Liga zbohatliku - 4.kolo - Chaos sanctuary

Moderátor:Dark_Deamon

RIP
Warlord
Liga zbohatliku - 4.kolo - Chaos sanctuary

Příspěvek od RIP » 20.08.2013, 15:56 hod.

Ahoj lidi!

Predem se omlouvam za zpozdeni oproti puvodnimu planu, ale nejdrive jsem mel prace az nad hlavu a pote tyden zaslouzene dovolene, kterou jsem vyuzil take k hrani D2, ale to je na jiny thread...

Takze bez velkeho zdrzovani, mame tu 4.kolo nasi Ligy, timto kolem bude jak nazev napovida Chaos Sanctuary, tedy lov itemu v teto oblasti...Runy se samozrejme hodnotit nebudou, stejne jako to bylo v predchozim kole, koneckoncu pravidla jsou stale stejna a pokud by se chtel prihlasit nekdo novy a netusil, o co se jedna, tak velice doporucuji si precist tento thread, kde jsou pravidla radne vysvetlena

Casovy ramec pro tento event je stejny jako v predchozich dvou, tudiz se jedna o tritydenni verzi, a to

od 25.8.2013 0:00 do 14.9.2013 24:00

Vim, ze je nas tu relativne malo, presto bych byl velmi rad, kdybyste postli sve vysledky co nejdrive po dokonceni eventu, a to ve formatu, na jaky jste zvykli

Ted to dulezite - bodovani...Po neprilis dlouhem premysleni jsem se priklonil k tomu, abychom pouzili stejny scoresheet jako pro lokace alvl 85 (koneckoncu Chaos sanctuary sem patri), protoze zde muze dropnout cokoliv ze hry - alespon na zaklade kalkulatoru - vcetne Tyraels Might...Neplati to pro Diabla samotneho, ale pro CS jako celek ano

Scoresheet je zde

Ted minoritni informace, tohoto kola se zucastnim i jako hrac, protoze je to finalni destinace meho Avenger barba Hulka a protoze uz je relativne pripraveny, jdu do toho - sice mi jde vice o expy nez o dropy ale ani ty neuskodi :lol:

Takze, zaciname ;)

Samozrejme, prihlasujte se zde v threadum jak jste zvykli, ja Vas budu postupne dopisovat

Prihlaseni hraci:

1) RIP
2) Dark_Deamon
3) raisen
4) Kisuvka
5) Mia
6) Fraxinus
7) Cirdan
Naposledy upravil(a) RIP dne 21.08.2013, 09:12 hod., celkem upraveno 2 x.

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Re: Liga zbohatliku - 4.kolo - Chaos sanctuary

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.08.2013, 16:01 hod.

Paráda. Hlásím se, ale pořád nemám tušení, s kým to budu běhat. Ty Ber na Infi pro Trapu pořád nechcou padnout :(

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 20.08.2013, 16:05 hod.

Taky se hlásím :)
HC grál: 537/516 (-21)

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 20.08.2013, 16:16 hod.

Taky se hlásím :) taky doufám, že to Infi stihnu :twisted:
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100% 8-)
Setovky: 100% 8-)
Runy: 100% 8-)
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)

Mia
Wraith
BattleTag:Mia

Příspěvek od Mia » 20.08.2013, 16:17 hod.

Taky poběžim s vámi, ale netušim s jakou postavou... Ačkoli jsem se snažila poctivě běhat LK tak mi žádná Berka nepadla, tak neočekávejte nějaký supr výsledky, budu jen do počtu :oops:
"I shall purge this Land of the Shadow!"

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 20.08.2013, 16:18 hod.

Kisuvka: Kolik ti toho na něj chybí ?

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 20.08.2013, 18:05 hod.

Také se hlásím, a na Infi vám kašlu :)
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.08.2013, 05:25 hod.

Ja ho slozil cele za dva mesice, tak kde je problem :lol: :lol: Delam si srandu, mel jsem obrovsky stesti, hlavne na runy z ostatnich popable-u, jinymi slovy NE ze superchestu, je to skoro pul na pul...Ja totiz beham takovym divnym stylem, kdy oteviram minimalne dalsich 15 takovychto truhlicek/ stromu/ mrtvol behem jednoho runu, je to ale pomaly, tak okolo 1 minuty, ale vyplatilo se to a je to vetsi sranda

Jinak vsem diky za ucast a jdu Vas dopsat ;)

Cirdan
Wraith
BattleTag:Cirdan #2807

Příspěvek od Cirdan » 21.08.2013, 09:10 hod.

Také se hlásím, snad to bude lepší než AT.
Zima se blíží.
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.08.2013, 09:44 hod.

RIP: Čím dýl nic nepadá, tak se začínám přistihovat, že taky zvyšuju radius svého působení v LK v naději, že nějakou runu získám třeba ze stromu, kostry nebo monstra. Nejvíc mě dokáže vytočit, když vykuchám nějakýho bosse a on pustí Ort. To bych fakt hodil noťasem o zeď :D

Cirdan: Snad to bude o DOST lepší, jak v AT :)

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 21.08.2013, 11:17 hod.

DD: Chybí akorát jedna BER, nechce se mi ji skládat z jiných run, co už mám.... Takže uvidím. Mám čtyři dny a to se ještě budu balit na stěhování :D

Co se týče otvírání ostatních popable v LK, tak si myslím, že v 1.13 to už smysl nemá, myslím, že DD v eventu toho otvíral víc a nic světoborného mu mimo superchesty nepadlo, nemýlím-li se. V 1.11 ty ostatní popable budou mít asi podobnou šanci jako superchesty. Získal jsem ten dojem po přečtení několika vláken, ale je to fakt jen dojem.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.08.2013, 12:49 hod.

Kisuvka: Tak to jsme na tom docela stejně. Mě na Infi chybí 1,5 Ber. Kdyby mě ale hráblo v hlavě a seskládal bych všechny runy Um+, tak bych se k jedné Ber dopracoval, ale to bych si radši vybod oči, než udělat něco takového :D

A co se týče všeho ostaního, krom LK chestek, tak se mrkni do tématu s runama, co se tam včera dělo...co na to říká tvůj dojem? :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 21.08.2013, 15:32 hod.

@Kisuvka: Velmi nesouhlasim, podivej se na muj thread Avengers a prvni post, je to skoro 50 na 50, co se tyce procent nalezu HRs ze superchestu a normalnich popable-u...V 1.11 byl ten pomer, pokud muzu nejak soudit spise nizsi, tam se vyplatily opravdu superchesty, ikdyz se dala nahodne najit slusna runa i jinak - nasel jsem tam tak LO a OHM, ale celkove to nebylo vyhodne, ted v 1.13 s plosnym zvysenim dropu HRs to vyhodne je, jak jsem asi prokazal...Navic to neni takova nuda a nejhorsi vysledky - asi 400 runu bez kloudne runy jsem mel prave na zacatku, kdy jsem behal pouze superchesty ;)

@DD: Sdilim Tve pocity ohledne dropu z Bossu v LK, zabit je na p7 trva dlouho a vysledek nula, proto zabijim fakt jen ty, co musim, abych dokoncil run

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 26.08.2013, 09:17 hod.

Tak zkusím dát dnes hodinu, dvě, ale nedoufám s ničím opravdu elitním, protože MF budu mít docela nízké. No uvidím :) Ale runy by padat mohly :D

Edit: Padají, v prvním padla El :green:

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 26.08.2013, 10:07 hod.

Jak padne El, tak padnou všechny :D

Každopádně hodně štěstí všem zúčastněným a padne nějaký to dělo :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 27.08.2013, 01:52 hod.

Tak mám za sebou první hodinu s Trap Assou. Začínal jsem na lvl 82.

Infinity nemám, takže jsem hledal jinou alternativu pro merce a to hlavně kvůli Venom Lordům. Ti jsou sice Fire Immune, ale jak vidno, tak jim jsou moje blesky ukradený. Prvně jsem vyzkoušel Crescent Moon...bez šance. Nakonec jsem našel parádní alternativu v runovém slovu Rift a to hlavně díky Frozen Orbu. Bohužel to stačí jen na /players 3, při MF 305%

Jelikož to není žádnej hyper killing, tak mě jeden run vyjde na 15 minut, což je fakt bída. Za 4 runy mám ale jeden bodovanej item a nejvyšší runou je prozatím Amn :D Jelikož to v rámci eventu vypadá na takových 80 runů, tak doufám, že nezůstanu jen u toho jednoho itemu.

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 27.08.2013, 16:16 hod.

Tak já definitivně zjišťuju, že hra s Torch a Anni je úplně jiná. Bez nich mi to fakt nejde hrát! :OXO :dead: je to strašný maso, normálně jezdim na p7 a teďka je problém i p3....

Mia
Wraith
BattleTag:Mia

Příspěvek od Mia » 27.08.2013, 16:55 hod.

No, tomu se řiká tvrdý pád do reality.
Btw 3. run a započitatelnej item ;)
"I shall purge this Land of the Shadow!"

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 27.08.2013, 17:04 hod.

Já měla při druhém :green: A navíc i do grálu :)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 27.08.2013, 18:20 hod.

Kisuvka: To je jak když jde hvězda z NHL hrát českou pralesní (pardon, první) ligu v hokeji u nás. Taky je to poněkud jiná hra :D V níž mimochodem neuspěje jen tak někdo, kor když dotyčná hvězdička tu soutěž nikdy před tím neokusila.

Jinak jdu také zahájit tažení s Enchidnou. Nejprv dám pl1. pak zvýším na 3, uvidíme, zda to půjde na 5. 7 už riskovat nehodlám.

edit: Tak to vypadá jen na procházku na players 1. První procházka trvala i tak 40 minut. Bývalo by to kratší nebýt těch mrzáků oblivion knightů, ale potřebuju mít vyčištěné i chodby na roztahování, vynechat je nemůžu a riskovat, že po mě hoděj decrepifu, když budu zdrhat před infectorovou bandou, radši nebudu. :(

edit2: Tak těch 40 minut bylo jednak kvůli neznalosti toho, co postava snese, druhak kvůli tomu, že na první nájezd jsem vyfasoval fakjt nechutné rolly u bossů a nechutně velké množství oblivion knightů. Jinak u runu číslo 3 mi padla Mal runa.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“