HC - Sin hrdinu - misto pro extremni D2 dobrodruzstvi

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322
Re: HC - Sin hrdinu - misto pro extremni D2 dobrodruzstvi

Příspěvek od Secondface » 15.06.2016, 21:34 hod.

RIP píše: V realite to bude spis chtit nejakou dobrou jednorucni non assa zbran s velkym poskozenim.
Realita bude taková, že taková zbraň nepadne! :D

PS: Jail lvl 3 padl druhý uniq Deathspade axe
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 16.06.2016, 06:09 hod.

Tak to mas asi pravdu :D

Edit: Tak uz jsem v sedmi hrobkach...Samozrejme, ze doted nepadlo nic...A hned v te prvni dobyvam jednu mistnost 10 minut, protoze jsou tam tri Unrevealerers (vyvolavaci s kostaky), Gorebellyove (stunovaci) a Championi Apparations (duchove, jeden byl Possesed, takze skoro PI)...Aby toho nebylo malo, byl tam sarkofag s mumiema, kterej proste casem bouchnul bez meho pricineni, protoze mu dosly mumie :roll: Fakt total vopruz

Edit 2: Tak prvni mala hrobka trvala cca pul hodiny, mam se na co tesit...Padly setove Sanders botky z Blunderbose bossaka s Holy shockem, takze zase nic :OXO

Edit 3: Normalne na ni hazim bobek, ve treti hrobce mi zase CoS shodilo hru amuzu zacit znova...To se proste neda, navic vsude jen vyvolavaci, posledni mistnost, kde jsem bojoval mela 2 Bosspacky, sarkofag mumii a vomrdesat skeletonu, s tou nulou dmg co mam to musim vykydavat postupne, vytahavat je ven a zaroven pouzivat CoS, a kdyz ho pouzivat nemuzu kvuli padani hry, tak jsem proste nahranej...Tohle se fakt neda :OXO

Takze jsem ji smaznul, na to nemam nervy, to by nevydrzel ani svatej...Zkusim nalosovat neco novyho, ale jak to nebude mit samo o sobe nejakej schopnej zabijeci skill, tak si asi datm o tohohle typu hrani delsi pauzu

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 16.06.2016, 10:15 hod.

Takze posledni pokus, nez tomu dam vale...Padlo to hezky na Lopkovu 20 Static field, 20 Hydra, 10 teleport, 10 Shiver armor, merc A5 Barbar...S timhle snad dokoncim aspon Normal :roll:

Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 16.06.2016, 11:08 hod.

Cože? Teda, překvapil jsi mě. Já měl podobnej problém taky, tenkrát s tou kopací assassinkou, taky mi nepadaly unikáty....ale nakonec jsem to s ní dotáhl až skoro na konec nightmare. Škoda, fandil jsem tý tvý assce. :( Až dojedu tu jawu, tak si tuhle assassinku asi střihnu místo tebe....se stejnými pravidly, samozřejmě.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 16.06.2016, 12:12 hod.

Ze mi to nepadalo, to bych bral...Ze mela prd dmg, to bych taky skousnul...Ale ze mi behem necelejch 2. Actu padla hra celkem 6x kvuli CoS, to uz nezkousnu, a to hlavne z toho duvodu, ze cisteni tech lokaci znovu je v podstate i proti pravidlum, nehlede na to, jak umorny to je, a s takhle slabym charem skoro neni zpusob, jak se vyhnout zabijeni bez toho, aby zabili oni me...Na Normal by se to asi jeste dalo, ale na NM uz urcite ne...Podivej, ja nemam nekonecnou trpelivost jako Ty a nemoznost pouzivat jedinej zachranej skill v situacich, kdy to nejvic potrebuju, uz je proste na me moc...Muzes si myslet, ze jsem srab, ale to by bylo ciry utrpeni a komp by to asi neprezil ;)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 16.06.2016, 22:22 hod.

Chápu, sto lidí, sto chutí. :) Já mám trochu obavy, jak dopadne ta moje jawa nakonec. U mě platí, že čím snadnější postava, tím hůř dopadne.

edit: Tak to dopadlo přesně dle mých obav....jde se na assassinku. :twisted:
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 11.07.2016, 21:08 hod.

Takže Assassinka 20. levl, dokončen 1. akt normal.
Mám ji tedy stejnou jak Lonewolf a jak ji měl RIP. Jenom teda vůbec nepoužívám CoS. K boji používám sebe, mercyni i Shadow warriorku. Od doby, co mám kobru, tak téměř nemám problémy s manou. Jen to léčení jako takové někdy skřípe, protože buď nemrtví a nevysávatelní, nebo má potvora moc málo hp (fallen a všechny jeho odrůdy), nebo mám zas já moc malé dmg.

Sehnal jsem si co nejrychleji ke všemu bílé věci. Mercyni jsem pak koupil helmu se dvěma dírami a dal tam 2 topazy. Brnění má též 3děrované, ale se socketnutím zatím počkám. V průběhu aktu nic nepadlo, takže jsem na tom byl ve své podstatě stejně jako RIP. Jenom s tím rozdílem, že pak nakonec Andariel dala Axe of Fechman. Uvidíme, jak mi to se sekyrkou půjde.

Obzvláště v Jail a katakombách se mi od levlu 18 osvědčily ohnivé kopance. Sice to budu muset mít na levlu 1, ale ten dmg je libový (zatím) a tu Andariel jsem dal celkem rychle.
...Ancients, go, go go!

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 11.07.2016, 22:13 hod.

Jj, jak jsem už psal. Prý existuje někdo jako Fraxinus, pak dlouho nic, pak pár lidí s maximální trpělivostí a pak my, normální hráči :-))))
Greenhorn s duší Throwera

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.07.2016, 09:07 hod.

To víš, takové srandy jako 20 Cobra Strike, 20 Shadow Master, 10 Burst of Speed, 10 Dragon flight a barbárek jsou pro mě jako dělaný. :wave:
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 12.07.2016, 10:26 hod.

Ja jsem psal, ze v Normalu si to takhle dovedu predstavit (tedy bez CoS), ale od NM uz tezko, pokud se drzis striktne pravidel, tak do cca 60lvl nemas ani MB, a to jsou dve zasadni veci na kontrolu davu u Assky...Bez nich si to proste dost dobre nedovedu predstavit, obzvlast, kdyz Ti nikde nic nepada ;)

V globale, jsem zvedavej, jak daleko se dostanes, na mou nervovou soustavu uz toho bylo proste moc

GL ;)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 12.07.2016, 22:31 hod.

Mám level 25 teď a dokončil jsem horadrickou hůl.
Ten freeze target na té sekeře způsobuje, že si z unravelerů, brouků bleskových a další havěti můžu dělat srandu, obzvláště potom, co mám dragon flight, který využívám spíše jako taktickou záležitost, jinak jako dokončovač používám nejvíc normální útok, proti skupinám koster pak dragon tail...ale na to dostat se přes val monster dál je dragon flight neskutečně skvělý útok. Sice je to žrout many, ale když používám kobru, není to žádný větší problém. Jinak, merce jsem vzal defenzivního a v ancient tunelech mu padla zbraň Dimoak's Hew.

Očekávám ale problémy, a to příliš nízký attack rating. Jenom dexterita nestačí, už teď nabíjím jen na tak 82 %.
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 13.07.2016, 07:45 hod.

Mno prave, tady vidis, jak jeden drop takoveho itemu totalne zmeni hru...Pro slaby melee char neni lepsi mod nez Freeze target, to totalne meni hru, ta moje kickerka byla diky Iceblink brncu take velmi dobra...Ja to stesti nemel...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 13.07.2016, 23:12 hod.

Duri picnut, šlo to poněkud lépe, než jsem čekal. V jednom momentě se mi vygenerovala naprosto skvělá shadow warriorka. Měla na svých drápech amplifu, takže šly hrobky Tal Rashi jako po másle, protože když se dostala do formy, tak ty amplify jenom lítaly (je možný, že ji měla na obou drápech). Moc mě mrzelo, že dřív, než ji stihla dát Durimu, tak ji ten červ one-hitnul. Ale jednou jsem málem ripl, když jsem od bosse vampýrů schytal amplifu já sám. Také bylo velice nebezpečné lézt kamkoliv, kde se nacházeli více než 3 unraveleři v jediné místnosti......v Kááčkově hrobce to byl případ každé druhé místnosti či chodby, tam jsem si užil dost zábavy i zvednuté hodnoty adrenalinu.

Už se těším na shadow mistryni. Ještě zbývaj 3 levly. 8-)
...Ancients, go, go go!

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 14.07.2016, 09:01 hod.

Dobry boj Fraxi, gratuluju ;)

Ja jedu tu amu, tedy Plague/Jab/Valkyra, zadna slozita pravidla, jen untwinck/single pass/Full clear, zatim to jde dobre, lvl 15 a tesim se na Countess...Jako mercini jsem zvolil povinne Rogunu z A1, at jsou to tri amy dohromady :D , je ohnickova, tak jsem na ni zvedavej...Uz vidim, jak na ni budu za chvilku nadavat :lol: Tak uvidime

GL

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 14.07.2016, 18:14 hod.

aj ja som sa rozhodol vyskusat tazke jadro, idem bowazonku/neskor strafekmotorka build. akurat som sa dostal do outer cloisteru/act 1 normal na players 8, zatial bez problemov.

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 15.07.2016, 14:15 hod.

fajn, teraz som sa vratil z pohrebu strafekmotorky. k strafe skillu som sa ani nedostal, v spider cavern bol extra strong/cursed pavucik, ktory ma rozsekal na dve rany. :-D

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 15.07.2016, 14:25 hod.

Joo Sszark the Burning to občas umí roztočit :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 15.07.2016, 14:57 hod.

@kmotor: Skoda, zkus to znova, ono to pujde ;)

Goldie dokoncila A1 Normal, bylo to celkem zajimave hned z nekolika duvodu,

1) dosahla na lvl 21 coz pri single pass pruchodu se mi stalo poprve (mel jsem v mapach narolovanych hodne Bosspacku a take pomohly Monster shrine-y + Experience shrine-y, ten levelovy monstrak ale byl stejne z posledniho sudu za Andariel :lol: , takze uplne posledni monstrum zabite v 1. Aktu ;) )

2)Padalo to naprosto luxusne, obzvlast, pokud bych hledal TC3 do gralu, pak by urcite potesil Rixots keen a pote jeste vice Pluckeye...Andy samotna se tedy nepredala...Dale padl jeste Hsarus Iron fist stit, a tot vse...Ale takhle mi to nepadalo v A1 uz hodne dlouho, doufam, ze to bude pokracovat

Statistiky A1:

Vynechane lokace: 0
Vynechana monstra: 0
Pocet smrti mercyne: 0
Pocet NDE (skorosmrtaku): 1 (ma blbost, trochu jsem podcenil melee attack Andy)
Pocet nalezenych unikatu: 2
Pocet nalezenych setu: 1

Hura do A2 ;)

kmotor
Wraith

Příspěvek od kmotor » 15.07.2016, 16:20 hod.

chcel som to iba skusit, co na tom vsetci mate. vratim sa k tomu v ramci zimneho MF turnaja, ktory uz nepochybne pripravujete. :-)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 15.07.2016, 16:23 hod.

RIP: To je krásný drop. ;) To vše s nulovou MF? Pamatuju si, že když byl ten random challenge turnaj, jeden člověk dokonce v 1. aktu měl tři unikáty.
A jak jsi předtím zmiňoval Iceblink, tak pokud ho najdeš, mohl bys s tím zkusit i ten fend. Prý je to s iceblinkem naprosto bezpečné úhyby neúhyby.

kmotor: Tak to zkus znovu a zaber trochu. :wave: Pokud jsi ještě neměl strafe, dost jsi vynechával a přeskakoval, že? Nebo jsi to jel na players 1?
...Ancients, go, go go!

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“