All Random build turnaj
Moderátor:Dark_Deamon
Hmm...myslim si, že jestli to bude nějako takhle...Tak to bude pořádnej nářez 

- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: All Random build turnaj
Fraxinus: Jak tak koukám, tak Sosy moc v kurzu nejsou. Jinak solidní chujoviny, to jo 

- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
šetřej se na to naostro. Typický příklad projevení se zákona nerovnoměrné distribuce.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
akorát pro mě je to craftění krapet smutné, si myslím že v závěru to nebude vůbec zábava..a myslím si že ten turnaj aktivně potom budou hrát 2 lidé 

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
No nevím, těžko říct. Uvidíme. Ale s craftěním přijdou vlastnosti, které se hodí a normálně je postava nemá, a když už, tak z těžko sehnatelných či příliš slabých unikátů nebo RW...třeba CB nebo OW.
...Ancients, go, go go!
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Lidičky, vidím to tak, že buď zítra, nebo v úterý provedu rozlosování postavy. 

...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Supr...následující asi 4 dny totiž budu v divočině, kam net nesahá 

při nejhorším si dáš Den of Evil v reálu, bo v Blood Mooru ulovíš nějakého ježka na rošt 

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Právě bylo provedeno rozlosování.....no! Čekal jsem to teda jiné, ale myslím, že to určitě oceníte.
Za pár minut jeho výsledek zveřejním.
edit: hotovo.
Pro Dark_Deamona: Aspoň pro teď ti prozradím, že vylosována byla fakt sosa. Jen žoldák nebude desert, sorry
Edit: Tu je:
Takže pro připomenutí:
Postava bude: Sorceress - Frozen Orb (20), Glacial Spike (20) - Shiver Armor (10), Thunderstorm (10) - Act 3 Iron Wolf (Fire)
Počet opakovaných nájezdů bude pro každou lokaci maximálně 5!
Používáte pouze vycraftované předměty (já vím, pro Iron wolfa by byly lepší spirity, ale smůla-budou mít jen magický meč, neboť vycraftovaný být nemůže
) + samozřejmě charmy. Suroviny si na to hledáte sami, přehoz z jiných postav není přípustný.
Poprosím soutěžící, ať v tomto vlákně zaznamenávají svůj postup a ať pravidelně podávají hlášení o tom, co nosí.
To bude nádherná oranžová módní přehlídka.
Nezapomeňte, že start bude až o půlnoci na 1.5.
HODNĚ ŠTĚSTÍ!

Za pár minut jeho výsledek zveřejním.

Pro Dark_Deamona: Aspoň pro teď ti prozradím, že vylosována byla fakt sosa. Jen žoldák nebude desert, sorry

Edit: Tu je:
Takže pro připomenutí:
Postava bude: Sorceress - Frozen Orb (20), Glacial Spike (20) - Shiver Armor (10), Thunderstorm (10) - Act 3 Iron Wolf (Fire)
Počet opakovaných nájezdů bude pro každou lokaci maximálně 5!
Používáte pouze vycraftované předměty (já vím, pro Iron wolfa by byly lepší spirity, ale smůla-budou mít jen magický meč, neboť vycraftovaný být nemůže

Poprosím soutěžící, ať v tomto vlákně zaznamenávají svůj postup a ať pravidelně podávají hlášení o tom, co nosí.

Nezapomeňte, že start bude až o půlnoci na 1.5.
HODNĚ ŠTĚSTÍ!
...Ancients, go, go go!
olalá...Nechť započne zábava, spoluúčastníci tohoto turnaje

- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Zábava to bude hlavně na začátku, protože to nebudeme mít čím zabíjet. 

...Ancients, go, go go!
@Fraxinus: no, to je vlastně pravda, ale třeba Ice Boltem, ten se může pro postup, no ne?
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Jo, ten jo, ale máš tam jen jeden bod. Navíc nesmíš používat orby ani staffky, pokud nejsou craftované, takže nic z toho...a mlátit to budeš muset ručně jen s tou staffkou, co máš od začátku).
.
.
.
což mě tak napadá, nemáte někdo zkušenosti s craftování orbů a staffek? Generují se na nich i vlastnosti +X to skill (soso only)?
jinak...takže od levlu 1 asi budu mrazit ice boltem + umlátit; od levlu 7-9 ještě roguna beze zbraně...nebo vlastně počkat, luk nemůže být craftovanej, takže dostane magický, sice naprd, ale aspoň něco. Od levlu 6 tu bude ice blast + mlácení holí a od levlu 12 už lightning na levlu 1 a s ním už se něco naštěstí zabít dá. A do levlu 18 na glacial spike se to snese.
.
.
.
což mě tak napadá, nemáte někdo zkušenosti s craftování orbů a staffek? Generují se na nich i vlastnosti +X to skill (soso only)?
jinak...takže od levlu 1 asi budu mrazit ice boltem + umlátit; od levlu 7-9 ještě roguna beze zbraně...nebo vlastně počkat, luk nemůže být craftovanej, takže dostane magický, sice naprd, ale aspoň něco. Od levlu 6 tu bude ice blast + mlácení holí a od levlu 12 už lightning na levlu 1 a s ním už se něco naštěstí zabít dá. A do levlu 18 na glacial spike se to snese.
...Ancients, go, go go!
Přeju hodně štěstí 
Los máte celkem pěkný, Glacial Spike je super skill (hlavní skill mé
Element Lady), do začátku NM se s ním zabíjelo celkem luxusně, a to jsem do něj dal jen 10 bodů... i když je jasné, že hlavní dmg skill bude FO, Glacial Spike je skvělý na mražení nepřátel, na HC hodně pomůže 

Los máte celkem pěkný, Glacial Spike je super skill (hlavní skill mé

no jo, vždyť ono se to nějak stejně nakonec vyvine...snad 

hmmm abych řek pravdu tak pro mě trošku zklamání...FO sosy jsem hrával dost na realmech...samozřejmě že ne takhle rozložený skilly ale i tak bude primární skill pořád FO...
abych byl upřímný bojím se že tomu moc nedám páč mě to asi moc nechytne...:-( ale tak uvidím...třeba tím že se pojedou jen crafty to dostane jinej rozměr...uvidíme...
abych byl upřímný bojím se že tomu moc nedám páč mě to asi moc nechytne...:-( ale tak uvidím...třeba tím že se pojedou jen crafty to dostane jinej rozměr...uvidíme...
- Neposunuse
- Gorebelly
Fraxi, za transparentnost losování máš ode mě jedničku, to je paráda. V Karlových Varech by mohli závidět.
Akorát to je na mě příliš sofistikovaný postup. Asi si budu k příštím Vánocům přát, abych uměl MS Excel ovládat alespoň z půle jako ty
And now the question is...
1) Takže i pro Merce platí, že musí mít všechny předměty, které má na sobě, craftové?
2) Koukal jsem, že meče a orby u craftů nejsou uvedeny. Znamená to, že je nejde takto vytvořit? (Ptám se proto, jelikož sám jsem craftoval asi jen jednou a pouze bižuterii).
3) Pokud nelze craftovat, je jedinou možnou náhražkou magic item (rare, set a unique jsou zapovězeny), je to tak?
4) Když budu mít např. druh štítu, který nelze craftovat, můžu ho použít anebo musím mít slot volný do doby, než ho obsadím craftovým štítem?
5) Pět opakovaných nájezdů platí pro každou lokaci a každou úroveň (tedy např. celkem 15x Pitt)?
6) V pravidlu č. 10 je uvedeno, že "Obě hlavní i obě vedlejší dovednosti budou maxovány na 20 resp. na 10 bodů přednostně a hráč by se měl pokusit je všechny používat. Hráč smí do dalších jiných dovedností dát v tuto dobu maximálně JEDEN bod. Jakmile budou hlavní i vedlejší dovednosti namaxovány (tedy celkem za 60 bodů), může hráč dle libosti maxovat ostatní dovednosti nebo vymaxovat na 20 i vedlejší dovednosti." Znamená to, že když ještě nebudu mít namaxováno na celkem 60 bodů (+ prereq), tak nemůžu dát ani jeden bod nikam jinam (např. teleport?). Už se na to ptal Dark_Deamon, ale tady mi to vyznívá tak, že bych jeden bodík jinam šoupnout mohl, a to ještě před namaxováním.
Díky a teď jdu pořádně nastudovat to craftování...

And now the question is...

1) Takže i pro Merce platí, že musí mít všechny předměty, které má na sobě, craftové?
2) Koukal jsem, že meče a orby u craftů nejsou uvedeny. Znamená to, že je nejde takto vytvořit? (Ptám se proto, jelikož sám jsem craftoval asi jen jednou a pouze bižuterii).
3) Pokud nelze craftovat, je jedinou možnou náhražkou magic item (rare, set a unique jsou zapovězeny), je to tak?
4) Když budu mít např. druh štítu, který nelze craftovat, můžu ho použít anebo musím mít slot volný do doby, než ho obsadím craftovým štítem?
5) Pět opakovaných nájezdů platí pro každou lokaci a každou úroveň (tedy např. celkem 15x Pitt)?
6) V pravidlu č. 10 je uvedeno, že "Obě hlavní i obě vedlejší dovednosti budou maxovány na 20 resp. na 10 bodů přednostně a hráč by se měl pokusit je všechny používat. Hráč smí do dalších jiných dovedností dát v tuto dobu maximálně JEDEN bod. Jakmile budou hlavní i vedlejší dovednosti namaxovány (tedy celkem za 60 bodů), může hráč dle libosti maxovat ostatní dovednosti nebo vymaxovat na 20 i vedlejší dovednosti." Znamená to, že když ještě nebudu mít namaxováno na celkem 60 bodů (+ prereq), tak nemůžu dát ani jeden bod nikam jinam (např. teleport?). Už se na to ptal Dark_Deamon, ale tady mi to vyznívá tak, že bych jeden bodík jinam šoupnout mohl, a to ještě před namaxováním.
Díky a teď jdu pořádně nastudovat to craftování...

SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
dá se ještě zůčastnit? :X
1) já to tak chápu...
ale co mě není jasné je ta řeč o magic itemech, ..? mám to chápat tak že luk nejde craftit, tzn. se může používat klidně do konce hry nějakej magic co si někdo koupí? (např. magic sekeru používat nemohu, protože se dá craftit..ikdyž na ni nemám suroviny..?) (něco jako píše neposunuse..)
akorát ten na ten štít je plno možnejch na craft,..ale je to podobné
další podstatnej dotaz
- crafty, pouze oranžové věci nebo se mohou používat i jíné horardic cube možnosti? (např. savage polearms na deserta?..leech sword..?)
5) taktéž mě není jasné..
6)co vím tak minulej turnaj jsi mohl dát jeden bod kamkoliv, kdykoliv..klidně ten teleport, es..ale jen jeden bod..
1) já to tak chápu...
ale co mě není jasné je ta řeč o magic itemech, ..? mám to chápat tak že luk nejde craftit, tzn. se může používat klidně do konce hry nějakej magic co si někdo koupí? (např. magic sekeru používat nemohu, protože se dá craftit..ikdyž na ni nemám suroviny..?) (něco jako píše neposunuse..)
akorát ten na ten štít je plno možnejch na craft,..ale je to podobné
další podstatnej dotaz
- crafty, pouze oranžové věci nebo se mohou používat i jíné horardic cube možnosti? (např. savage polearms na deserta?..leech sword..?)
5) taktéž mě není jasné..
6)co vím tak minulej turnaj jsi mohl dát jeden bod kamkoliv, kdykoliv..klidně ten teleport, es..ale jen jeden bod..
@Neposunuse: 1) myslim si, že jo, ale protože meče NELZE craftovat, tak smíš mít pouze magic
2) no, když nějakej typ předmětů nejde craftovat-musíš mít, jestli to správně chápu, prostě jen magic
3) jj (snad
)
4) nevim
5) pff, jo, proč by ne? Nebo spíš doufám, že to tak je...
6) totéž co Welwet...
@Welwet: proč bys nemohl? Já si myslím, že by si asi mohl, u MF turnaje to šlo, ale radši ze zeptej Fraxinuse
2) no, když nějakej typ předmětů nejde craftovat-musíš mít, jestli to správně chápu, prostě jen magic

3) jj (snad

4) nevim
5) pff, jo, proč by ne? Nebo spíš doufám, že to tak je...
6) totéž co Welwet...

@Welwet: proč bys nemohl? Já si myslím, že by si asi mohl, u MF turnaje to šlo, ale radši ze zeptej Fraxinuse