Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
WulFgaR77
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Re: Poradna

Příspěvek od WulFgaR77 » 25.06.2013, 11:57 hod.

nějak jsem se asi ztratil, ale proč se doteď identifikuje je snad jasné, ne ? Prostě kdysi v hrách existovalo něco jako "identification" kouzlo (v D1 byl ne?), bez toho ta "magická" věc - item nešel/a prostě používat (nevěděl si "jak"). Mágové měli toto kouzlo jako vlastní "skill". Warrioři byli "tupý" a tak používali pouze svitky (staffy apod.). A od těch dááávnýýých časů to došlo až sem a zbyl tento "hybrid". Takže o co tu teda jde ? :D Prostě nostalgie...

Jojo WD
The Butcher
BattleTag:Jorox#1330

Příspěvek od Jojo WD » 25.06.2013, 12:09 hod.

Ked dam paragon 100 na mojom WDcku tak sa asi vratim k vam ale uz nie na HC a pojdem moka tak sa teste :)
Obrázek

DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261

Příspěvek od DrSma » 25.06.2013, 14:21 hod.

Jojo: OK, tak pohni ;) :lol:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.06.2013, 14:29 hod.

wulf, kuki:

Ale tahle hra je už jiná. V herních mechanikách celkem postrádá návaznost na předchozí díly, takže nevim, proč by byli tolik sentimentální v případě identifikace, natož pokud by byla naprosto zbytečná. Ano, k Diablu to patří, to jo, ale tak možná pro pamětníky. Noví hráči, nedej bože Konzoloví hráči k tomu, pravděpodobně, nebudou mít žádnej vztah.

Dřív bylo v každým přístroji pár dílků, který musely po opravě zbejt, aby to zase fungovalo :lol: ...ale dneska je jiná doba, všechno je akorát, nebo spíš ještě chybí. Zbytečný věci nikdo nedělá.

Uznávám, že vzhledem k tomu, že nikdo neukázal nějaký zdůvodnění, asi ho nikdo nezná a proto na to asi nepřijdeme. :-x Takže to bude muset zůstat nevyřešený... :(

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 25.06.2013, 14:40 hod.

Ja uz fakt nevim co za tim furt hledas.
Identifikace byla proste v kazdy dilu...
Jak tohle souvisi s konzolema netusim.
Stejna logika, jak kdyby jsi rekl, proc je na konci Diablo, kdyz uz tam byl....driv....

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.06.2013, 14:43 hod.

kuki: ne ne, tak jsem to nemyslel, konzole jsem dal jako příklad, protože tam (to si jen myslím) Blizzard hledá nové hráče. I podle různých anket PCčkáři na konzole nepůjdou, takže to pravděpodobně budou noví hráči. (Ale to podstatný není, tak na konzole raději zapomenem, ať to nezašmodrcháme)

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 25.06.2013, 14:58 hod.

DrSma: tak to řekněme ještě takhle: Blue post - Feb 2009

"It’s an interesting system in a lot of ways because first off it’s something everyone remembers from the previous games, so if it wasn’t there you’d probably wonder where it went. In a different light you could literally remove it entirely and probably not impact gameplay itself very much at all."

mno a pak z toho udělali, co udělali :) do bety to ještě měli "in-game"

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 25.06.2013, 16:42 hod.

Bez identifikace by to nebylo ono má to svoje kouzlo ikdyž už taky na SC sbírám jen asi 30% itemu a to i v BH a to mám podprůměrný postavy.....
no jedem chlapci expíme expíme ....doufám že z Vás někoho přemluvim na HC :D :D ..... dneska ráno jsem dojel na 58 lvl a headricka bych nejradši vykastroval procraftil jsem co jsem mohl a nic šmejd jeden fijalovej :ble: no bude to tryzna hpčka nejsou resů pár a dmg děs vypadá to bledě asi zkejsnu ve valut of assasin až do 60 lvlu:/ pokud se ho dožiju
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 25.06.2013, 19:17 hod.

tak 1. za 3 dny kouknu na forum a tady tohle. Jindy se za 3 dny nenapsal ani jeden příspěvek a teď 5 stránek :shock:
dawe: tak ten bug chci!!! :)
DrSma: plavcovi sem nepsal :green:
ZOMB: vítej zpátky
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.06.2013, 21:07 hod.

Díky všem za reakce, pánové :wave: (se to pěkně rozšouplo :) )

Jinak dneska je po hooodně dlouhý době den, kdy jsem neudělal ani level. Ani jsem nenastartoval Diablo :cry: ...Mám po odpolednech zápřah. To nejhorší bude trvat cca týden, ale budu se i tak snažit Déčku věnovat, jak to půjde 8-)

Sice jsem teď tři tejdny v BH lajdal :oops: (ale ne víc, jak Lemurman, ten nám ještě neopravil ani ty obrázky, abysme se podívali, nenapsal Plavcovi a na BH nenapíše i tři dny!! :D :D :D ;) ), ale s návratem Zomba, možná brzo i Joja se mi opět začíná chtít popostrčit Noaha aspoň o nějakej ten Paragon 8-) ..jak urvu nějakej čas, zamakám na tom :wave: ..

EDIT: Zombe, dneska jsi měl mít přestěhovanýho Granadiera :-| ,...a já se tak těšil :cry: :D
EDIT2: dawe, mě ten šmudla z kovárny taky porád tejrá! :ble: :D ...už jsem mu vystavil červenou a začal syslit vatu raději na šutry. Cpát prachy jemu bylo v poslední době jako je házet do kanálu :roll: :lol:

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 25.06.2013, 21:37 hod.

Lemurku koukej jaký pěkný gatata mi padli pro DH Wulf ten z nich byl uplně rozjuchanej lítal kolem mě s barbarem jak pominutej :green: :green: :green: :green: http://www.jpeg.cz/images/2013/06/14/Ye9RE.jpg
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Programos
Minion of Destruction
BattleTag:Programos#2804
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Programos » 26.06.2013, 05:53 hod.

Hehehe, taky jsem se kochal kdyz jsem hral DHcicu. Asi koupim neco podobneho pritelkyni :p
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.06.2013, 06:13 hod.

dawe: SYWE! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

....ale Lemurka bych v nich takhle vidět nechtěl! :lol: :lol: :D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.06.2013, 06:40 hod.

Tak, jak jsem o tom přemejšlel, tak asi budu muset v BH začít toho Monka od začátku :roll: ...Vyvinul jsem tady na fóru Mončí build a je znatelně lepší, než to, co mám na Noahovi. Jenže na Noahovi už to nejde opravit...(hold to byl můj druhej Monk, tak je cejtit nedostatek zkušenností) Takže. Nevim, jestli je to těma Daweho gatěma, ale asi se bude muset narodit novej malej Mončičák s plnovousem :D ...

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 26.06.2013, 06:44 hod.

DrSma rozjed nebud měkej :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 26.06.2013, 08:28 hod.

dawemorraless píše:Lemurku koukej jaký pěkný gatata mi padli pro DH Wulf ten z nich byl uplně rozjuchanej lítal kolem mě s barbarem jak pominutej :green: :green: :green: :green: http://www.jpeg.cz/images/2013/06/14/Ye9RE.jpg
Jako ale není to moc "týmový" oblečení, kolikrát já už málem kvůli tomu umřel :green:

Lemurman
Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 26.06.2013, 09:35 hod.

tak ty gatě chci!!! :D :D :D
EDIT: DrSma: já se neflákal, já jen nebyl u PC
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.06.2013, 10:20 hod.

Lemurek: dělal jsem si "to" z daweho obrázku :D ;)
Však já taky teď budu mít dva tejdny problém se k Diablu vůbec dostat. Ale tak jak tak, na fórum se utrhnu vždycky, takže nebuďte smutní :D

wulf: to víš, to je jak v žitvotě :lol: Jedeš si takhle po městě z práce, uvidíš tohle a najednou jseš na cestě za bílým světlem :lol: ..

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 26.06.2013, 10:35 hod.

ZOMB: tak už jsem viděl Granadiera ;) ...jsme rádi, že je tu zpátky. Jinak nevím, jestli o tom víš, ale nemaká ti odkaz na BH Postavy v podpisu. Po stěhování BH se změnila adresa ;) ..

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 26.06.2013, 22:16 hod.

Pánové radostně Vám oznamuji první HC BH 60 :D že první 60 HC dám tady solo a na US a s wizzem bych nikdy neřekl .......no a ted už můžu na hřbitov :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“