MF turnaj vol. 13
Moderátor:Dark_Deamon
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
DD: Ten odkaz v bodě "Pokud by někdo nevěděl, jaké předměty jsou TC87, tak jejich seznam najde"... již neexistuje.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol. 13
diablowiki šla zdá se kompletně do kopru
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Takže, pojedu melee sosu zaměřenou na všechna Masteries + Enchant + pár pomocných skillů typu štít, teleport, a asi až během hraní se rozhodnu, zda nějak zapojím energy shield.
...Ancients, go, go go!
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak už zase funguje
Ahoj, přemýšlím zda hrát rok sem nato nesahnul
A nějak neni chuť ale třeba bude čas a přidám se ale nejlépe bez teamu jen solo kdyby néco ozvu se jinak za mě d2lod
A nějak neni chuť ale třeba bude čas a přidám se ale nejlépe bez teamu jen solo kdyby néco ozvu se jinak za mě d2lod
HC Grál - Nesbírám
učastníkem MF turnaj vol.5 až do dnes
Ahoj, taky se přidávám
Vždy jak DD napíše na MF turnaj, hned mi dojde, jak ten rok rychle utekl
Vždy jak DD napíše na MF turnaj, hned mi dojde, jak ten rok rychle utekl
Štěstí přeje připraveným...
Ahoj,
já zatím letos nemůžu účast potvrdit, ale pokud vše dopadne dobře a budu v lednu doma, tak bych se přidala. Byl by to D2Lod a asi zas Java
já zatím letos nemůžu účast potvrdit, ale pokud vše dopadne dobře a budu v lednu doma, tak bych se přidala. Byl by to D2Lod a asi zas Java
"I shall purge this Land of the Shadow!"
Napiš mě tam tu mou sametovou řiťku. Ideálně classic, na d2R asi nebudu mít pc...
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
také už nehraji, no...., ale když Deamon osobně zavolá do boje .....
Hlasoval jsem LoDa, ale jestli se překecáte, tak si možná ten big "R" koupím.
Jinak souhlas, v tomhle počtu jde o to si zahrát a nekouskovat to....
Už teď vím, že času bude málo (nová práce, nová žena), ale možná budu "marod" :-))
Abu
také už nehraji, no...., ale když Deamon osobně zavolá do boje .....
Hlasoval jsem LoDa, ale jestli se překecáte, tak si možná ten big "R" koupím.
Jinak souhlas, v tomhle počtu jde o to si zahrát a nekouskovat to....
Už teď vím, že času bude málo (nová práce, nová žena), ale možná budu "marod" :-))
Abu
Greenhorn s duší Throwera
Treba Ti s rozhodovanim pomuze fakt ze pojedu Tvuj assa build Takze budu rad kdyz se pridas muzem porovnavat progres
Rip: jej tak to jsem rad že jsem někoho navnadil je to dost zajimava assa furt mi ještě žije ale skončil jsem utoho že mi ještě nepadly pěkné eth surwyyah na fury či co jsem to chtěl hrat .. pak jsem objevil že je možnost to farmit ve weapon rack a pak jsem zjistil kolik toho ještě o d2 nevím na d2r už ten build nedava smysl kuli předělání synergy ale na starém myslím super .. skill bf vypada nudně a blbě ale ten proces dělání této assky je top .. dal bych si ji klidně znovu takže možná jsi mě navnadil .. uvidime.. ozvu se
Naposledy upravil(a) Smilee dne 20.12.2022, 18:08 hod., celkem upraveno 1 x.
HC Grál - Nesbírám
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Však kde je problém? Přihlásit. Za 5 dní založit a jede se
Ok teda tak kde to mám podepsat ale teda prosím nepsat mě do teamu ať nemám výčitky že to někomu kazím když nebude čas .. díky a těším se docela jsi mě dostal tím že je zo už za 5 dni tak dam nějakej run aťvse trochu rozjedu potom roce . Jinak hlasoval jsem pro d2 lod ale nemam problem s d2R ten mam stale nainstalovaný ..Dark_Deamon píše: ↑20.12.2022, 18:07 hod.Však kde je problém? Přihlásit. Za 5 dní založit a jede se
HC Grál - Nesbírám
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Smilee: Týmy vůbec neřeš. Je vás tam víc, kteří ohledně času píší to stejné. Takže se hoď do klidu a počkej na kavalerii, která za 5 dní přijede
@smilee: Ja myslim ze bude davat smysl i v D2R, aspon v to doufam...chci proste zkusit nejakou inovaci
Edit:Treba budeme v tymu spolu
Edit:Treba budeme v tymu spolu
Rip: to bych ti moc nepřál . Při tvých pravidelných vysokých skore myslím že ti nedošáhnu ani na paty.. hlavně hodně štěstí u charsi ať nám nadělí pořádné dárečky do ruk
HC Grál - Nesbírám
Zdar, mě si taky můžeš zapsat. Pojedu klasiku D2 LoD.
Pokud je D2R povolené, pak se taky účastním.
První postavu vidím na throwera, kterého jsem před lety hrál v rámci MF turnaje, ale v LoDu je untwinked hra s ním tak otravná, až jsem si časem přál, aby konečně zdechnul Související změny v D2R by měly způsobit, že není potřeba s ním každou minutu běhat do města.
Připojit bych se měl kolem 27/28 prosince, tak sem mezitím postujte vaše dropy
První postavu vidím na throwera, kterého jsem před lety hrál v rámci MF turnaje, ale v LoDu je untwinked hra s ním tak otravná, až jsem si časem přál, aby konečně zdechnul Související změny v D2R by měly způsobit, že není potřeba s ním každou minutu běhat do města.
Připojit bych se měl kolem 27/28 prosince, tak sem mezitím postujte vaše dropy