Ahoj, tak moje cesta pokračovala zdánlivě dobře - Akt 1 Hell jsem proletěl jak drak a zabil Andy. Před katedrálou mě sice obklíčila tlupa posedlých ženských s cold imune, a mně nezbývalo než hodit ESC nebo umřít. Zvolil jsem možnost ESC, protože to byla situace, ze které bych se velmi snadno dostal pomocí teleportu (kdybych jej měl) a nechtěl jsem kvůli tomu přijít o postavu. Tak či onak jsem měl v plánu o tom "útěku" sem napsat - pokud by to někdo bral jako příliš ne-hardcore metodu, tak bych postavu považoval za mrtvou v turnaji, ale pokračoval bych s ní pravděpodobně dál mimo něj.
Dostal jsem se vcelku snadno do AT a po několika desítkách nájezdů mi vypadl
Arachnid Mesh. Dotáhl jsem postavu na 85 level a vrátil jsem se splnit všechny úkoly do A1 a pro skill v A2, což se bez problému podařilo.
Rozhodl jsem se vydat na Mefa Nightmare, s tím že zkusím najít nějaké věci, které by mi pomohly v AT - v hlavě jsem měl nějaký ten skiller, lepší Amulet, Ring, War Travelerky, Skullder's Ire nebo The Oculus (tady asi už většina zkušených HC-čkářů tuší, kde je (čti byl) problém). The Oculus sice nepadnul, ale našel jsem Cold Skiller v Cow Levelu, padl pěkný amul +2 to Cold Skills s resisty a vycraftil jsem si lepší prstýnek.
Vrátil jsem se tedy do Hell AT a hned na začátku runování mi padnul
The Oculus - radost byla veliká, všechny staty se mi zvýšily - mobky mě stejně výjmečně trefily a kdyžtak to jistila Fullka, krásně jsem si dodělal další půlku levelu na 87 na P5 a najednou pic, teleport mezi elitní zombie a bylo po mě jak po žabě.
Abych řekl pravdu, s tím že se nedožiju konce turnaje jsem tak nějak počítal, ale tahle smrt mě spíš zamrzela než naštvala. Holt za blbost se platí. Ale na druhou stranu jsem se z toho poučil a příště snad umřu na něco jiného než na takovou základní chybu

.
Obecně tu moji pouť ale beru pozitivně. Byla to první HC postava, kterou jsem hrál dál než na Normal - level 86 a okolo 300 bodíků beru spíše jako úspěch.
Každopádně na chvilku si dám od D2 oraz, ale rozhodně budu výhledově pokračovat v HC grálu a možná začnu další Sorceress ještě v průběhu turnaje

.