A2 dokoncen...Tentokrat se to ale neobeslo bez smrtaku mercyne, tedy obeslo by, ale Duriel byl proti, a to hned 3x

Bohuzel jsem ji pres vsechnu snahu na jeho blokovani pomoci Goldie a neustalym chlastanim flasek neudrzel nazivu, preci jen greater healing potionu bylo malo a jen pomoci healing to neslo ustat, ani za pomoci rejuvek...Skoda...Ale jinak fungovala celkem dobre, a asi nejlepsi lokaci pro obe hrdinky bylo Arcane sanctuary, kde si na dalku a pomoci Decoy davaly monstra k snidani, obedu i veceri...Hrobky me staly 3 a pul hodky tvrde driny, nastesti Unrevealeri byly jen ve dvou, a to samozrejme v te s Ancientem KAA, a take hned v te prvni...Tedy tyto dve hrobky jsem prochazel jako prvni, takze to nejhorsi az na boj s Durielem jsem si odmaknul hned nazacatku...Jedu samozrejme full clears a p8, takze Goldie uz je na lvl 28 a 1/2, uz se nemuzu dockat lvl 30, kdy nastartuju Valku, pokud bych ji mel uz ted, vse by bylo snazsi a mercyne nemusela umrit vubec...Decoy nemelo cenu proti Durimu pouzivat, sejmul ji rychleji nez ja vyvolal...
Co se tyce nalezu, tak se tedy darilo...Padly
Cathans mesh a
Cathans seal,
Civerbs ward a
Angelic sickle, co se tyce setu, unikaty take zazarily, a to
Bloodfisty, ktere budu asi pouzivat pozdeji, ted preferuju MF, dale pak
Goreshovel a hlavne
Shadowfang...U nej jsem dvojnasobne litoval, ze nehraju s Barbarskym mercem, pac byl eth...Poslednim unikatem byl stit
Stormguild, sam Duriel se
nepredal, jak byva u aktovych bossu zvykem...I ten ring stal za prd
Statistiky po A2:
Vynechane lokace: 0
Vynechana monstra: 0
Pocet smrti mercyne: 3
Pocet NDE (skorosmrtaku): 1 (ma blbost, trochu jsem podcenil melee attack Andy)
Pocet nalezenych unikatu: 6
Pocet nalezenych setu: 5
Hura do A3, kde konecne ziskam Valku a tim i zivy stit