All Random build turnaj

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Fraxinus
Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:
Re: All Random build turnaj

Příspěvek od Fraxinus » 29.04.2014, 10:02 hod.

raisen: Děkujeme a mrzí mě (nás), že ti to tentokrát časově nevyjde.

Attia: Asi sis všiml v tom videu, že jsem sám byl z toho, jak se to vylosovalo, překvapený a vyvedený z míry. Byl jsem připraven čelit i naprosté katastrofě, ale na nějaký opravdu dobrý los jsem fakt teda připravený nebyl. Každopádně vzhledem k tomu, že bude problematické sehnat rychle skillery, to bude docela těžké, si myslím. Obzvláště proto, že tipuju, že nikdo nebude mít pořádnej equip na normal. Čelit třeba Diablovi bez resistů bude makačka i s frozen orbem. A na hellu to vzhledem k tomu, že je tam snad polovina potvor immune to cold, to také nebude nic jednoduchého.

Neposunuse: Díky. Teď k tvým dotazům:
1) Ano, naprosto všechny. Výjímkou je luk a meč, které craftové být nemohou. Těm prostě dej libovolný magic luk nebo meč.
2) Meče a orby craftovat nelze (ačkoliv jsem si původně myslel, že orby jdou). Místo nich bude postava muset použít třeba craftovanou staffku, což je asi nejjednodušší způsob. Já to hodlám rozjet poněkud jiným způsobem. :twisted: Uvidíme, jak to půjde, doufám že dobře.
3) Ano, pokud nelze určitou věc craftovat (což jsou pro náš případ skutečně jen meče nebo luky pro merce, kde není jiné alternativy), nahraď ji jedině magic předmětem. Ale magic orb místo craftované staffky nepoužívat v žádném případě!
4) Podobně jako v bodě 3. Když existuje craftovací alternativa, je nutné mít ten slot prázdný, dokud nebudeš mít tu možnost ten craft udělat.
5) Ano, přesně tak. 5x si ji sjedeš na normal, 5x na nightmare, 5x na hell. Kvůli možnému nedostatku materiálu však doporučuji absolvovat nájezdy i jinam než jen do pit a podobně provařené zóny.
6) Vždyť je tam napsáno, že dokud nemáš spotřebováno těch 60 bodů, do ostatních skillů smíš dát maximálně 1 bod. Tedy ano, teleport mít můžeš už na levlu 18. Ale jen 1 bod.

Welvet: Ano, dá se ještě zúčastnit. Máš tedy zájem? Předpokládám že jo, píšu si tě. 8-)
1) ano, je to tak. Magic luk smíš dát na merce, protože nejde craftovat. Ale sám ho použít nesmíš, protože sorcka luky obvykle nepoužívá. Jak už jsem psal, pro ni bude asi volbou č.1 staffka, craftovaná.
Štíty smíš používat také jen craftované, tedy spiked shield, kite shield, gothic shield a small shield, resp. jejich exceptional a elite verze.
Crafty jsou pouze oranžové. Modré crafty se smí zase jen na luky pro merce. ;)
5) viz odpověď na neposuneseho
6) přesně tak.

Zedrak: Viz odpovědi výše. :)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 29.04.2014, 11:15 hod.

Konečně je mi to jasný... :P

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 29.04.2014, 20:07 hod.

Fraxinus: Díky za odpovědi, teď už by to mělo být jasné. Tu otázku č. 6 jsem tam dal protože jsem si špatně přečetl tvůj příspěvek

"možná jsem bod 10 nenapsal úplně jasně: Musíš vymaxovat těch 60 bodů jako prvních a přitom můžeš rozdat po 1 bodu do libovolných ostatních. Až bude investováno 60 povinných bodů, rozdej zbylé do čeho chceš."

Já tam četl "...a potom můžeš..." a ono tam je "přitom". Takže za to pardon. :oops:

Ještě možná k těm screenshotům. Mám fotit taky mapu každé lokality, kterou projdu (aby bylo prokázáno, kam až jsem se dostal)? Nebo to není potřeba?
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 29.04.2014, 21:27 hod.

Frax: počkej..protože sossa nepoužívá luky znamená to že je nemůžu mít?..ono sossa většinou nedá 20 bodů do glacialu když má FO,...a naopak :)

a taky věšinou nemá smysl brát iron wolfa když mu člověk nemůže dát nic na allskilly a fcr...(většinou se nebere iron wolf vůbec..protože DMG se u něj kolem maxu fireballem co vím pohybuje kole 500...)

taky orby co vím craftit nejdou, proto v tom mám další chaos, jestli je možné je používat magic nebo ne?

chápu že chceš dělat pouze craft only..ale ono defakto jediná reálná strategie je co nejvíc caster/blood itemů...prakticky v závěru se na moc novejch buildů, strategíí nepřijde :oops:

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 29.04.2014, 23:29 hod.

ono není problém v obtížnosti hraní...je mi jasný že ten build si to nepojede jako po másle už jen proto že nebudou +skilly a taky synergie nebudou a výbava bude žalostná většinou...technicky vzato to bude těžký hrát, spíš mi jde o zábavnost...na tu si myslím moc nedojde...

shrňme si to...

nahodím armor, nahodím thunder storm = 2 skilly který musí být minimálně na 10b...

strategie bude prakticky pro všechny stejná...zmrazit co půjde glacialem a zbytek mlátit frost orbem. Imune to cold se buď budou prakticky všechny obcházet a ti co nepůdou obejít budou smaženi static fieldem, a low lvl fire/light skillama, protože narovinu...thunder storm bude jen na hezkou animaci a fire wolf taktéž...pokud vůbec bude žít...je žalostnej když má dual spirit s shakem...natož bez jedinýho +skillu...

podpora thunderstormu je zbytečná, páč nevyjde 20b do TS + 20b do mastery, takže o dmg nejde, pořád pude jen o hezkou animaci...

bojím se prostě toho že náročnost hraní nebude v náročnosti hry samotné, ale nejnáročnější bude donutit se hrát...

vím že to je výkřik do prázdna, ale osobně bych byl nejraději za novej los...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 29.04.2014, 23:44 hod.

Welvet: uvidí se, možná to sfoukne kdekdo svým osobitým stylem. Svůj význám mohou mít i safety crafty, a to proto, že dostaneš ze všech možných předmětů celke dost redukcí dmg i magie, což se může hodit taky. Orby craftit nejdou, ale staffky ano, proto magické orby nepoužívej, ostatně psáno je to v předešlém mém příspěvku.

Co se týče Fire Iron Wolfa, tak má sice dmg jen asi 500, ale to neznamená, že bude k ničemu. Ten dmg má AOE efekt.

Attia: Proč jen jsi takový věčný skeptik? nahodíš armor, nahodíš thunderstorm (kterému bude stačit na plnou efektivnost +30 dalších bodů-což bys měl mít k levlu 85 v pohodě). FO je silná zbraň, ale nezapomeňte, že je také synergií ke glacial spiku, takže nebude nijak zvlášť slabý. Jen to asi nebude (od hellu určitě) na hru na players 8.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 30.04.2014, 22:53 hod.

skeptik jsem ale tak hrát budu...zrovna nemám co dělat takže čekám ještě 7 minut a rozjedu to...třeba mě překvapí...:-)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.05.2014, 01:56 hod.

Tak lidičky, turnaj je tímto ZAHÁJEN. Přeji hodně štěstí a úspěch.
...Ancients, go, go go!

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 01.05.2014, 07:40 hod.

Taky přeju všem štěstí a úspěch ;) . Dotaz: můžeme sem potom hodit průběh :?:

Neposunuse
Gorebelly

Příspěvek od Neposunuse » 01.05.2014, 09:42 hod.

A jak je to teda s těmi screenshoty lokací (viz můj příspěvek výše)?

Good Luck to everyone! ;-)
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.05.2014, 11:28 hod.

Zedrak: Samozřejmě. A hlavně nezapomeň na screeny svých crafťáků :) Bude to módní přehlídka. :lol:

Neposunuse: Lokace postačí jen třeba zabitý akt boss. Screenování všech lokací nepožaduju. Jedinou výjimkou je samozřejmě, když bys ripnul, tak obrázek ripu, abych poznal, kde to bylo...spíš to ale sám upřesni.
...Ancients, go, go go!

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 01.05.2014, 12:01 hod.

@Fraxinus: Dík :) , a ještě dotaz: do tý doby než budou crafted itemy, tak jen normal, anebo naked?

Attia
The Butcher

Příspěvek od Attia » 01.05.2014, 12:54 hod.

já jsem na sebe hodil cracked sash, botky, rukavice, brnko, čepku...všechno v tý nejnižší kvalitě aby byla co nejmenší def...opasek mám už zničenej, botky taky, zbytek ještě ne...občas se mi stane že se u Charsi automaticky opravim, ale tak myslím že těch pár bodů v def jsou irelevantní...

mám to na sobě spíš proto abych cestou nebral jiný, lepší itemy na sebe...myslím že tohle je cajk, protože mi to všehovšudy dává asi 20 def :-D žádný magický přípony tam nejsou...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.05.2014, 14:34 hod.

Attia: Však v pořádku, tohle se dělá třeba na battle.netu běžně, když se hrajou specializované hry podobné této, třeba crafťáci nebo jen unikáci a tak.

Zedrak: Dokud nemáš crafted, tak naked, nebo to vyřeš jako attia a měj jen cracked verze rozbité a neopravené. Ideálně ethereální.

jinak: už má někdo první craft? :)
...Ancients, go, go go!

Zedrak
Fallen Shaman

Příspěvek od Zedrak » 01.05.2014, 16:43 hod.

@Attia a Fraxinus: díky a díky... :D

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.05.2014, 19:25 hod.

Tvle vy jste másla. Nosit na sobě itemy, i když to jsou bílý šunty :roll: Smysl těch craftů byl v tom, aby člověk na sobě do té doby nic neměl. Já zatím doklusal ke Coutness, která mi hodila Ral :ble: Jde ale o to, že krom té startovací staffky na sobě nemám nic a je to v soubojích hodně poznat. Defacto mám neustále zaplej inv, protože "opasek" na jednu řadu nestačí a many je málo. I když na sebe nasadíte cracked Plated Belt nebo cracked Heavy Belt, tak už to je obrovská pomoc! Protože i tato drobnost rozhoduje o tom, jestli budete žít nebo ne. Je rozdíl mít opasek jen na jednu řadu nebo na víc...bez pomoci craftů. Tyto všechny drobnosti totiž rozhodují o stylu hry a pořadí craftovaných itemů.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.05.2014, 20:00 hod.

Já zablokovávám volné sloty ethereálními předměty, které tím, že do sebe nechám naschvál hodně bušit, rozbiju, aby ztratily své vlastnosti. A co se týče pásku, tak to řeším tak, že piju také vpodstatě jen z inventáře a věci, co mám v pásku, téměř ignoruju. A z tohoto důvodu bude první věc, co budu craftit, právě pásek.

Už se pomalu blížím ke konci 1. aktu. A potvory s asi 70-80% šanci, že mě zasdáhnou, jsou fakt hrozný vopruz, zvláště jsou-li ranged, tedy lukostřelci-kostlivci a psíci flusající bílé koule.
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.05.2014, 20:37 hod.

Aha, tak sorry. Teď jsem si všiml, že jsi asi upravil pravidlo č.3 a dopsal tam ty cracked itemy. Nicméně já si to pojedu naked, dokud nebude na danej slot craft :twisted: Nehrajem tu hru poprvé ani podruhé, takže myslím, že není až takovej problém dát si pozor, aby člověk nic nesebral :)

Co se týče losu, tak jsem rád, že je to Sosa, ale jak píše Attia, mohla být krapet jiná...když už teda je :) Co se týče Iron Wolfa, tak to asi nejlíp vystihla raisen :D On je fakt žebrák i s equipem (asi krom mrazáka). Já osobně s ním počítám jen na Normal, protože od NM ho sestřelí kde jakej jouda na 3 rány a na Hell (pokud se tam člověk dostane) bude už radši chcípat sám bez zásahu okolních monster :D

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.05.2014, 20:48 hod.

Ohniváka iron wolfa nepodceňuj. Slyšel jsem o týpkovi, kterej si ho vymazlil tak, že si jeho iron wolf ohnivý dával s prstem v nose celej hell kromě míst s hodně fire imunními a postava jen stála a čuměla..nejspíš hodně pomáhá equip děrovanej fire facetama.

I když se vylosovala cold sosa, tak to žádná prča taky nebude, v podstatě je odsouzena k tomu být bezrezistová, protože craftit bude obouruční hole. A nízký armor kvůli nedostatečnému equipu bude brzy dost problém, ve 3. aktu určitě, tam tě mohou v pralese sundat ani ne za sekundu ti malí krysáci.
...Ancients, go, go go!

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 01.05.2014, 20:59 hod.

Tak asi ho měl vymazlenýho, ale počítám s tunou facetů, Infinity, Ormus atd....což tady nehrozí :D Já ho podceňovat nebudu, ale jakmile uvidím, že chcípá o sto šest a stojí hordu lovů, tak na něho kašlu. Love budou potřeba na gamble a fullky radši nacpu do sebe, než abych mu prodloužil život od další 2 rány.

Co se týče losu, tak je to jasný....Do lvl 30 Glacial Spike a pak tra la la Frozen Orb :) První potíže by měl člověk asi očekávat v 5A NM. Jsem zvědav, jakej si vyberu sekundární skill. Viděl bych to asi na 2 možnosti: 1) Nova nebo 2) Fire Wall. Thunder Strom by nemělo cenu maxovat...to je jen taková lechtačka. Chce to něco plošnýho a za málo bodů ničivýho. I když ta Nova by asi nebyla nic moc a asi by nebylo ani FCR, aby to aspoň trošku lítalo. No uvidíme...

Každopádně jak píše Frax...jsem zvědav na ty crafty, který sem doufám budete házet :) Třeba se někomu podaří něco krutopřísnýho :twisted:

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“