Taky se přidávám s děkovačkou za turnaj. Moc jsem si ho užil, i když konec se mi vůbec nepovedl. Jak jsem celou dobu vedl, tak nakonec končím třetí. Tudíž velká gratulace směřuje k Daweovi, který předvedl neskutečnou směsici dovednosti, odhodlanosti a štěstí. A dále také Javůrkovi, který to i přes prvotní nezdary nevzdal a jel jak fretka, pomalu každý dne TC87, neuvěřitelné.
Krásné taky bylo, kolik lidí se do turnaje přihlásilo. To jsem úplně zajásal, byť někteří nakonec prakticky nehráli, což je škoda. Taky škoda těch nesčetných ripů na HC, což mnohým vystavilo absolutní stopku.
A těch krásných předmětů, co popadalo

Já sám jsem se hodně zásobil - 5x shako, 3x arachnid, 1x SoJ, 6x stormshield, 2x perfektní chance guardy, 1x perfektní gheed. Mezi perly, které mi padly, řadím na prvním místě Mang Song's Lesson, který mi ještě před tím nikdy nepadl, pak Astreon's, kterého mám sice už 4x, ale první éterický

a pak třeba ten Stormlash a SoJ.
Naopak hra mi opět nebyla nakloněna, abych získat prstýnek BKWB nebo nějakou pořádnou runu, na ty to bylo slabé (byť jsem je cíleně nerunoval). V každém případě můj cíl v turnaji - najít alespoň jeden grailer - se díky nálezu MSL vyplnil, a dokonce jsem dosáhl takového bodového výsledku, že kdyby mi to někdo řekl před turnajem, tak si asi budu ťukat na čelo. Takže po těchto stránkách spokojenost

Fakt mě jenom mrzí ten konec, kdy Javůrek s Dawem dropovali jak diví, ale mě nic pořádného už nepadlo. S takovým počtem runů jsem čekal trochu lepší dropy, ale je to Diablo, že...
Takže díky za organizaci a těším se u nějakého dalšího turnaje (kterému už ale nedám tolik energie, co teď) na počtenou