@Abu: Vsechny dulezite nepouzivane veci (jako itemy do gralu, runy, mno proste temer vsechno) mam ve sdilene truhle...Pokud prijdu o postavu, ztracim tu postavu + veskery equip, co mela na sobe, coz si myslim je dostatecna ztrata...Jen se podivej ke mne do Avenger threadu (prvni strana), kolik jsem toho uz svou blbosti ztratil, je toho dost...Tedy tohle pisu k hrani HC v globalu, ne k tomuto turnaji...Tady mam vsechno u postavy
SC vs HC - jedina rozumna moznost by byla kompletne oddelit tyhle dve skupiny, ale jen za predpokladu, ze by nas bylo dost...Chapu Deamonovi duvody, proc to tak nedela, ja jen rekl nahlas, co si tu mozna mysli vic lidi, nic vic...Pro me osobne neni nejvetsim problemem score, ale ta demotivovanost, kdyz dva a vickrat po sobe cipnu, nekde dale (ne na nizkem lvl) a pak se snazim dohnat nedohnatelne...Kdyz to prezenu, proti SC hracum, kteri nemohou ztratit nic tak nemam o co hrat...Ale je to moje volba, jak spravne poznamenal Javor, klidne bych mohl hrat SC kdybych chtel, jen proste nechci
Musim ale rict, ze urcite supr je ta tymova soutez, udrzuje me v turnaji, ikdyz bych to sam uz asi vzdal...Preci jen nechci partacku nechat uplne ve stychu