Pokud by se dodržela původní myšlenka a turnaj by se konal v říjnu, rád se přidám. O zářijový turnaj nemám zájem hned z několika důvodů. S faktem, že se s největší pravděpodobností vyjde vstříc "nedočkavcům", nelze nic dělat. Z tohoto tématu je evidentní, že tak brzký termín zrovna dvakrát nevyhovuje vícero lidem, ale proč by se tu mělo snažit o vytvoření jakž takž rovných podmínek pro všechny potenciální zájemce, když už je jasné nad slunce, že vlastně "každý bude mít něco"
Další věc, kterou mi hlava nebere je zákaz hraní za kouzelnici. Teleport se snad dá zakázat, ne

A proč nezakázat tedy rovnou i postavu barbara, když nám tak bytostně vadí jeho schopnost najdi předmět

Tady se pro změnu navrhuje pouze jeho omezení.

A pojďme rovnou zakázat i Vražedkyni, protože burst of speed, nebo nedej bože Dragon Flight nám dá "nějakou" výhodu oproti ostatním postavám atd atd.
Dejme tomu, že ten Teleport ještě pochopím, ale nad ostatním jen kroutím nevěřícně hlavou. Zrovna nemám náladu, či motivaci hrát za barbara

Navalím na něj tunu restrikcí, aby ti, jež by za něj chtěli hrát, museli dlouze přemýšlet o tom, zda-li se vůbec vyplatí za něj hrát. Výhoda to bude ve výsledku pro mne, protože já si beru Amazonku. A co TY

TY si jako chceš vzít Necro summonera

Zapomeň kámo

Ostatní musí s kůži na trh a ty si chceš jenom sbírat předměty a být zbaběle schovaný za tvou armádou

A hlavně

Každý tady ví, že tenhle build je nuda. O ničem.... A takhle můžeme rozebrat do detailu každou postavu.
No a taky. Pokud bych se měl zúčastnit nějakého turnaje. Ponechám si možnost volby sám pro sebe.
Jsem přesvědčen, že se můj příspěvek nebude líbit, ale mám možnost vyjádřit svůj názor podle svého nezlomného vědomí a svědomí a tudíž tak činím

. Nyní je řada na vás pánové a dámy.