MF turnaj vol.5
Moderátor:Dark_Deamon
DD- no krasa presně toto jsem potřeboval díky..
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Re: MF turnaj vol.5
Act 2 Normal dokoncen...Duriel se predal, hodil Cathans mesh
, ale na p8 ten fight celkem sel, musel jsem ale pouzit dve fulky na merce 

Koukam, ze z tech, co uz zacali hrat, jsem posledni. Stale 2A Normal po Radamentu 
Myslel jsem si, ze si zahraju vecer, ale vzal jsem mladsi pripravku do Teplic na fotbal a jsem KO... Kazdopadne sesivani vyhra
@Secondface: Co jedes za tu Amu? Ja na WWS chodil asi 10 dni ma Mepha Hell pro strafku a ty jej mas za dva dny
@Raisen: Hodne stesti
@RIP: Kam mi tak rychle utikas

Myslel jsem si, ze si zahraju vecer, ale vzal jsem mladsi pripravku do Teplic na fotbal a jsem KO... Kazdopadne sesivani vyhra

@Secondface: Co jedes za tu Amu? Ja na WWS chodil asi 10 dni ma Mepha Hell pro strafku a ty jej mas za dva dny

@Raisen: Hodne stesti

@RIP: Kam mi tak rychle utikas

Štěstí přeje připraveným...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
NM Diablo dead. Drop? Soulflay, kterej už mám 

Tak andy nm hotova drop nebudu pojmenovávat neznam takoví slovo 

HC Grál - Nesbírám
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak Duri na NM to má už za sebou a začíná přituhovat....respektive mi monstra přestávají umírat na jednu ránu. 

...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Tak jsem to dal jeste do LK, kousek od lvl 29...Na 30 lvl konecne zacnu pumpovat i Hurikan a pak uz by to melo jit hezky 

- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
@Dragonius: ColdAmu
Short Seige bow (WWS) mi padl z Diabla NM 

>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge

- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
raisen: r.i.p., GL
Fraxinus: přesně tohle mi udělal portál s Throwerem, otevřel se mi hned vedle Kinga v ohrádce a nebýt Barbar s Leapem, tak jsem byl tuhej za 2s
Secondface: ... hele, dej si pauzu ...
IGNI: nechci rejpat, ale zkušenosti můžou vést k pocitu nesmrtelnosti. Jeden čas jsem taky běhal se "srpečkem" life (to dám), ale už mně to přešlo a vrátil se respekt. Hlavně v klidu, nenech se vystresovat jako někteří minule. Já a spol jedeme A2 Normal - a v pohodě :-)
Fraxinus: přesně tohle mi udělal portál s Throwerem, otevřel se mi hned vedle Kinga v ohrádce a nebýt Barbar s Leapem, tak jsem byl tuhej za 2s
Secondface: ... hele, dej si pauzu ...
IGNI: nechci rejpat, ale zkušenosti můžou vést k pocitu nesmrtelnosti. Jeden čas jsem taky běhal se "srpečkem" life (to dám), ale už mně to přešlo a vrátil se respekt. Hlavně v klidu, nenech se vystresovat jako někteří minule. Já a spol jedeme A2 Normal - a v pohodě :-)
Greenhorn s duší Throwera
Zdarec všici, krásně to hrajete. Snad se taky dostanu na NM - teď mě pomalu čeká pán pekel na Normal. Zatím na p8 s Bonemancerem to jde, ale Izuála jsem dělal asi 4 minuty kvůli mrtě jeho životům
Jinak doufám, že pán pekel se pochlapí a něco dropne, páč Andy, Dury a Mefy zatím velký hnědý.... edit: Diablo normal pokořen a dokonce mi daroval i uniq breast plate na poison rezist, bude sehodit na Andy :-)
Tak GL!

Jinak doufám, že pán pekel se pochlapí a něco dropne, páč Andy, Dury a Mefy zatím velký hnědý.... edit: Diablo normal pokořen a dokonce mi daroval i uniq breast plate na poison rezist, bude sehodit na Andy :-)
Tak GL!
MF Turnaj 5: Bonemancer, 215 bodů
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
MF Turnaj 6: Poison/Summon Nekro, 110 bodů
MF Turnaj 7: Javazon, 445 bodů
MF Turnaj 8: Wind Druid, 304 bodů
Diablo 2 - MF turnaj
RIP RIP RIP RIP RIP
- Secondface
- Gorebelly
moje rezy na hellu:
81, 75, 35, 1
až na ten lighting to jde
Jinak byl jsem se kouknout do pitu když jsem ho cestou potkal a první čistá 85ková lokace
Sice na pl1
ale immuninty šli s tou amplyfy fajn... i když dvakrát, né a né ji seslat
v 95% případech seslala až tam byla poslední příšera... a rovnou dvakrát zasebou 
81, 75, 35, 1

až na ten lighting to jde

Jinak byl jsem se kouknout do pitu když jsem ho cestou potkal a první čistá 85ková lokace

Sice na pl1

- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Tak já to asi rychle neumím, ale zase je to totál safe...
Hephasto Normal dead. Oltář dal AMN. Brou. Cca 7h, lvl 25.
Hephasto Normal dead. Oltář dal AMN. Brou. Cca 7h, lvl 25.
Act 3 Normal dokoncen...Musim vyuzit ten cas, nez pujdu dnes na nocni, tak zkusim i Act 4 Normal...Lvl 30, takze uz mam Medu a Hurricane 

- Abuzus
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
RIP: jóó takhle na ně ! Pomalu a jistě. Cca po 30-ti minutách v Chaosu padl Diablo, hodil Crushflange (boss solution), jinak už jsem přepnul na obouručku a večer skočím A5 Normal.
Tak jsem právě zabil Duriela NM a ten drop mě tak znechutil, že radši sedám na vlak a jedu do školy 

HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)

Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
@Abu: Gratuluju
Ja uz se k Diablovi blizim...
Btw, otazka pro Druidi experty - vyplati se maxovat Oak sage?Ja vim, ze to dava hafo life, ale vydrzi vubec v Hell?Mam ho sice jen na lvl 1, ale vypada to stylem - kde ho vyvolam, tam chcipne

Edit: Btw, pokud hledate runy, kaslete na Hellforge a zabijejte pouze Hephasta - ten mi dal RAL a forge jen El

Btw, otazka pro Druidi experty - vyplati se maxovat Oak sage?Ja vim, ze to dava hafo life, ale vydrzi vubec v Hell?Mam ho sice jen na lvl 1, ale vypada to stylem - kde ho vyvolam, tam chcipne

Edit: Btw, pokud hledate runy, kaslete na Hellforge a zabijejte pouze Hephasta - ten mi dal RAL a forge jen El

- Slw
- Minion of Destruction
no jéjej. jedeš wind? pokud ano, synergie hur_tor a pak už bodíky do oakaRIP píše: Btw, otazka pro Druidi experty - vyplati se maxovat Oak sage?J
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Neposunuse
- Gorebelly
Koukám, že se tady drtí ve velkém, paráda
Já mám hotový Normal, ale než jsem se se Zerkem dostal na úroveň 30, tak to šlo opravdu hodně ztuha. Žádné players 8... Přemýšlím, jestli něco nedělám špatně
Dropy nic moc, ale Baal se opravdu předal (bez ironie), na Normal hodil Skin of Vipermagi. Hned je svět jasnější
Výsledky a nějaké obrázky postnu večer. Ciao.

Já mám hotový Normal, ale než jsem se se Zerkem dostal na úroveň 30, tak to šlo opravdu hodně ztuha. Žádné players 8... Přemýšlím, jestli něco nedělám špatně

Dropy nic moc, ale Baal se opravdu předal (bez ironie), na Normal hodil Skin of Vipermagi. Hned je svět jasnější

Výsledky a nějaké obrázky postnu večer. Ciao.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
@slw: Jo jedu Wind, behem Normalu budu mit maxly Hurricane + Tornado, takze utok cajk, meda dela svoji praci zatim taky dobre, takze dobry, ale u toho Oaka nevim nevim...Jde o to, jestli bude prezivat v Hell, kdyz do nej napumpuju body, rekneme misto tech vlcaku , co jsou synergii pro medu, nebo proste Twisteru jako synergii pro Tornado...Proste zdali se to vyplati v tom smyslu, ze ho nebudu muset donekonecna furt vyvolavat a vysledek nikde
Diablo je dole a Act 4 dokoncen...I na p8 to byl easy fight, meda se neskutecne obetoval, zemrel snad 20x, ale diky tomu merc jen jednou a nebyla potreba ZADNA fulka
Ted hura do Actu 5, nahonit nejake ty levely

Diablo je dole a Act 4 dokoncen...I na p8 to byl easy fight, meda se neskutecne obetoval, zemrel snad 20x, ale diky tomu merc jen jednou a nebyla potreba ZADNA fulka

Ted hura do Actu 5, nahonit nejake ty levely

- Secondface
- Gorebelly
tak co jsem hrál druidy tak oak v pohodě... dokud nedojde bosspack s enchant... jak má něco větší elemental dmg jde 1-2 rany dolů a to je lvl 29