Slayer: Nějakej ten pátek už se "známe", takže věřím, že všechno co jsi dropl a čeho jsi dosáhl, tak je férový, ale pochop, že tě za takovýchto okolností nemůžu zahrnout do konečného bodování turnaje. Kdyby jsi dal aspoň vědět třeba před dvěma týdny, ale 8 dní před koncem, to není fér vůči všem, kteří to tu sepisují pomalu ob den a je vidět jejich turnajovej progress. Promiň.
Nálezy máš ale opravdu pěkný.
Dragonius: Byla to jen myšlenka, co mi prolítla hlavou. S největší pravděpodobností by bodování bylo zachováno. Možná provedu jen kosmetickou úpravu některého itemu, ale to se bude jednat o posun pár bodů nahoru/dolu. Stejně jako jsem lehce upravoval aktuální tabulku. Zdá se, že si nikdo změn ani nevšiml, protože jsou opravdu minimální
RIP: Tak víš jak...bude měsíc pauza a třeba přijdeš na chuť nějaké metačce ohně/chladu/blesku

Taky do toho turnaje můžeš jít jako do tohoto...bez nějakých velkých cílů a koukni, jak se ti nehorázně daří

Dropnout
Jah z Pindla, to je fakt parádá a moc gratuluju! Na jednu stranu se mi už ani nechce moc hrát, protože za všechny tvoje výkony si ten první flek zasloužíš
Darkforce Spawn je gut drop, ale radši bych tu druhou potvoru

Asi se toho graileru nedočkám