MF turnaj vol.5

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol.5

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.11.2015, 22:00 hod.

Welwet: Ses po*ral v kině, ne? :shock: :OXO :green: Ale jako jo, progress gut :) Třeba pokoříš maximální bodovou hranici z minulého turnaje, což činí 1155 bodů :)

dawemorraless: Na zbraních určo hledat +Assassin skills (max může být +2) nebo +Trap skills (max +3). Taky je dobrý mít tyto mody na claws typu Blade Talons (normal item)/Greater Claws (exceptional item)...oba mají základní rychlost útoku -20. Greater Talons (exceptional item) má dokonce -30. Rychlost útoku (IAS) totiž ovlivňuje házení pastí. Elite claws nebo pomalejší normal/excaptional se už nevyplatí. Elite claws mají vysoké nároky na str/dex a ten zbytek je zase pomalej o proti těm, co jsem uvedl. Navíc claws se dají poměrně lehce získat od Anyi (NPC v A5). Ve městě bude až ju zachráníš ve Frozen River. Je to třetí quest. Ona ti pak vedle sebe otevře portál a pokaždé, když do něj vběhneš a hned se ním vrátíš, tak se ji změní nabídka itemů v kšeftu.
Na Normal mám pocit, že lze získat +2 Assa skill nebo +2 Traps. Pokud máš 2 clawy, jakože bys měl mít a každej bude mít jinou rychlost útoku, tak ten rychlejší nasazuj jako první, protože podle něj se rychlost odvíjí. Pokud mají oba stejnou rychlost, tak je to jedno...

Jinak celkově by tě měli zajímat hlavně: All skills/Assa skills/Trap skills a all rezistance. Do str+dex většinou stačí nasázet natvrdo 70 bodů. Vše ostatní nasolit do Vitality. Do Energy nic.

Pokud máš nějaký nejasnosti co se týče skillů, tak dej vědět ;)

IGNI
Wraith

Příspěvek od IGNI » 08.11.2015, 22:02 hod.

Tak zatím se mě štěstí drží. Konečně něco co užiju. :)

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 08.11.2015, 22:32 hod.

Tak už konečně zase lítám NM Pindla :). Až naženu pár levelů, tak se pustím do NM Mepha a jakmile seženu Gear na HELL tak jedu znova na HELL :D. Doufám, že opět neRIPnu hned na začátku HELLu :D.

Welvet: Ty si fakt štístko... trochu mi připomínáš mě na minulém turnaji :D. Ale zas je fakt, že u toho sedíš daleko víc než já :P. Ať Ti to padá dál!

A vám všem ostatním taky!

Maarshjaz
Gorebelly

Příspěvek od Maarshjaz » 08.11.2015, 23:40 hod.

Tak chlapci, už jsem pokořil hell andy a dala mi dva unikáty, až dojdu tak do třetího aktu, spočítám si skore, bojte se 8-)

Abuzus
Minion of Destruction
BattleTag:Abuzus#2665
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Abuzus » 09.11.2015, 07:11 hod.

Včera jsem killnul Mepha na NM, lvl 50.

bodovací tabulka

Jako nevzpomínám si, kdy moje postava měla 1500 hp už na NM. Proto jsem šel Conc Babu, ale jde to nějak ztuha, a to chodím na pl 3 :-(
Greenhorn s duší Throwera

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 09.11.2015, 09:00 hod.

Zbláznil se mi Plugy nevíte náhodou co s tím háže mi hlášku špatná verze D2gfx.dll..včera to šlapalo jak na drátkách a d2 jede i ted cajk...ani full reinstal nepomohl
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Maarshjaz
Gorebelly

Příspěvek od Maarshjaz » 09.11.2015, 10:05 hod.

Jo, mě to házelo taky tu chybu kdysi, buď někde sežeň tu knihovnu, nebo přeinstaluj plugy, nemusíš celé diablo (reinstalace plugy mi pomohla, divné že tobě ne)

Secondface
Gorebelly
BattleTag:Malobrach#2322

Příspěvek od Secondface » 09.11.2015, 11:50 hod.

dawemorraless: nemáš náhodou avast? :D jestli jo tak ti ten soubor hodil do truhly
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Obrázek

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.11.2015, 12:33 hod.

Tak A1 Hell konecne zkompletovan...Ne ze by to byl takovy problem, ale hledal jsem tu LEM jak divej, samozrejme bez vysledku, nakonec jsem zcubil nizsi runy, pac mi dosla trpelivost, a tim padem i prisel o nejake body ve skore...Ale jede se ted lip ;)

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 09.11.2015, 12:51 hod.

Obrázek

ale že se ludra chtěla schovat .. :lol:

RIP: já myslím že takhle to nefunguje..tím že je posuneš navrch by jsi o ně přijít neměl, jednou jsi ji našel tak si můžeš dělat co chceš..to rovnou se dá říct že když uděláš rw tak už není.. :roll:

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.11.2015, 12:57 hod.

No, ja to beru tak, ze ji fyzicky ve stashi nemam, a proto ji proste nemam ve score...Ono je to asi jedno, tech par bodiku stejne neudela zhadnej rozdil...

Gratulace k IST btw ;)

Edit: Malem bych zapomnel, dneska mi padl druhy Gheeds, tentokrat 31%, lepsi, ale od perfectu ma daleko ;)

Flammeus
Gorebelly

Příspěvek od Flammeus » 09.11.2015, 13:09 hod.

RIP: Neudělá rozdíl? :D Podívej se na první dva v žebříčku minulého turnaje :D

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 09.11.2015, 13:38 hod.

TC87 http://www.twitch.tv/dark_deamon13/v/24850132?t=35m02s

Je to tak, jak píše RIP. Pokud tu runu člověk fyzicky nemá, tak ju logicky nemůže počítat.

Příklad1: Máte třeba Jah a Ber a složíte si Enigmu. Enigmu nosíte, runy v ní máte, takže vše ok.
Příklad2: Máte 2x Ber a uděláte z ní Jah. O Ber přijdete a získáte Jah, kterou taktéž do bodování počítat nelze. Viz pravidlo 13.

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 09.11.2015, 15:04 hod.

Dark_Deamon: o tom se dohadovat můžem zas pořád...
nícmeně si myslím že je to koko**a ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.11.2015, 15:27 hod.

@Flammeus: Tak ja mel spis na mysli svuj pripad, kdy se s tim druidikem nejspis nedostanu ani na dostrel stovek bodu, co se tyce top 3 ;)

@welwet: Ber to tak, ze pravidla jsou pro vsechny stejna, a POKUD je vsichni dodrzuji, tak je vysledek spravedlivy, coz je asi to nejdulezitejsi...Aspon pro me teda ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.11.2015, 16:24 hod.

Tak ted v Lost city (lokace s AT) jeden a pul obrazovky od sebe 7! Bosspacku, jeste, ze nebyly nebezpecne (pouze pomali zombici) jinak nevim nevim :roll:

Edit: Tak se mi ted stala v AT takova zvlastni vec, pozabijel jsem 7 Bosspacku a nic, na tom by nic tak zvlastniho nebylo, ale Drudik se mi kousek od zlate truhly seknul a neslo jit nikam, ani do mesta pres portal, proste nikam...Takze Save and exit...V mistnosti uz nikdo nebyl, takze zadne ohrozeni, ale jdu si to dat znovu :lol: A pak jeste tisickrat a je to doma :lol: Nebo spis ne, protoze ta dmg je slaba a trva mi to i na p1 dyl jak Deamonovi :roll:

IGNI
Wraith

Příspěvek od IGNI » 09.11.2015, 17:17 hod.

já dal Duriela normal a hodil Sandersky což je docela kousek, jen do nich musím dorůst levelově. Abych nenechal nic náhodě tak jsem si nechal lučištnici a dal jsem ji edge a je to trosku lepší s tou thorns aurou..nechal jsem se inspirovat, někdo tu to tak již kombinoval, jen mám problém se zbraní, nemám čím mlátit a to u meele postavy je docela problém. Každopádně dropy zatím fajn a konečně bych řekl, že si postava sedá...:)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 09.11.2015, 17:23 hod.

Tak napodruhe tam dropl jeden Bossak magic Sacred armor, asi se tam parkrat podivam :lol:

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.11.2015, 17:24 hod.

IGNI: Zkus něco vygamblovat. Takovej pěknej rare meč nebude marnej.

Jináč na pl8 postup takovej, že mám hůl. A do maggot lair už s tímhle charem v životě nepáchnu!! :ble:
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

IGNI
Wraith

Příspěvek od IGNI » 09.11.2015, 17:35 hod.

Líbil by se mi RW Holy Thunder ale nevíte někdo zda mám možnost na 4soc scepter na normal? Něco jao s mečem 4soc meč padne až na NM

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“