Attia: Asi sis všiml v tom videu, že jsem sám byl z toho, jak se to vylosovalo, překvapený a vyvedený z míry. Byl jsem připraven čelit i naprosté katastrofě, ale na nějaký opravdu dobrý los jsem fakt teda připravený nebyl. Každopádně vzhledem k tomu, že bude problematické sehnat rychle skillery, to bude docela těžké, si myslím. Obzvláště proto, že tipuju, že nikdo nebude mít pořádnej equip na normal. Čelit třeba Diablovi bez resistů bude makačka i s frozen orbem. A na hellu to vzhledem k tomu, že je tam snad polovina potvor immune to cold, to také nebude nic jednoduchého.
Neposunuse: Díky. Teď k tvým dotazům:
1) Ano, naprosto všechny. Výjímkou je luk a meč, které craftové být nemohou. Těm prostě dej libovolný magic luk nebo meč.
2) Meče a orby craftovat nelze (ačkoliv jsem si původně myslel, že orby jdou). Místo nich bude postava muset použít třeba craftovanou staffku, což je asi nejjednodušší způsob. Já to hodlám rozjet poněkud jiným způsobem.

3) Ano, pokud nelze určitou věc craftovat (což jsou pro náš případ skutečně jen meče nebo luky pro merce, kde není jiné alternativy), nahraď ji jedině magic předmětem. Ale magic orb místo craftované staffky nepoužívat v žádném případě!
4) Podobně jako v bodě 3. Když existuje craftovací alternativa, je nutné mít ten slot prázdný, dokud nebudeš mít tu možnost ten craft udělat.
5) Ano, přesně tak. 5x si ji sjedeš na normal, 5x na nightmare, 5x na hell. Kvůli možnému nedostatku materiálu však doporučuji absolvovat nájezdy i jinam než jen do pit a podobně provařené zóny.
6) Vždyť je tam napsáno, že dokud nemáš spotřebováno těch 60 bodů, do ostatních skillů smíš dát maximálně 1 bod. Tedy ano, teleport mít můžeš už na levlu 18. Ale jen 1 bod.
Welvet: Ano, dá se ještě zúčastnit. Máš tedy zájem? Předpokládám že jo, píšu si tě.

1) ano, je to tak. Magic luk smíš dát na merce, protože nejde craftovat. Ale sám ho použít nesmíš, protože sorcka luky obvykle nepoužívá. Jak už jsem psal, pro ni bude asi volbou č.1 staffka, craftovaná.
Štíty smíš používat také jen craftované, tedy spiked shield, kite shield, gothic shield a small shield, resp. jejich exceptional a elite verze.
Crafty jsou pouze oranžové. Modré crafty se smí zase jen na luky pro merce.

5) viz odpověď na neposuneseho
6) přesně tak.
Zedrak: Viz odpovědi výše.