Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: Poradna

Příspěvek od DrSma » 03.06.2013, 20:37 hod.

A já se zase vyprdnu na Coop :green:

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 03.06.2013, 20:45 hod.

Ti nevim no coop mi přijde přežitelnější na HC celkem se divim že fara pošla po 1 až na infernu :{ ty jo tomu dhčku sem věřil že by mohlo na inferno dojít ale holt chyba lávky myslel jsem že když sem ve vaultu tak to neschytám :roll:
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 03.06.2013, 20:57 hod.

Tohle je jedna z věcí na D3, která mi vadí. Prostě i se všema pojistkama daný postavy a gearem celýho světa se dá s trochou štěstí RIPnout nezaviněně. Ať už DC, lag, nebo opravdu zlá kombinace na elitě nebo nejlíp nějakej náhodnej cnockback v pravou chvíli (třeba do firewall, arcane, moltenu) atd...

Proto nikdy nebudu HC hráč, když vím, že můžu kdykoliv z nějakýho rozmaru mezi nebem a zamí padnout,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 03.06.2013, 20:59 hod.

Mě coop taky přijde přežitelnější, když se drží parta po kupě a pomůže si co to jde,..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.06.2013, 14:11 hod.

DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ 2:

Po včerejších připomínkách jsem přemýšlel o budoucnosti BH a podařilo se mi dojít k závěru:

- protože jste se silně vyslovili za zachování BH (což mě samozřejmě těší), rozhodl jsem se vyhovět a BH zůstane v původním tvaru
- protože je BH již dokončené a funkční, nezatěžuje mě příliš jeho správa, a proto jsem se rozhodl ho nikomu nepředávat a zústat jeho nestranným "správcem", aby bylo zachováno, se vším všudy, tak jak BH znáte
- TAKŽE BH BUDE BEZE ZMĚNY ŽÍT DÁL

Pokud bude potřeba provést zápis do "Síně slávy", obraťte se na mě a já zápis provedu tak, jak to dělám do teď.

"Tyrael s Vámi, heroes,.."

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.06.2013, 15:00 hod.

Když jsem tak ještě revidoval stav v Postavách (opět nejel US), myslím, že pokud Plavec úspěšně odmaturuje, můžeme čekat aspoň jednoho dalšího spolehlivého hráče 8-)

WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od WulFgaR77 » 04.06.2013, 20:52 hod.

tak teď jsem se v tom úplně ztratil :)
ale ne ... BH teda zůstává a někde se zakládá podhoubí noAH :) tak tam bych se přidal automaticky :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 04.06.2013, 21:21 hod.

wulf: no, myslím, že jsi to zvládnul ;) :D

jen to podhoubí asi nebude tak hned. Zatím totiž nějak nevím, jestli se mi do toho chce pouštět. Prozatím jsem rozdělil síly na všechny tři servery. Pro zajímavost:

EU - standard hra s AH (ne RMAH) z dřívějška /dlouho už jsem se tomu nevěnoval/
AS - zde pokračuje Noah v BH modu
US - dnes se narodil malý barbík, který se bude živit výhradně pleněním a rukodělbou :) /má 17kg a 80 čísel :lol: a jmenuje se "Bardrop" :wave:/

Zatím se budu snažit Bardropa pomalu dostat na 60. Potom se rozhodnu, jestli se chci věnovat nějaké komunitě NoAH, nebo zústanu jen u tématu, ve kterém se budu zaznamenávat poznatky z Bardropova života a kdo si mě, jako NoAH hráče, bude chtít najít, ten si mě prostě najde...to zatím není jasné a dám tomu trochu času..V tuhle chvíli se přikláním spíš k tomu, že založím téma o Bardropovi (možná už zítra) a dám si odkaz do podpisu. Kdyby se tomu věnovalo a zajímalo to dost NoAH hráčů, asi bych časem, v případě zájmu, vytvořil něco víc. Ale hodlám na to jít pozvolna a v klidu..

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 04.06.2013, 21:55 hod.

DrSma : sme se z Wulfem předběžně dohodli na HC na Eu samozřejmě NoAh ale ne BH tak popřemýšlej jesi se nechceš přidat :wave: jak seš na tom s barbíkem bych se přidal a konečně zkusil WD :)
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 05.06.2013, 10:39 hod.

taaak ... hned jak pořeším ty "povodňátka", tak zakřičíme "Morituri te salutant" a půjdem pár postaviček poslat na Elysejská pole :-D
Takovej pěknej monk by se nám hodil... :P

Náborový slova za nás obstará Maximus z Gladiatora:
"Hold the line! Stay with me! If you find yourself alone, riding in the green fields with the sun on your face, do not be troubled. For you are in Elysium, and you're already dead!"

Náborový videjko i s "wulfem" :D http://www.youtube.com/watch?v=hrmp-6aR7M0

Líp to říct nejde :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 05.06.2013, 11:24 hod.

Wulf: co to jee? :D

dawe: no, jsem teď z toho všeho takovej nějakej nějak jako nijekej :-| :D Asi na tom má lví podíl ten coop, já nějak nevím, co si o tom myslet, ale rozhodně nejde říct, že by mě coop nějak nadchnul. Spíš naopak :-|

Zkrátka to cítím tak, že si za tím, čeho jsem dosáhl v coopu nestojím sám. To je pro mě prostě nestravitelný. Já se trápil s farmou na Beliala, taktizoval, přemýšlel, kdy na něj jít atd. a po dvou coopech vím, že kdybych ti řekl, ať se připojíš, tak jsme ho asi dali jak malinu :-| (tvoje mantra, můj pokřik, dvojí DPS a je).

Na HC bych to asi vnímal jinak, to je prostě týmovej boj o přežití, ale HC hrát nechci z důvodu, který jsem psal pár článků zpět.

Bardrop si pro tu 60 prostě dojde sám. Potom se uvidí.

Celý to zní dost negativně a já jsem zastáncem toho, že ve všem by se mělo najít něco pozitivního. Ze všeho od doby opuštění AH, mám dojem, že ve vztahu k D3 jsem KONEČNĚ dosáhnul herní Nirvany! :wave: :D

Vím, že jsem solo hráč tělem i duší, vím, že AH je smrt radosti ze hry D3 a navíc, narodil se z toho poznání malý Bardropík (momentálně LvL17). Jsem absolutně natěšenej dostat ho na ten PLvL25, jako byl HOOD a pak už se jen posouvat po malejch krůčkách dál. Hrozně se těším, až se podívám do profilu a uvidím velké kameny, které jsem do posledního sezbíral ze země sám. Hrozně se těším, že bych tam mohl vidět třeba i nějakou lege, nebo setovku, rozhodně né top, ale pro mě to bude naprostej skvost! Lege, který můžu používat pro mě bude opravdový šperk. Taky všechny goldy, který bude mít Bardrop v truhle, budou mít naprosto jasnej původ. Hrozně se těším, kam to zvládnu dotáhnout a úplně mám silnej pocit z toho všeho to sdělit všem v topiku o Bardropovi, aby všichni viděli, kam může takové miminko dorůst...tohle je pro mě prostě stejná výzva jako pro jiného třeba výzva co nejdéle přežít na HC s podporou praty...

Jsem se málem dojal :roll: :lol: ...ale konečně vím, jak chci hrát skvělé D3..

PS: neberte to tak, že vylučuju coop ze svého života. To platí do LVL60,..potom kdo ví, možná sem tam nějáká náhodná hra nebo pár může proběhnout ;) 8-)

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 05.06.2013, 11:45 hod.

DrSma: no sem tě chtěl nabrat na to naše coop HC :D ... to byl jen takovej fórek. Evidentně se minul účinkem :) :) :)

Coop (na HC asi obzvlášť) je o stavění buildu a postavy trochu jinak... prostě do party. Skilly se trochu liší, musíš myslet na ostatní. Obojí má něco do sebe. To je na dlouhý povídání.

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 05.06.2013, 15:51 hod.

wulf: počkej, tomu coopu já rozumím (ale nábor se minul, to jo :lol: :lol: ). Hrál jsem sem tam jiný hry coop a problém je, že třeba u HC D3 je naprosto zřejmý, že je nutný, aby si ti hráči sedli a podpořili se v tom přežití na 110% (nejmíň). Chyba je ve mě, já prostě bývám často moc náročnej na sebe i na ostatní, což by mohlo vést k tomu, že byste mě přestali mít rádi......, ale máte mě rádi, že? :lol:

Teď vážně, problém je opravdu v tom, že jsem těžko hledal dost stabilního parťáka skrz tu moji náročnost (a můj čas, to je ale asi standard u všech pracujících). Myslím, že by se našlo hodně hráčů, co mají představu o hraní D3 dost podobnou jako já, ale v tom to je,..ti sedí u PC a valej si svoje solo :wave: (né, že by nechtěli hrát coop, ale nemůžou si najít stejnej protějšek, protože ten hraje taky solo :D )...

Ono to odpovídá celkem i celé mojí životní filosofii, prostě jsem tak narostl,...pokud je jen minimální šance se vyhnout pomoci druhých, raději spoléhám vždycky jen sám na sebe.

Ale jak říkám, na HC ten nábor nezabral :lol: ...ale na SC coopu se, myslím, sem tam sejdem, jestli budete mít zájem ;) Ale minimálně musím do té doby sám pokořit Inferno z dropu. Takže konec řečí a já jdu na to :wave:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 05.06.2013, 17:57 hod.

Je to sice mimo mísu BH, ale nemám ještě topic pro Bardropa, tak vás snad neurazí vám sdělit, že v depths2 (normal) mi padnul fantastickej lego barbaří opasek! :love: :wave: (první a rovnou pro barba :) )

edit: nevíte, jak se jmenuje barvící baňkam která barví na světle modrou? (jak maj monkové na setu)...(mě z těch modrejch lahví pořád leze něco do zelena nebo do fialova :-x )..

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 06.06.2013, 19:11 hod.

DrSma: rád si počtu ... btw: až zjistíš ten název, tak mi ho taky pošli :D
dawe: no kde si ? běhám po hardcoru sám :) konečně splňuju podmínky BH :D

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.06.2013, 19:18 hod.

esi to nebude aquatic dye :?: Wulf.... jedeš beze mě jo csssssss :)
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.06.2013, 20:24 hod.

dawe: aquatic je právě do zelena :OXO

wulf: ty máš (zatím) BH HC?..počítám, že dlouho ti to nevydrží, že?..budete předávat předměty?..

edit: dneska jsem Bardropa dotlačil na LvL42. O víkendu mám celkem čas, tak doufám, že tu 60 zvládnu...Rozhodnul jsem se, že ten topic založím právě po pokoření LvL60.. ;)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.06.2013, 23:08 hod.

pak je tam jedině marines day
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 07.06.2013, 09:12 hod.

DrSma: nj ... BH jsme splňovali asi 10minut :) pak si zapneš elective a předáš první věci ... ten život má člověk jen jeden, tak už by to bylo moc těžký (na mě určitě) :) i tak jsem málem chcípli na normalu :) ta taktika nám ještě chybí, takže počítám, že první smrt tu máme do týdne :) jedem pouze noAH

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 07.06.2013, 10:39 hod.

wulf: no tak to je snad jasný :!: ...tady se AH netoleruje, to bych ti musel hned šupnout premiérový ban :!: :D

edit: a s těma barvama, já stejně nemám modrou rád :lol: , ale asi jste si všimli, že originál vypadlý předměty maj takovou tu pastelově modrou světlou hezkou barvu, ale lahvičky ji nabarvit asi neuměj,..tam jsou jen takový divný barvy. Celkem mě to štve, protože dokola používám tak černou, bílou a sem tam je někde pěkná zlatá,..teda mimo hojného použití vanishing :D :roll: ...třeba ty barbí boty a gatě mě ničej...velikost chodidla metr a kalhoty jak obra Koloděje :-x ....(ono je to teda u každý druhá postavy něco :roll: )..

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“