Liga zbohatliku - 2.kolo LK rune hunting

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
RIP
Warlord
Re: Liga zbohatliku - 2.kolo LK rune hunting

Příspěvek od RIP » 23.04.2013, 10:36 hod.

45 minut? Je videt, ze jsi hodne zmlsanej z 1.13, v 1.11 kterou hraju ja to tak muze byt klidne i na konci ;) Ale pro me runy maji hodnotu a to mi vyhovuje...

Jinak mam za sebou asi hodinu a padlo mi standartni kazdodenni prd :lol: :lol:

Edit: A nepostuj runy, ktere Ti padnou prosim, na to bude cas az na konci turnaje...

Jinak pratele, co s tou soutezi tymu?Zatim mame pouze jeden puvodni kompletni tym a Secondface se nehlasi, pokud to bude tak i dal, tak jsem pro, aby druhy tym tvoril Dark_Daemon a ihmlp (od teto chvile budu pouzivat tuhle zkratku) a ja se tentokrat tymove souteze nezucastnim

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.04.2013, 10:53 hod.

Nedávno jsem viděl statistiku nějakýho člověka, kterej udělal v LK 1000 runů (1.13) a nejvyšší runu dropl Pul. Takže nikde není zaručeno, že to bude nebo musí padat.

Co se týče Secondface, tak nevím, kde se fláká. Na Skypu jsem ho už nějakou dobu neviděl.

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 23.04.2013, 12:05 hod.

:wave: No tak celá hra je o náhode a číslach ... niekomu to padá a niekto hrá 7 rokov a najvyššia runa je Ist :roll: Hrám 1.12 a tam tak runy nepadajú a zohnať high runy na singleplayer ... no čo vám budem hovoriť určite to poznáte :wave:

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 23.04.2013, 14:18 hod.

pokud to nebyl šFEJK (a věřím že ne) tak jsem kdysi viděl videjko kdy borec dropl v 1.10 v LK jeden run BER, druhej run MAL a třetí tušim zase MAL(nepamatuju si jestli to byly přesně tyhle)...tři runy ve třech po sobě jdoucích nájezdech...netuším jestli to nahrál nebo to byla pravda ale osobně tomu i věřím protože už se mě osobně stalo že jsem dropl na mefovi dva jdoucí runy po sobě shako, kamoš má rekord když dropl během 10ti runů 3x arach (jeden byl eth). takže si myslím že to je o tom že když to má padnout tak to padne a když ne tak prostě ne :-D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 23.04.2013, 15:05 hod.

Me padly treba Shadowdancery s TEMER TOTOZNYMI staty dva runy po sobe a muze to byt dane i tim, ze se na generovani itemu pouziva jako random polozka i cas, takze u unikatu me to neprekvapuje, ale co se tyce run, tak o takovem pripadu jsem nikdy neslysel/nevidel neco podobneho...Ikdyz me treba padla v minulosti v LK 2x SUR behem tri set najezdu, ale pak taky tisice runu sucho...Jinak ja si nemyslim, ze problemem pre 1.13 patchu by byl nizky drop ze superchestu, ten je bugly a pada to dost, problem je spis temer nulova sance na zisk slusnejsi runy z monster - ikdyz i tak jsem ziskal LO, potazmo VEX ci IST

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.04.2013, 18:23 hod.

RIP: Nechceš zvážit to, že by se postovaly runy? Přeci jen...když vemu v potaz, kolik nás tady u D2 zbylo, tak tu 3 týdny nebude o čem kecat :( A jakákoliv forma turnaje by přece měla složit jako nějaké to oživení :)

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 23.04.2013, 18:35 hod.

Dark_Deamon: Súhlasil by som aj ja s tým ;D Chcel by som vidieť čo vám priebežne padá :wave:

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 23.04.2013, 18:40 hod.

ono to že padne někomu hight runa může na jednu stranu způsobit to že to někdo vzdá a že ho to demotivuje, na druhou stranu to může vyvolat mnohem větší soutěživost...osobně si taky myslím že tu zase není tolik lidí aby to strhlo nějakou vlnu vzdávání se...už jen proto že většina lidí co hraje v turnaji hraje SP pro svý pobavení takže runování je jen pro jeho plus...;-)

ale celkově je mi to vcelku jedno...

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 23.04.2013, 20:28 hod.

Já bych byl pro, aby se nehlásila každá runa, to až na konci...ale aby prostě hráč jednou za čas nahlásil to nejvyšší, co padlo. Nicméně RIP stanovil pravidlo, musí se k němu vyjádřit on.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.04.2013, 21:46 hod.

Tak jasný, že bych nepsal, že mi padla 3x Shael. Ale nemyslím si, že kdyby sem někdo postnul, že mu padla Ist+, tak že by to bylo pro ostatní nějak demotivující. Já bych to třeba vnímal přesně naopak.

Jinak já mám za sebou zatím 1 hodinu...k runám se zatím vyjadřovat nebudu, ale padl jeden skiller...+1 to Warcries (Barbarian Only), +14 to Life
Edit: +1 to Curses (Necromancer Only)
Edit2: +1 to Cold Skills (Sorceress Only), +10 to Life
Edit3: +1 to Passive and Magic Skills (Amazon Only), +5 to Strength
Naposledy upravil(a) Dark_Deamon dne 24.04.2013, 13:33 hod., celkem upraveno 3 x.

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 23.04.2013, 23:02 hod.

:wave: Nieje to medzinárodná súťaž ;) myslím že by nebol taký problém sa pochváliť s nejakou runou :) Inak,som rád že niesom sám kto ešte hrá D2 ... je to offtopic ale vždy zabudnem na problémy keď si spomeniem na Diablo a členov fóra ... nebolo by odveci si niekedy dať namiesto nejakej súťaže napríklad fajn hru všetci spolu ... 8 hráčov ,prejsť 3 obtiažnosti a odreagovať sa ... :wave:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 24.04.2013, 20:11 hod.

Tak jsem dnes odehrála jednu hodinu a padly mi dva skillery:

+1 to Shapeshifting Skills, 40 % EG (Druid Only) a + 1 to Traps (Assasin Only) :)
HC grál: 537/516 (-21)

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 24.04.2013, 23:14 hod.

Tak mně zatím padl jen jeden skiller: +1 Traps (Assassin Only).

Ale před chvilkou mi padlo z nějakého bosse Horizon's Tornado.
Zima se blíží.
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.04.2013, 00:06 hod.

Tak z unikátů mi padlo: Ornate Plate, Executioner Sword, Gothic Bow a Francisca. Vše se mi hodí do sběru. Jen ten Goldstrike Arch mě solidně nas*al. Všechny varies, který to má, tak jsou totálně k ničemu :( Už jsem se těšil, že ho prdnu na Strafe Amu než bude Windforce :D, ale nestál by za to. Jináč mám za sebou 8 hodin.

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 25.04.2013, 12:12 hod.

Tak mne už ostáva len hodina,hral som celú noc ale s výsledkami som spokojný :love: :wave:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 25.04.2013, 12:21 hod.

:D No hezké :D

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 25.04.2013, 14:54 hod.

doufám že moje otázka nebude problémová, ale jen pro zajímavost, kolik run vyšších než LEM (PUL-ZOD) ti padlo? nechci abys psal jaký konkrétně ti padly, jen kolik jich bylo vyšších než je LEM...;-) jen pro zajímavost...;-)

ihatemylifep
Wraith

Příspěvek od ihatemylifep » 25.04.2013, 15:32 hod.

viac ako 1 a menej ako 5 :lol:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.04.2013, 16:28 hod.

Mě úplně nejvíc vysí*á Tal runa. Kdybych je dal dohromady, tak bych měl snad Zod :D Zatím mám za sebou 10 hodin a jestli spokojenost? Těžko říct...

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 25.04.2013, 16:31 hod.

Ith runa je horší :P

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“