodou
HC Grál od 18. 2. 2019
Ten Bonesnap jsem ani nepředpokládal, že bych ho upgradoval na elite verzi (jen exceptional). On by asi šel používat na WW - jen by se musely dělat krátké tanečky, aby to hitovalo stejně často jako Ribcracker. Pro WW je FHR k ničemu (ale to asi pro barby obecně s jejich obřím life poolem). Je ale fakt, že ta defense je super - obzvlášť zkombinováno s Defiance od merce. Navíc to má velké dmg a téměř žádné požadavky na sílu / obratnost.
Nevím, čím to je, ale poslední dobou mi padají nějak často, tak už to moc neprožívám
Jo, Rabies nic moc. Hodně dělá to, že spousta potvor má velké poison resy (hlavně na hellu). Jel jsem kdysi Rabies / Armageddon wolfa a v druhém aktu na hellu mě to už přestalo bavit
Ono se to nezdá, ale na hezké runy jde narazit docela brzo. Třeba v pátém aktu NM jsem dropl Ist a Vex.
Progress za mě: mám dovolenou, takže se hraní můžu věnovat víc a patřičně toho využívám.
Včera jsem nasbíral 4 levely v Pitu (80->84). Bohužel tam za tu dobu nepadlo nic, co by stálo za zmínku. Co však za zmínku stojí je to, že během jednoho runu se mi ve hře objevil Uber Diablo - tak jsem se na něj připravil, samotný souboj byl pak celkem v klidu, padl mi spíš podprůměrný Annihilus, ale lepší jak drátem do oka. Pro zájemce - tady je záznam souboje: https://youtu.be/JnokA7-vCmY?t=25201
Dneska jsem si řekl, že když jsem včera zvládl zabít Uber Diabla, mohl bych snad dát i toho klasického. Takže jsem v rychlosti dodělal zbytek A1, a pokračoval jsem dál a dál, až jsem zabil Baala
Poslední dva akty jsem už ale musel opatrně, soulové uměli potrápit. Měl jsem štěstí u Diabla, který mi dal elite unikát, a tím jsem dokončil jednu challenge. U Baala jsem nahodil MF gear, ale bylo to prd platné, drop za moc nestál. Zbytek dne jsem běhal Mepha a dosáhl jsem levelu 86.
Přemýšlel jsem o tom, do kterých skillů investovat body. Paradoxně mám totiž investovaný jen jeden bod do WW, ačkoliv je to můj nejpoužívanější skill. Při farmení Mepha jsem za to ale i celkem rád - nejde sát manu a ta nízká mana cost přijde vhod.
Nakonec jsem se rozhodl, že asi nemá cenu dávat nějaké další body do WW, takže jedu podle původního plánu - na frenzy barba - tj 20 Frenzy, 20 Double Swing, 20 Taunt, 20 Mace Mastery, 10 BO, 5 Natural Resistance. Aktuálně už mám na lecelu 86 vše kromě Tauntu hotové - do něj směřují všechny následující skill pointy.
Je ale otázkou, jestli se z mého aktuálně ww barbara vůbec kdy stane frenzy barb - aktuálně se mi totiž díky nálezu Ribcrackeru víc vyplatí WW.
Abych používal místo WW Frenzy, musely by mi ideálně dropnout dvě zbraně - některý z unikátních Scourge (Horazon's Tornado nebo Stormlash) a některé z unikátních Legendary Mallet (Stone Crusher nebo Schaefer’s Hammer). Ale ani tehdy si nejsem úplně jistý, jestli se to vyrovná Ribcrackeru. Tak uvidím, jak se zadaří.
Kdo nechce koukat na videa a zajímá ho gear - používám 3 díly Sigon setu (ruce, pásek, boty) - má to spouštu hezkých bonusů včetně MF boostu, upnutý Duriel's Shell, rare Circlet (má AR% bonus, mana leech, +15 all res), upnutý Shael Ribcracker, magický amulet (+5% all res a +35% MF), Raven Frost, Nagelring. MF aktuálně 138%
Merce mám z normalu - defensive, díky němu mám s Ribcrackerem aktuálně defense něco nad 12k. Merc používá Hone Sundan (Shael Shael Amn), Guardian Angel a Rockstopper, je to držák.
Takže mně se konečně povedlo z NM Mefa vytřískat Hone Sundan a Raven Frost a tak cestě na Hell už nic nebrání. Taky jsem z něj vytřískal 2x Skullder's Ire (1, 2), ale vzhledem k tomu, že je pro mě prioritní neRIPnout, tak je stejně moc nevyužiju.... i když MF není nikdy dost.
Jinak HF dala Pul... co lepšího si přát
Jinak HF dala Pul... co lepšího si přát
Tak Rabies jsem skutečně podcenil, i na P1 je neuvěřitelně nepoužitelný. Trvá celou věčnost něco zabít. LR hůlka samozřejmě použít nejde. Zřejmě je tenhle build jen na dobrý vybavení a nebo pro jiný herní styl, než mi vyhovuje.
Výbavu mám tak tragickou, že jsem to už dlouho neviděl - rezisty kolem 20, obrana žádná, block by ušel, ale neni fhr, fbr, frw, mf. Abych bouchal s Fury tak, aby to za něco stálo, tak musim bez štítu a to jsem jak glass nekanón. Merc taky nic nevydrží. A shánět výbavu s timhle trvá tak dlouho, že mě to fakt nebaví.
Takže Bily_Tesak jde k ledu, rozjedu něco novýho. Zatim nevim co, nechce se mi hrát s něčim, co jsem hrál už desetkrát.
Výbavu mám tak tragickou, že jsem to už dlouho neviděl - rezisty kolem 20, obrana žádná, block by ušel, ale neni fhr, fbr, frw, mf. Abych bouchal s Fury tak, aby to za něco stálo, tak musim bez štítu a to jsem jak glass nekanón. Merc taky nic nevydrží. A shánět výbavu s timhle trvá tak dlouho, že mě to fakt nebaví.
Takže Bily_Tesak jde k ledu, rozjedu něco novýho. Zatim nevim co, nechce se mi hrát s něčim, co jsem hrál už desetkrát.
Rattus: Pěkné, Pulka se rozhodně hodí, hodně štěstí na hellu
Kisuvka: Inspirace pro další postavu - můj záložní build je physical asska - základ buildu tvoří 20 Dragon Claw, 20 Claw Mastery, 20 Fade. Využívat attack speed bugu pro dvoje pařáty - díky tomu ani nepotřebuješ BoS pro nejrychlejší breakpoint. Měla by být celkem jednoduchá na vybavení, dobrý crowd control (Cloak of Shadows, škoda že není povolený Mind Blast) a díky Fade by mohla i něco vydržet. Já bych ji jel bez Mastera, protože nechci investovat body do Weapon Blocku - nebaví mě být přerušovanej block recovery. Normálně bych investoval do Death Sentry, ale ta je v rámci turnaje zakázaná, takže zbytek bodů bych investoval do Venomu a Blade Shieldu.
Kisuvka: Inspirace pro další postavu - můj záložní build je physical asska - základ buildu tvoří 20 Dragon Claw, 20 Claw Mastery, 20 Fade. Využívat attack speed bugu pro dvoje pařáty - díky tomu ani nepotřebuješ BoS pro nejrychlejší breakpoint. Měla by být celkem jednoduchá na vybavení, dobrý crowd control (Cloak of Shadows, škoda že není povolený Mind Blast) a díky Fade by mohla i něco vydržet. Já bych ji jel bez Mastera, protože nechci investovat body do Weapon Blocku - nebaví mě být přerušovanej block recovery. Normálně bych investoval do Death Sentry, ale ta je v rámci turnaje zakázaná, takže zbytek bodů bych investoval do Venomu a Blade Shieldu.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@Kisuvka, heleď, v téhle fázi je vlček oser, ale chce to zatnout tesáky a odběhat si něco u Mefa na NM. Mám za sebou 120 runů, konečně mám trochu slušný základ CB, resistů, damage atd. Běhám na P1, průměrná délka runu je 2,5 minuty. Jde to a pomalu se to zlepšuje. Chce to jen vydržet.