DrSma: Mno neboooj, já jsem tě chtěl děsně vyděsit, že "nic" lepšího nepadne

. Já samozřejmě mám v batůžku Skorna (s INT - šmejdi), kterej by jsi ty nepustil z pracek

Já ho nosil, ale chvíli jsem ho odložil, protože ta zbraň je hrozně líná

Pokud ho vemu do ruky, můžu jít mp3, aniž by to bylo otravně zdlouhavý. Má to ještě jednu raritu. S ním se kamžitě stávám nejchytřejším barbarem na světě, neboť mám pak INT přes 1k
Tu mace mám v ruce z několika důvodů - magic find (ostatně stejně jako amulet - věc na brim už mám, ale ještě čekám s craftěním), 10pct. proti elitkám (a to je herdek znát) a hlavně a to je opravdu NEJDULEŽITĚJŠÍ - z mobů lítaj kostičky a krásně to cinká

Ještě si k tomu občas přiberu zabíjačkovej přitahovák vod řezníka

Miluju prostě ty speciální efekty na legendárních zbraních a ikdyž nejsou silný, tak je používám. Follower si načaruje démona z Maximuse a při dobrym rozpoložení jsme pak na mostě v partě: já, follower, démon, Tyrael a lučuštník zvednutej ze země. Takže zatímco ostatní hrajou mulťák ve 4. Já hraju sám v 5ti
Na pozici rukavice (krásný padly, ale nemaj resity

) a prsten mám dvě věci, který mě boostnou v EHP, takže se ze mě stane tučná svině do obrany, ale stejně jako tebe mě to nudí a nosím tohle na dmg.
Jináč s timhle "buildem" si rejdim po mp1. Mám relativně dost "krit-šance" a tak jsou to "IK-áčka" a připadám si jako Bůh.
A furt to cinká - když né legendárky tak overpower a zbraň určitě
Co se týče ještě AH - myslel jsem to tak, že já na AH nikdy nešáhnu, ale z podstaty mi nevadí, že tam je. Je to svobodná volba ji použít a je to lepší než furt něco zakazovat. Vždy mi přijde lepší všechny systémy ve hře otevřít a nechat hráče vytvořit vlastní mody než naopak.