Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: Poradna

Příspěvek od DrSma » 12.08.2013, 22:05 hod.

dawe: no,...nemyslel sis, že všechny čtyři buildy wizů, který testuješ budou dokonalý, že ne? :D ...

Uvidíš, máš to na HC zařízený celkem jednoduše,...přežije jen ten nejsilnější :twisted: ...může to zachránit třeba ještě nějaká výbava...ale je pravda, že jestli se nedostatky projevujou už teď, asi to nebude úplně optimální taktika... :-|

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 13.08.2013, 05:43 hod.

nebo nějaký tankista vepředu :D ale toho se asi nedočkám :(uvidíme pojedu jinou wizznu práce tam mám ještě dost
edit: tak sem dodělal 5 paragon a sundal wardena plánek padl ale na pallium takže se ted bude drtit warden :D jinak archon armor 2 pokusy a velká bída budu šetřit goldíky uvidim co bude padat za plánky
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 14.08.2013, 07:54 hod.

no z 5 nájezdů na wardena 1 plánek na razorspikes of strenght uvidíme dál...3 lego 61 amulet crap neskutečnej :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 18.08.2013, 11:29 hod.

sem nucen vás zase opustit, jedu na týden na hory
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 18.08.2013, 12:10 hod.

Tak si to užij 8-) A nezapomeň si lyže :lol: ..

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 18.08.2013, 12:31 hod.

neboj, není nad to si zalyžovat na Sněžce v létě
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 20.08.2013, 23:09 hod.

Malý update Arcane Star plvl6 zatim z cca 9 náběhů na wardena 3 plánky zatim žádná vit 1 plánek na amulet int. celkem se povedl dmg pořád nic moc tak vše dlouho trvá ale je to lepčí... Muriel 44 lvl tam sem dal shock pulse s 1 runou a max spokojenost ,zatim se expim na balíka všecko šlape akorát málo šutrů padá....Storm 40 chytla druhý dech vyměnil jsem runu u ray of frost a šlape to dobře doufám že vydržim do 42 lvl kde mě čeká runa frozen solid u blizzardu a pak to bude eče lepčí....hodně mě to překvapilo jak se mi s ní ted dobře hraje aniž bych ji rozvrtal takže příliv špatného počasí může pokračovat :twisted:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.08.2013, 06:10 hod.

No vida, tak o Storm je to dobrá zpráva :wave:
Jinak nápor nenápor počasí, včera jsem byl napaden za natočené Diablohodiny svojí půlkou (a to je dost odolná :D )...takže budu muset s D3 trochu zvolnit :roll: :D :D

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.08.2013, 07:42 hod.

DrSma ..já to taky furt poslouchám:D no tak jedu o víkendu na ryby :green: :green: :green: :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.08.2013, 08:44 hod.

:green: ...ty ženský,..jsou jak mimina, se nedokážou zabavit ani pár set hodin :green:

Maxim
Doom Knight
BattleTag:maxim#2668
Bydliště:Znám jedno místo tam tepláků ráj je to dost blízko Ústecký kraj- Lovosice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maxim » 21.08.2013, 09:09 hod.

Já bych se přihlásil ale nevim co bych hrál a nechápu globální servry (já vim sem blbej ale já když začnu hrát D3 tak prostě hraju
Playmade HC selfound DH
Battletagy:
Maxim#2668-notebook
Maximus#21426-Počítač
Můj Zeal wizard
Obrázek
Finální Boss celýho diabla http://maximus26.rajce.idnes.cz/100_akt ... 03_IMG.jpg to křeslo neni moje

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.08.2013, 09:20 hod.

Maxim: No, nejdřív je potřeba si pořádně prostudovat pravidla, jestli všemu 100% rozumíš. Kdyžtak se ptej tady. Pak si musíš pečlivě zvážit, že jseš schopnej čestně všechna pravidla dodržovat po celou dobu hraní. I kdyby to mělo přinést velké oběti v podobě předmětů.

Co se týče volby serverů, je to snadný. Když ti najede D3, v okně, kde se přihlašuješ dáš Options/Account/vpravo nahoře The Americas například/potvrdit. Pak se přihlásíš úplně stejně jako vždycky.

Cíl je začít hru dle BH peavidel znova od nuly. Nic se nesmí míchat.

Za poslední rada ode mě. Tento mod je spíš pro zkušené hráče, protože podobu buildů je třeba (většinou) promyslet detailně dopředu. Máme omezené možnosti úprav kvůli pevnému skilltree. Jinak se ti může stát, že pokaždé někde na Hellu/Infernu ti mobové dokážou, jaké máš v buildu nedostatky :) (pokud se ti postava nebude líbit, nezbývá, než začít od začátku novou) Vhodné je pojmout stavbu buildu jako pro hru HC. Když budeš umírat, nikam se tu nedostaneš..

Pokud se rozhodneš připojit, je třeba se tu přihlásit. (popis v čl.2). Pak tě zapíšu a přidělím ti prostor jednoho článku pro tvoji BH postavu. Po zápisu můžeš hrát coop s BH hráči podle pravidel BH. (doporučuju založit BH mod hru na US serveru, protože tam je většina našich členů)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.08.2013, 22:48 hod.

co řikáte chlapci na datáč mé nadšení pomalu opadává:) na crusadera sem celkem natěšenej ikdyž paladina sem ve 2 moc rád neměl...jinak Storm zaparkovala ve vaultu tak se bude expit pár levelů a hlavně sbírat matroš :)
Maxim řádně to nastuduj zapni HC a jedem rád přivítám někoho do bandy sou tu samý srágory :green: :green: :green: :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 22.08.2013, 06:11 hod.

dawe: zoufalý psychologický pokus o motivaci :green: :green: :green: :ble:

K datáči:
Mé nadšení je nedotčeno. Já říkám už dlouho, že datáč z toho udělá to, co bylo D1 a D2 ať se to komu líbí, nebo ne. Ta hra prostě moc skutečné konkurence nemá. Crusader mě moc nezaujal. :( čekali jsme všichni druhej STR char, ale doufal jsem v něco nápaditějšího, než Paladina. A s paladinem to mám jako ty. Ale zase je pravda, že ho asi budu mít radši, než monka :green:

Jinak jsem se o to detajlněji nazajímal. Rád se nechám překvapit, než všechno dopředu vědět. Takže jsem prošel příspěvek na hlavní straně a to mi zatím stačilo. Z těch videí ale oceňuju jednu věc,..vypadá to o něco temněji, takže mi ten hřbitovní nádech víc připomíná původní déčka, takže já jsem spokojenej 8-)

Mám jen strach z poznámky (pravda, jen dohady z diskuse), že DPS bude moct ze statisíců lézt do miliónů a ještě nekonečnej Paragon, nebo co. Z toho radost nemám. Povede to k tomu, že motivaci hrát dlouho už nebude mít asi nikdo. Je to jako s MP. Proč se cpát na MP10, když jde hra hrát plnohodnotně na jakékoliv MP1+? (z pohledu NoAH hráče doufám, že se tohle nikdy nezmění!) Proč expit, když si nikdy nebudu moct říct, že mám hotovo? Žádnej pohled na stupnici, kde vidím, jak se mi daří. No nevim, no.. Ale uvidím, jak říkám, nechám se překvapit.

Za poslední. Já jsem neskutečně natěšenej na Artisanku :love: Natěšenej jako natěšenej, ne jako natěšenej :green: Konečně si budu (doufám!) moct stvořit figury podle svýho vkusu.. :wave:

Za mě dobrý 8-)

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 22.08.2013, 07:28 hod.

docela mě mrzí že se zatím nezmínili o iron born tedy self found modu...jinak new artistan proč ne jen sem zvědavej co to bude stát až budeš rerolovat itemy s těma dps je to celkem brutus to bude mp 20? 30? wtf???? přerozdělování bodů v paragonu ok ale nekonečnej??? :shock: to zas bude mrtvejch asiatů :green:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 22.08.2013, 13:44 hod.

A jeden DrSmík s nima :green:

No, těch cen za ubgrade se taky obávám :{ . S tím NoAH modem by to bylo fajn, ale snad ho ani nechci. já tu bejčím Bardropa do P100 dnem i nocí a pak bych měl začínat od nuly v novým modu :cry: :cry: ...to snad ne... :roll:

Nechám to teď plavat. Prostě se těším na 1.novou postavu, 2.lokaci a 3.itemizaci. Hodně zvěstí okolo jsou takový věštění a dá se čekat, že věci se budou průbšžně ještě měnit.. (ani nečtu to rychle rostoucí vlákno o datáči...přijde mi to hromada přání, ale rybka stejně dělá jen tři :D )

Třeba bude i Iron born. Jen doufám, že by nebylo nutný rozjet novou postavu :( (podle účtů by se dalo zjistit, že jsem nikdy nic na AH nezobchodoval, tak doufám :!: v nějaké důmyslnější řešení, než začněte si znova...ale moc tomu nevěřím...snad aby to teda ani nedělali...)

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 25.08.2013, 18:31 hod.

SEM ZPĚT HOŠI!!!
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 25.08.2013, 18:51 hod.

Zdarec 8-)

Co datáč? Měl jsi na Sněžce signál? :D

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 25.08.2013, 19:25 hod.

datáč: pala patří k mejm nejoblíbenějším postavám (dotáhnul sem ho nejdál - až na úctyhodný level 55 :lol:) takžese na Crusadera moc těším, ale asi ho rozjedu nejdřív na evropě, 5. akt sem očekával ale ten boss vypadá fakt dobře. Legendárky s bonusy do skillů sou super (celkově ty změny lootu), plvly sem nikdy moc nehrotil (součet mejch plvlů na EU je cca 38) takže mě je jednotnej plvl systém ukradenej a Mystic? Rozhodně vypadá zajímavě.
Sněžka: já tam mobil neměl, ale rodiče měli s odesláním zpráv problémy
Obrázek

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 27.08.2013, 18:45 hod.

dawe, nehrajete s wulfgarem na EU noah hc?
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“