Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: D3 - D2 BROTHERHOOD - Poradna

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 07:08 hod.

WulF: No jasný, já AH taky nezahodil nadobro 8-) Na EU si nechám svoje postavy s AH, ale už je vůbec nehraju. Mám tam barbara tahouna, kterej vznikl z AH, takže toho si určitě nechám.

Jinak Tvůj NO AH :) barb není rozhodně špatnej! S tímhle už jde odlepit i MP výraznějc od nuly 8-) S craftem zbraní mi mluvíš z duše :roll: :D
A přilba je přímo luxusní ;) resisty na drop ujdou, rukavky pěkný,..kdybych dopadnul takhle 8-)

Jinak k tomu co je a neni jasný lidem o AH je to složitý, ale je zřejmý, že většina, co nemá v D3 už co na práci se zabila na AH. Ty naše geary, za který se radujem by z AH byly do 20 litrů :D :D :D ...a kolik nám udělaj radosti :wave:

Je to jen o tom porovnávat porovnatelný, takže proto jsem rád, že se tu pár lidí sešlo a vznikl motor zkusit to bez AH. Popravdě, bez týhle celý akce bych asi jen tak pro srandu nikdy nový figury bez AH nezačal,...to si umím přiznat,..proč bych to dělal.

Teď jsem za to rád.

Každýho fanouška si vážíme a dělá nám radost ;)

...šmarjá, tohle téma je tak krásně pozitivní téma :D máme snad 300 příspěvků bez jedinýho přihlouplýho urážení nebo bezduchých nadávek, možná je to i na internetovej zápis do Guinesovky :D ,..nebo do Síně slávy :D (to byl vtip, pochopitelně) Za to díky všem zúčastněným, pánové (a to není vtip ;) )
Naposledy upravil(a) DrSma dne 21.04.2013, 07:27 hod., celkem upraveno 3 x.

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 07:14 hod.

Jojo WD: rád Tě vidím, starý (mrtvý :-| ) brachu ;)

Na vysvětlenou: Jojo byl zklamanej z RIPu HC figury a chtěl tu uvolnit místo jiným. Ale rudý zápis je rudý zápis,..nikoho nesmažu, kdo zná pravidla a bude je dodržovat, může si kdykoliv později přijít znovu zahrát ;)

A Tebe, Jojo, nemůžu smazat tuplem,..už z principu,..jsi přece Cornerstone :wave:

Až se oklepeš, možná se zase zastavíš ;)

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 07:21 hod.

WulF: jo, ještě jsem koukal na ty Tvoje zbraně,..trochu mi to vrtá hlavou, protože při farmení na EU mi padaly mnohem lepší zbraně a to jsem jinak velkej smolař :lol: Ta sekera má teda pěknou základní DPS, tak pěkný jsem nemíval, ale zase nebyl až tak problém díra,..Fakt jsem zvědavej, jak se dál povede mě :shock: ...Ale zbraň a DPS je pro moji hru základ,..zkoušel jsem jet defense, ale končil jsem blbě,.. :roll: a ani nevím proč,..teď běhám s XXXL slow slow slow 2h halapartnou >:D a jsem jakš takš v klidu 8-) Mě se teda zbraně s vlekou DPS hoděj k Rendu a Revenge skvěle,...jinak by s tím asi moc hrát nešlo,..musel jsem i upravit herní styl,..Ale dneska,...cejtim to v kostech,...dneska něco padne :lol: :D

Taky koukám, že máš prakticky stejnej build jako já,..vybral jsem si to jako jistotu,..a taky bez elective?? Aspoň podle rozložení určitě. :shock: :wave:

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 08:18 hod.

hloupá chyba,..přišel jsem o svoji dokonalou halapartnu :cry: :cry: smrt od elitky v nijak zvláštní situaci,.. :roll:

EDIT: no, když jsem se vrátil je dorazit, tak zas tak standard to nebylo,..celkem blbá kombinace se zpomalovacím cnockbackem, pak zásyp mortar a hlavně arcane a kouzlili to dost rychle a bylo jich hodně,...no co už,..

EDIT2: Pánové,..co kdybych zařezal první skalp na TO TEM?...20+k DPS,.měla LvL61,.. :roll:

Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 21.04.2013, 09:21 hod.

DrSma:zařízni ;) jinak mě to nedá spát ten hloupej rip na HC takže jdu do toho znova :D a zkusim i DH :D
Wulf já na EU používal aukci jen k prodeji aby byli goldíky na kamínky + craft ...craftil jsem i vdobě kdy to nemělo moc smysl navíc živit 4 postavy není sranda :D ted na US mám hodně gemů tome of secret materiálu ale chybí goldy
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 09:46 hod.

dawe: díky za podporu :D ...jen jsem netušil, že tu budu hrát roli prvního tragéda :D ...no, moc slavnej zápis to nebude,...ale jinak mi brzo dropla ještě lepší DPS 2h mighty sekyra, ale problém je , že nemá +200 vit jako halapartna a to už je extrémně znát,..Pořád jsem ale udžel asi 44k life, resisty se motaj kolem 300, ale rozdíl mezi ACT1 a ACT2 je dost znát. Ta moje životní baňka lítá nahoru a dolů jak blbá :lol: ...dá se to hrát, ale jen když mám opravdu chuť na velkou dávku adrenalinu :D Sejmul jsem Magdu a vleču se dál, ale zvažuju jít raději chvíli pofarmit do ACT1...jen přece to bylo o poznání bezpečnější,..

EDIT:....ty půjdeš HC BH DH??? :green:
EDIT2:..goldíků taky moc nemám,..jsem totiž velkej fintil a tak kilo už mám jen v barvičkách :lol: :lol: (2h a barvičky, to je moje :lol: )

Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected

Příspěvek od WulFgaR77 » 21.04.2013, 09:59 hod.

DrSma: Mno neboooj, já jsem tě chtěl děsně vyděsit, že "nic" lepšího nepadne :D. Já samozřejmě mám v batůžku Skorna (s INT - šmejdi), kterej by jsi ty nepustil z pracek :) Já ho nosil, ale chvíli jsem ho odložil, protože ta zbraň je hrozně líná :) Pokud ho vemu do ruky, můžu jít mp3, aniž by to bylo otravně zdlouhavý. Má to ještě jednu raritu. S ním se kamžitě stávám nejchytřejším barbarem na světě, neboť mám pak INT přes 1k :D

Tu mace mám v ruce z několika důvodů - magic find (ostatně stejně jako amulet - věc na brim už mám, ale ještě čekám s craftěním), 10pct. proti elitkám (a to je herdek znát) a hlavně a to je opravdu NEJDULEŽITĚJŠÍ - z mobů lítaj kostičky a krásně to cinká :D :D :D Ještě si k tomu občas přiberu zabíjačkovej přitahovák vod řezníka :D Miluju prostě ty speciální efekty na legendárních zbraních a ikdyž nejsou silný, tak je používám. Follower si načaruje démona z Maximuse a při dobrym rozpoložení jsme pak na mostě v partě: já, follower, démon, Tyrael a lučuštník zvednutej ze země. Takže zatímco ostatní hrajou mulťák ve 4. Já hraju sám v 5ti :D

Na pozici rukavice (krásný padly, ale nemaj resity :( ) a prsten mám dvě věci, který mě boostnou v EHP, takže se ze mě stane tučná svině do obrany, ale stejně jako tebe mě to nudí a nosím tohle na dmg.

Jináč s timhle "buildem" si rejdim po mp1. Mám relativně dost "krit-šance" a tak jsou to "IK-áčka" a připadám si jako Bůh.
A furt to cinká - když né legendárky tak overpower a zbraň určitě :)

Co se týče ještě AH - myslel jsem to tak, že já na AH nikdy nešáhnu, ale z podstaty mi nevadí, že tam je. Je to svobodná volba ji použít a je to lepší než furt něco zakazovat. Vždy mi přijde lepší všechny systémy ve hře otevřít a nechat hráče vytvořit vlastní mody než naopak.
Naposledy upravil(a) WulFgaR77 dne 21.04.2013, 12:03 hod., celkem upraveno 1 x.

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 10:27 hod.

WulF: ty Tvoje herní lego parádičky mi připomínaj moje fintění :lol: ,..taky občas beru výbavu jen proto, že se mi líbí :lol: ,..a vím, že bych to opravdu dělat neměl :lol: ...Jinak, kdo mi věřil, že půjdu farmit udělal chybu :lol: pomalu se protloukám k Desolate Sands, kde je to už celkem nepříjemný, takže buď dojdu tam, nebo, a to už mi můžete věřit, je moje brzda Belial :ble: Na toho zelenýho pobudu se tentokrát pokusím opravdu předimenzovat :OXO ...protože jak ho sejmu na Inferno, nikdy už se s ním neuvidím :D :D :D

Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.04.2013, 10:34 hod.

1 akt na infernu je v poho 2 už je těžší ale už sem se tam zabydlel dělám co DrSma předimenzovávám se na Beliala :D btw už mám první klíč od Odega :D s tím DH to musim promyslet jak ho hrát ale s monkem ted jdu zaříznout Butchera :twisted: tak ted mám klíč i od Shokara :D
Naposledy upravil(a) dawemorraless dne 21.04.2013, 14:54 hod., celkem upraveno 1 x.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 10:38 hod.

dawe: já přesně teď umlátil inferno zámečníka v oáze :D Nedal klíč ani lego. Jinak lego už nepadlo ani nepamatuju :roll: Ale hlavně jsem rád, že jsem ho vůbec přežil, protože měl u sebe moc milou elitku. Totálně nenávidím waller/arcane v jakékoliv podobě :ble: A ještě jak tihle, ce dělali komplet ohrádku :OXO

EDIT: dvojku rozhodně v kapse nemám, spíš pořád v gaťách :lol:
EDIT2: tak Desolatky jdou zatím, oproti očekávání, docela dobře 8-) ...ale na Vault si nejsem úplně jistej,..uvidíme..

Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 21.04.2013, 16:26 hod.

Tak sem nevydržel a vlítnul na Beliala a celkem bez problému ho sundal :D DrSmo neboj se ho a dej mu :wave:
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Zhar the Mad
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 21.04.2013, 16:41 hod.

dawe: když máš tolik klíčů, tak kdy budou následovat uber bossové? :)
Obrázek

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 16:44 hod.

Nene, bojim bojim :D :D Byl jsem na formulích, před chvílí to zapnul a hned mě zatnuli v knihovně :D Ale nějak mě to nešokovalo, ten 2h kynžál, co jsem měl mě netrápí. Ale musím se vždycky rozehrát, teď se to nepovedlo. Ani jsem vám to raději nechtěl psát :oops: :D

Ale možná to bylo trochu podceněný, že jsem věděl, že kdyby něco, je na řadě zbraň 8-) No nic, snad abych zašmátral v železnejch zásobách a našel jiný rubátko :roll: :lol:

Dojedu k Belialovi a pak půjdu fakt farmit, takhle to dál nejde :D

edit: já ani nevím, jak a čím mě dostali, jakej to byl fofr :shock:

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 16:57 hod.

TY VO.E! :shock:

Málem mě měli podruhé! :OXO To jsem nežral! Tři malí pidimužíci fast, vyjeli ze země a lítali, že jsem je nemohl ani trefit kurzorem :-x K tomu mezi nima lítal řetěz (ten mě asi napoprvé zabil, ale byli tak u sebe, že nebyl ani vidět :roll: ) a navrch, nekecám, frozen + arcane :shock: :shock: (a jak víte, fast mrchy i fas kouzlej :-x )

Bože, jak se proti tomuhle dá hrát??..byli tak rychlí, že jsem je netrefil ani Groun stumpem :shock: :shock:

Tohle je největší problém snahy přežít v D3 :OXO ,..celou dobu je to vyvážený, mobové, progres, všechno OK,...až na to občas nehorázný!! losování elitek,..když to takhle přijde je vymalovaný...

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 16:58 hod.

dawemorraless: jak já ti záááávidím :roll: :D

Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 21.04.2013, 17:00 hod.

DrSma: jak já závidim tobě, že seš na Infernu :)
Obrázek

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 17:07 hod.

Lemurman: moc se netěš :D ,..vidíš, co tě čeká? :green: ...jak to vidíš s mým itemem,..mám ho zařezat na TO TEM nářků?..

Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 21.04.2013, 17:25 hod.

no já se docela těšim, sentry build je docela bezpečnej a k tomu omračující kamikaze ptáci...
item: já sem pro
Obrázek

Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 21.04.2013, 17:29 hod.

čoveče, já tu sentry zkusil použít asi jen jednou, ale moc dobrý mi to nepřišlo, fakt to funguje i třeba na Infernu? To je ta kropící věžička, ne?.. :lol: Za DH mám jiný esa v rukávu 8-) ...ale já DHčkům prd rozumím 8-) ..a před těma malejma zmetkama není nic v bezpečí, já mám 51k life na MP0 a přišlo mi, že v tu chvíli nemám ani 10k :lol:

OK, jak vykostím Kulle, zaříznu poprvé do TO TEMU,..

Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 21.04.2013, 17:52 hod.

náhodou, mít 3 sentry, každá dává za 175% a střílí rakety na náhodný cíle za 30%. jen si to spočítej kolik ti to dá dps když budeš mít 20k dps
každá sentry: 175%+30%=35000+6000=41k
3 sentry: 3*41k=123k
takže 3 sentry sou schopný dát 123k damage za 1 sekundu za předpokladu, že máš 20k damage a 1 střele+raketce za sekundu
trumfni to s barbarem :)
Obrázek

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“