dawe: zoufalý psychologický pokus o motivaci
K datáči:
Mé nadšení je nedotčeno. Já říkám už dlouho, že datáč z toho udělá to, co bylo D1 a D2 ať se to komu líbí, nebo ne. Ta hra prostě moc skutečné konkurence nemá. Crusader mě moc nezaujal.

čekali jsme všichni druhej STR char, ale doufal jsem v něco nápaditějšího, než Paladina. A s paladinem to mám jako ty. Ale zase je pravda, že ho asi budu mít radši, než monka
Jinak jsem se o to detajlněji nazajímal. Rád se nechám překvapit, než všechno dopředu vědět. Takže jsem prošel příspěvek na hlavní straně a to mi zatím stačilo. Z těch videí ale oceňuju jednu věc,..vypadá to o něco temněji, takže mi ten hřbitovní nádech víc připomíná původní déčka, takže já jsem spokojenej
Mám jen strach z poznámky (pravda, jen dohady z diskuse), že DPS bude moct ze statisíců lézt do miliónů a ještě nekonečnej Paragon, nebo co. Z toho radost nemám. Povede to k tomu, že motivaci hrát dlouho už nebude mít asi nikdo. Je to jako s MP. Proč se cpát na MP10, když jde hra hrát plnohodnotně na jakékoliv MP1+? (z pohledu NoAH hráče doufám, že se tohle nikdy nezmění!) Proč expit, když si nikdy nebudu moct říct, že mám hotovo? Žádnej pohled na stupnici, kde vidím, jak se mi daří. No nevim, no.. Ale uvidím, jak říkám, nechám se překvapit.
Za poslední. Já jsem neskutečně natěšenej na Artisanku

Natěšenej jako natěšenej, ne jako natěšenej

Konečně si budu (doufám!) moct stvořit figury podle svýho vkusu..
Za mě dobrý