Poradna
- Lemurman
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Lemurman #2764
já bych těch 30k bral všema deseti, aktuálně mám cca 750 

Re: D3 - D2 BROTHERHOOD - Poradna
Ono se to koncem hellu nabo začátkm inferna zlomí a jde to celkem rychle nahoru
..
edit: tak dneska jeden LvL výš a po dlouhé době legenda
...sice to k nošení není, ale je to vzpruha 

edit: tak dneska jeden LvL výš a po dlouhé době legenda

diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
Nikdy jsem s tím neměl moc potíže a teď za pár hodin hry už tetí DC
...sotva naberu Nephalem 5 a začnou padat žlutý, tak papá,..úžasný...miluju stálý připojení 

- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
tak jo, teď už mě to vážně štve, další bug 
EDIT: zde sou screenshoty: http://www.2i.cz/1fef1c36e5 http://www.2i.cz/0efe0d27f4
EDIT2:protože těch bugů už je moc, tak sem si zaved v postavách i počítadlo

EDIT: zde sou screenshoty: http://www.2i.cz/1fef1c36e5 http://www.2i.cz/0efe0d27f4
EDIT2:protože těch bugů už je moc, tak sem si zaved v postavách i počítadlo

jó,..BUGY WUGY žeru

http://www.youtube.com/watch?v=Pt3VkoUEkxE

edit: pradon
..jsem se nechal trochu unést 

http://www.youtube.com/watch?v=Pt3VkoUEkxE

edit: pradon

Naposledy upravil(a) DrSma dne 25.04.2013, 19:33 hod., celkem upraveno 1 x.
noo ty kráso, tak to je málo borec :-D
hraje na tom, jak kdyby měl CM wize... hmmm
hraje na tom, jak kdyby měl CM wize... hmmm
Naposledy upravil(a) WulFgaR77 dne 25.04.2013, 19:33 hod., celkem upraveno 1 x.

- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
trénuje na 1.0.8 mp 10 

LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Silně zavžuju vyměnit Revenge za Overpower. Sice je to hodně klikání, ale vychází mi to líp. Nemáte to někdo dobře prověřený? Na EU jsem používal Overpower s 10% cc, ale v BH zvažuju spíš Revel (léčení) k Rendu. Jen přece, pokud můžu life čerpat skillama, budu mít lepší možnosti ve výběru zbraní, kde nebudu muset koukat na LS/LoH,..což je ve hře z dropu/craftu, myslím, celkem rozumný,..
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Doporucil bych ti revenge s runou provocation, pokud to hrajes na preziti.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Znám. jistě, že hraju na přežití
...provokaci jsem hrával dřív,..mě na Revenge právě vadí, že se spouští náhodně,..s provokací často, já vím,..ale zase to tak moc neléčí,..navíc když jsem valil Revenge jeden za druhým, abych neumřel, nebyl vůbec čas to proložit Rendem,..v době animace Rendu bylo po mě
...dík za typ. Tím pádem mám na výběr tři varianty,...můžu jít provokaci, overpower 10% cc a overpower Revel (léčení)...ale nemůžu se vracet nazpět, takže to musím pečlivě zvážit,..Léčící Revenge jsem měl celou dobu jako provizorium a je na čase tuhle poslední hádnaku v buildu vyřešit,..

hmm hmm hmmm
Podle mě je OP dobrej smažák v kombinaci s "přitahovacim" ground stompem. Místo bashe sem k tomu měl cleavu - páč jsem většinou v chumlu. Rend máme stejnej.
V praxi - naběhnout do chumlu - bum do země a přitáhnout - zasmažit OP, pár jich odletí - cleave (tim generuju fury) a rend (spamuju víckrát a čumim až spustí crit) vyřeší zbytek.
Horší je ta obrana - "nervy ze železa" máš
,ale brutálně mi u tebe chybí WC - Impunity. WotB samozřejmostí - máš.
Výhoda toho OPčka je v těch critech - je to takový perpetum mobile (s runou killing spree). Každym critem snižuje cooldown a můžeš to vlastně smažit furt. Ta damage kterou to dá, není marná.
Tenhle build by tě podle mě mohl bavit. Horší je, že už asi něco nezměníš
Další dobrej survival mod je, co hrajou kluci na HC - tj. inspiring presence v kombinaci s pokřikem. Jak máš hodně vitky, tak to léčí jak hovado.
Sem si tak nad tebou popřemejšlel
Podle mě je OP dobrej smažák v kombinaci s "přitahovacim" ground stompem. Místo bashe sem k tomu měl cleavu - páč jsem většinou v chumlu. Rend máme stejnej.
V praxi - naběhnout do chumlu - bum do země a přitáhnout - zasmažit OP, pár jich odletí - cleave (tim generuju fury) a rend (spamuju víckrát a čumim až spustí crit) vyřeší zbytek.
Horší je ta obrana - "nervy ze železa" máš

Výhoda toho OPčka je v těch critech - je to takový perpetum mobile (s runou killing spree). Každym critem snižuje cooldown a můžeš to vlastně smažit furt. Ta damage kterou to dá, není marná.
Tenhle build by tě podle mě mohl bavit. Horší je, že už asi něco nezměníš

Další dobrej survival mod je, co hrajou kluci na HC - tj. inspiring presence v kombinaci s pokřikem. Jak máš hodně vitky, tak to léčí jak hovado.
Sem si tak nad tebou popřemejšlel

WulF:...jasně, je to na zamyšlení. Ono je tohle o drobnejch nuancích a chuti hráče. Ony všechny ty moje varianty pracujou cca stejně, jak píšeš. Vlítnout doprostřed, přítah, stun, rend, overp, rend
...jasná ověřená věc. Jenže je to sem tam trochu sebevražedný a ty železný nervy moc nemám,..hlavně, když nesmím umírat
...
Odpolko prověřím tu verzi pro survive pro HC, co navrhuješ,..
...to mě celkem zajímá,..Já to totiž hraju vlastně jako HC,..jen s méně krutým trestem za RIP,...ale jak říká Karel,...chci žít stále dál
...
Jinak vit NO problemo, ale trpí pak DPS, což, zatím, překousnu.
EDIT: impunity je v plánu do budoucna,...ale ne dřív, než nasyslím dostatečnou DPS....(jak víš, nemůžu mít dva pokřiky součsně)

Odpolko prověřím tu verzi pro survive pro HC, co navrhuješ,..

Jinak vit NO problemo, ale trpí pak DPS, což, zatím, překousnu.
EDIT: impunity je v plánu do budoucna,...ale ne dřív, než nasyslím dostatečnou DPS....(jak víš, nemůžu mít dva pokřiky součsně)
"nervy ze železa" je pasivka "Nerves of steel" ... na upřesněnou :-DDDD
z těch obranejch se mi osvědčila i "kočičí pracka" aneb Superstition (v podstatě i slušnej generátor Fury) a "tuhej jako Hřebík" - Tough as Nails...
jinak ten Rend chce zaspamovat víckrát, páč umí i critnout a to je hnedle jiný kafe....jenže na to bys potřeboval nějakej solidní generátor Fury, který ti ale citelně chybí v buildu
(revenge s tou runou co máš, je o náhodě, jaks sám podotknul)
EDIT: jo že nejste elective vím...ale čekal bych, že Impunity dostane přednost a dps nahoníš jinde.
Jinak já ti do toho nechci samo kecat. Jen mě to tak napadlo, když to čtu tady a hraju vlastně "stejnou bídu bez AH" jako ty
Takže mě klidně pošli k šípku 
z těch obranejch se mi osvědčila i "kočičí pracka" aneb Superstition (v podstatě i slušnej generátor Fury) a "tuhej jako Hřebík" - Tough as Nails...
jinak ten Rend chce zaspamovat víckrát, páč umí i critnout a to je hnedle jiný kafe....jenže na to bys potřeboval nějakej solidní generátor Fury, který ti ale citelně chybí v buildu

EDIT: jo že nejste elective vím...ale čekal bych, že Impunity dostane přednost a dps nahoníš jinde.
Jinak já ti do toho nechci samo kecat. Jen mě to tak napadlo, když to čtu tady a hraju vlastně "stejnou bídu bez AH" jako ty

Tak tenhle zásek mi zvednul náladu, v jinak depresivním, dni

No, armor pasivku používám. Jet hřebík i nervy se mi zdá moc armoru a žádnej heal. Používám bloodthirst, kterej je závislej na DPS, to jo, takže říkáš, že líp vychází inspiring presence? To jsem nikdy nepoužil, tak to prubnu vyměnit. S pasivkama můžem vekslovat

edit: já si tu impunity šetřím na později, až budu pokoušet zvednout MP,..jde o to, že se k útočnýmu pokřiku už nemůžu vrátit, tak to nechci uspěchat,..
..tady u nás se nikdo nikam neposílá

Naposledy upravil(a) DrSma dne 26.04.2013, 13:59 hod., celkem upraveno 3 x.
Takže krok 1. jdu oprubovat, kolik léčí inspiring presence

Jak člověk nemá damage tak jsou life stealy (navíc na inferno nerfnutý) fakt naprd, když jich nemáš MOOOC hodně. Naopak když máš mrtě life, tak inspiring je dost dobrej heal bez práce, tiká prostě protože křičíš - musíš 1x za 60s abys healoval. Nebo hledej ze začátku halt spíš - "each hity". Člověk se na HC musí smířit s tím, že budeš delší čas doslova pižlat mp0-1 než něco dropneš, ale von ten dps item přijde - neboj.
WulF: nebojim
Nechtěl jsem dělat unáhlený závěry, ale rozdíl je fenomenální! Zkoušel jsem projít 5 elit ve Forsakenu (tam obvykle startuju valor). Rychlý žáby s ohněma po zemi a já se znich skoro nemusel pohnout
Tomu říkám hodně muziky za málo peněz
Za tohle rozhodně díky. I ta minuta se dá rozumně hlídat, stačí koukat na ikonu pokřiku a v 1/4 znova zahalekat
Trochu to ještě potestuju a láká mě MP1,..MP0 mi začíná bejt fakt malý, zvládám to levou zadní,...ale pořád, když přijde opravdu extrémní elitka, taky se ještě umím vyděsit,...takže mám z MP1 respekt,..hlavně po poslední zkušenosti, kdy jsem tam nepřežil druhou elitu,..
Nejde mi teď o expení, ale na MP1 padá víc žluťásků a přijde mi, že všeho,..

Nechtěl jsem dělat unáhlený závěry, ale rozdíl je fenomenální! Zkoušel jsem projít 5 elit ve Forsakenu (tam obvykle startuju valor). Rychlý žáby s ohněma po zemi a já se znich skoro nemusel pohnout

Za tohle rozhodně díky. I ta minuta se dá rozumně hlídat, stačí koukat na ikonu pokřiku a v 1/4 znova zahalekat

Trochu to ještě potestuju a láká mě MP1,..MP0 mi začíná bejt fakt malý, zvládám to levou zadní,...ale pořád, když přijde opravdu extrémní elitka, taky se ještě umím vyděsit,...takže mám z MP1 respekt,..hlavně po poslední zkušenosti, kdy jsem tam nepřežil druhou elitu,..

Nejde mi teď o expení, ale na MP1 padá víc žluťásků a přijde mi, že všeho,..
dawe: chodíš už s Farou MP1?..
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
nechodim sice tam přežiju 910 all res
ale nemám damage umlátit se to dá (hpčka občas mizí hodně rychle anemam jich moc)ale je to na dýl no
přijde mi že akt mp1 je zhruba to samé co akt 3 mp0 jinak praktikuju nálety na ghoma ale ještě ani 1 plánek...všechny sem dropl z Wardena v Cursed Hold

LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah