Tak s ringama je to jeste vtipnejsi, z tech 5 unikatnich, co mi zatim padly, byly tri z Councilu v Mephove okoli (z tech pada nejvic bizuterie v globale) - Manald 2x a Dwarf star, a jeden jediny ring nepadl primo z Mepha Asi pomsta za minuly turnaj, ale je to NM, tak co bych chtel
S těma runama je to mrzuté v lk za posledních pár dní max fal kravky taky nic padne klido 6 run ale samý common...aspon že tam padají leg set včera sem měl štěstí na brnka hlavně rakanishu byl štědrý...už mi zbývají jen 4 normal sety ke složení tož hurá na farmu
edit už jen 3 u kravek padla arcana tyčka
Mám tu feedback pro Zomba ...je tam asi nějaký bug v itemech narazil jsem dnes na problém dropl jsem toto a tvuj mod si s tím neuměl poradit při překoporování do normal hry z toho vylezlo toto ale počítám že to není možné je to 1 item se kterým jsem měl problém radši asi pojedu normálně a toto si nechám jako raritu páč čert ví co to mělo být
Tak to je zajímavé... to je totiž item, který už od patche 1.09 v Diablu neexistuje, nikdo neví, proč ho vývojáři odstranili ze hry. Klidně ho používej, ale nejedná se o Azurewrath typu Phase blade, žádné body za něj tedy nejsou Zřejmě chybka v souboru, který jsem upravoval... díky za nahlášení
Takze si to shrnme - merc je retardovanej idiot, kterej konstantne nekde visi zaseklej o zed...Meph v NM je jeste retardovanejsi idiot, protoze ZASADNE nedava to, co potrebuju, a to jsem na nem ted udelal nejvic najezdu za celou karieru