Secondface: OK, stane se.

A oba skilly jsou OP proti neimunním úplně stejně, jako u sorcky blizzard, FO; u druida fissure; u nekra poison nova či CE; u paladina BH a tak.
RIP: V podstatě to Secondface řekl za mě. Ale já mám ten sklil stále ještě relativně slabý, takže zas takový zabiják to ještě není a s vysoce odolnými monstry na lightning mám problémy (viz ten report). Ten vyhledávací poloměr je jen asi 13 yardů, takže pokud postupuju opatrně, jako že postupuju, ulítnou mi blesky mimo obrazovku málokdy, ale zabité miniony bosspacku o obrazovku dále jsem už viděl taky, to se přiznám.

V mém případě to byla ale spíše výjimka než pravidlo. Možná kdybych hrál takovým tím hurá stylem, asi by se to stávalo častěji, ale při hurá stylu (nalákat na sebe davy ze všech stran) kdo s čím zachází...
Jinak je vážně znát, když je dmg lightning striku nízké. To blesky kolují po monstrech furt dokola...ta monstra nakonec lehnou taky, ale když se povede max dmg, je všechno dole hned, kolikrát stačí jen jeden řetěz blesku na všechny.
Ale hodně kontraproduktivní to je při srážce s dual enchanted bossem a zvláště, je-li tam LE boss. Pokud něco takovýho uvidím, držím se od toho co nejdál. Nezabíjí mě tak jen blesky od LE bosse, ale ty věčně se opakující neviditelné novy, CEčka a lightningy, protože ty blesky srážejí bosse do hit recovery a pak se ty buglé neviditelné novy uvolňujou každou chviličku kvůli mým vlastním bleskům. Myslím, že nemusím říkat, jakých "hodnot" dosahují moje rezisty.