Poradna

Herní Mod Diabla 3 po vzoru Diabla 2.
Zamčeno
DrSma
Na-Krul
BattleTag:DrSma#2261
Re: Poradna

Příspěvek od DrSma » 05.05.2013, 17:09 hod.

Jediný, nad čím tak nějak uvažuju je HF ring kvůli expům. Normálně mi byl HF na nic, ale prsteny z dropu nejsou zas tak skvělý, abych je tím nemohl, aspoň dočasně, nahradit,..nebo ještě líp,..udělat dva a jeden šoupnout followerovi...jenže s tím nemám moc zkušeností a nevím, kdy na ně vyrazit,..myslím, že mám ještě čas,..hlavně na tu kombinaci s Kulem,...

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 05.05.2013, 17:12 hod.

Lemurman: s goldama jsem v klidu, pořád se potácím mezi půl maga a čistou nulou :lol: ....zkouším craft a na víc se taky nezmůžu :D ... 8-) ..to chece čas,.. :wave:

Lemurman
Zhar the Mad
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Lemurman #2764

Příspěvek od Lemurman » 05.05.2013, 17:16 hod.

jo, půl mega bych chtěl taky
Obrázek

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 05.05.2013, 18:20 hod.

BOŽÉÉ: :OXO :OXO ....já se překliknul na tlačítkách a NAPROSTO zbytečně umřel :-x :-x ....přišel jsem o svoji 1h zbraň :cry: :cry: ..,tak tohle je první tvrdá rána :( :( ..

edit: vyhrabal jsem nějaký pižlátka z truhly,..zejtra je potestuju a upravím si článek,...pocraftil jsem za půl mega bracery a teď jim to nedaruju :twisted:

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 05.05.2013, 23:23 hod.

plánek razorspikes of dex,...moje sbírka dex craftů je kompletní :-x :roll: ..

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 06.05.2013, 07:18 hod.

Celkem pokukuju, kam ten Frenzy build dotáhneš, DrSmo. Potřeboval bych nějakej novej impuls. Stunovací bash mě bohužel neoslovil... i když single target boss dokázal lehce zabavit. Jenže nic moc :( Zasekl jsem se na P47 a potřeboval bych nějaký slitování od bohů v podobě dropu. Protože crcat ty levely se 130k dps je fakt o ničem. Ale potěšim vás všechny z bratrstva zprávou, že v tuhle chvíli se situace s penězma otáčí a goldů je víc než materiálů :) Zvlášť knížky jsou otravný ...

A protože nemám vlastní vlákno (jsem jen noAH solo), tak se vybrečim tady. Nevim jak vám, ale mně v 90pct. jako barbarovi padaj věci na WD a Monka (občas trochu DH). Jako chápu tu myšlenku, že tě to tlačí směrem k hraní v partě. Ale pro nás sólisty je to fakt peklo. Co se tejče plánků, tak sem to měl stejný jak DrSma ... taky nejdřív dex a int. A na str rukavice sem čekal fakt hooooodně dlouho. Zkusím si tipnout, že první padnou ramena a pak bracery. A z amuletů dostaneš první na dex a pak int a vit. Str amulet padne jako uplně poslední věc ze všech plánků.

Tak jsem se nas*** a založil si WD. Pravda jsem lama a do 60lvl sem se doslova přemlouval. Už od konce Nightmaru mi dávali na pr*el a kdybych měl rozbíjet věci jako vy, tak sem nahej a musim rozbíjet už něco v reálu - Klávesnici a myš s chutí :) Nojo jenže ... udělal sem 60lvl nahodil hadry, co jsem s barbarem posbíral, a šup ... 100k dps bez buff a 700 res 40k HP. To je fakt k pláči. Sem hned lepší než můj první char >:roll: A aby toho nebylo málo... Nahodil jsem si pety, nastavil skilly podle nich a kluci sami zabili Diabla na hellu ??? :shock: :shock: :wave: Já se ho ani nedotknul, jen sem chodil kolem. No ještě aby ne, dyk ten Gargantua má 30pct. šanci na stun, crtitem smahne 50k dmg a healy má jako já. Takže i ten pitomej pet na tom byl líp než já s barbarem v půlce inferna.

Barbaři jsou chudáci a ne OP char :D

Se na to podivejte:
http://www.diabloprogress.com/hero/wulf ... y/27193070

Jestli mi s timhle nepadne celej IM set a echo, tak už vážně nevim...

P.S. Stejně mi teď začnou padat dex věci a skončim u Monka :D a pardon za trochu OT :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 11:57 hod.

wulfgar: No, trochu jsem nad tvými pocity přemejšlel, ale u všech je to stejný. Ten pocit, že to nepadá asi dolehne na každýho ať hraje s AH nebo bez. Ale mám na to dva recepty.

Ten první je vzpomínka na inferno před patchem 1.04. To byla masakrální obtížnost, která mě v ACT2 přiváděl z zoufalství i s AH :D .., ale to hlavní,..tenkrát jsem to protloukal s 20k DPS a 35k life :!: to už si teď kdokoliv stěží dovede představit, že by takhle hrál a stále se po tom nazpět volá, jaká to byla paráda,...pro mě ani moc ne,..Takže jsem za svůj momentální drop opravdu rád a s klidem vyhlížím, co bude dál,..Tahle hra prostě funguje jako loterie a s tím musí gambler do hry jít 8-)

Ten druhý je úplně pro každýho a sám ho naznačuješ,...přestat zoufale čekat na drop pro hlavní char a udělat si víc postav. Pak se hra neustále mění a je pohoda 8-)

S tvým pocitem, že barbaři snadno dostávaj nakládačku jedině souhlasím. (podívej se na MUDrHOODA s deseti RIPama :-x ) A to se opravdu snažím nepojít. Když jsem hrál klasiku na EU, přišlo mi, že WD s petama a únikovýma skillama je velice velice odolnej,..bez nějakýho snažení mi, myslím, umřela jen jednou do LvL60 a to jsem neměl žádný zkušennosti. Taky to byl můj první char s DPS přes 100k a taky to byla jen taková boková postava.

Až mě bude barb nudit, založím si něco na změnu,..určitě to nebude monk, to je taky kontaktní char a wiz, kterej mi nikdy moc nepasoval,..

A za poslední ta moje Frenzy. Já ji vyměnil za bash, ale dál používám stunovací runu. Asi mi to prostě vyhovuje. Ty dva skilly jsou de facto stejný, ale jak jsem přešel na dual, zrychlil se útok a já jsem začal z rostoucí AS těžit. Bohužel jsem včera přišel o skvělou kudlu :( ...mít dvě takový kudly a vyždímat na nich nějakej LoH, myslím, že bych celkem s přehledem mohl pokoušet MP1,..

edit: jo, a s tím killem Diabla je to dobrej vtip :D ,...asi časem založím WD :D ..

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 06.05.2013, 12:43 hod.

Tak hru před patchem si pamatuju velice živě :) Jel sem samozřejmě bez AH ... v hellu už jsem byl v koncích a s 2k dps jsem moby slovně přemlouval, aby umřeli :) Do inferna jsem to sice doklepal, ale pak jsem naštěstí musel přestat a řešit koupi bytu :) Bylo to vtipný, ale pro polo-causaly jako já bez aukce naprosto nehratelný.

U toho dropu bych to trochu rozvedl. Já v podstatě netrpim až tak, že by to vůbec nepadalo. Ale proč sakra se mi s drtivou pravidelností (čti vždycky) na těch věcech rolluje INT ? Padl mi - Skorn s INT, Echo s INT, Mempo s INT, Ice Climber botky s INT a ze setovek dycky ty s INT a trocha DEX (Zunimass už mám 3 různý kousky, logicky IM ani jeden) ... a nakonec i ty crafty - podivej se mi na rukavice - gauntlets of STR a oni jim rollnou 201 str a 171 int ? To si dělaj asi ze mě legraci... nebo ten affix je pro brarbara snad nastavenej jako největší pravděpodobnost. Paranoia jistá :) Šak sem taky chodil do 30PL s INT 1,1k - no těch 110 resitů je k nezaplacení :)

Ale OK, dám si chvilku OPčkovýho WD :) Já jsem si chtěl vlastně jen pobrečet ... a vlastně se zeptat, jestli to máš stejný ? ... furt INT ? :)

u toho primárního statu ... já sem asi "cleave"-ovej. Prostě warrior. Jak na jedno rozmáchnutí neletí 3 moby vzduchem, tak nejsem svůj. "Když pidilidičkové neumírat hodně kusů, Wulfgar moc smutný !!!" :)

P.S. Sejdeme se u WDčka

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 13:23 hod.

wulf: však si poplakej, my to tu občas taky děláme :D ...docela to pomáhá :D

No, Cleave je u mě priorita, pokud nejedu přežití, to jo. Já mít rád taky velká zbraně :green:

A pokud jde o droplý staty, u mě jednoznačně vede dex :ble: :D

Ale abych nedeprimoval ostatní, tak mi padnul plán na archon rukavky s vit. Pokud mi budou padat archon plánky s vit, budu prozatím velmi spokojenej 8-) Ty moje ruce mi tlačej o 12k life nahoru :love: ..a to už je o čem přemejšlet, jestli vůbec měnit za silový,..(a navíc jsou tak z prvních pěti pokusů,..možná by šly časem dobře vykovat i lepší 8-) )

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 13:30 hod.

A když jsme u toho (ne)stěžování, padnul mi právě moooc pěknej mečík :love: ...sice nemá díru, ale buffed jsem s ním opět přes 40k dps a k tomu 74k life :lol:

edit: začíná mě napadat taková pěkná survive rovnice,..asi to zkusím směovat cca k poměru kolik k dps, alespoň tolik k life,.. 8-)...teď musím zamakat na dps,..mám něco malinko ulitý v truhle ale do teď byla priorita life, tak to zkusím malinko popřeházet 8-) ...74k life je mooc pěknej bazén :love: ...mě to teď prostě nějak začíná bavit :wave: ..

dawemorraless
Na-Krul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 06.05.2013, 13:55 hod.

Wulf: nic si z toho nedělej já mám nejsilnější viznu se 125K Dps kdybych jí dal magic weapon glasscannon a já nevim co všecko tak by to šlo ještě víš :D :D jinak já na infernu na začátku dostával hooooodně slušný kapky 2act sem nedávál vůbec tam mě skolila vždy dota a 3 act byl vlhkej sen :D :D ale na ah sem nešáhl
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 14:06 hod.

9 z deseti DrSmů doporučuje 74k life na MP0 :wave: :D ...je to můj osobák v life absolutně 8-) a musím říct, že se mi hraje úplně jinak :love: ...

wulf: plán amulet of dex podruhé :evil: :ble:

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 06.05.2013, 14:12 hod.

ááááááá, ani to sem nepiš
Obrázek

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.05.2013, 14:12 hod.

no s těma lifama bych měl něco udělat :D :D dej dej chci chci vyměním za strenght :D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

dawemorraless
Na-Krul

Příspěvek od dawemorraless » 06.05.2013, 14:12 hod.

sem se učet ten už mám tak rukavice by bodli shouldery taky :D
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 06.05.2013, 14:29 hod.

dawemorraless + DrSma: To maj beztak naskriptovaný, kdy ti jakej plánek padne. Jen nás tahaj za nos :-D

DrSma: 74k + inspiring 2pct. to už musíš bejt na mp0 immortal :)

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 14:37 hod.

wulf: testuju to teprv chvíli a to v ACT3, ale je to zatím úplný labůžo :love: :D :D ...

koukám, že těch 74k vás zvedlo ze židle :lol: ...a to není všechno,..hodlám v tom pokračovat, začínám v tom vidět smysl,...začínám toužit po vit amuletu naprosto bezmezně :love:

edit: najednou ustávám, dřív, naprosto neskutečný věci,..ještě by to chtělo LoH, to jo a bylo by to zralý na MP1 :wave: ..

Lemurman
Zhar the Mad

Příspěvek od Lemurman » 06.05.2013, 14:41 hod.

to já se svejma 5,5k...
Obrázek

WulFgaR77
Minion of Destruction

Příspěvek od WulFgaR77 » 06.05.2013, 14:42 hod.

neboj, ještě nezvedlo ... číhni na HC Barbary - 110-120k hp ... a to si představ, že to chtěli zvednout na 4pct. :D

DrSma
Na-Krul

Příspěvek od DrSma » 06.05.2013, 14:44 hod.

Lemurman: no, ber to tak, že jseš LvL41,...to doženeš 8-) ...navíc i já jsem se k tomu dopracoval tak nějak z čista jasna :shock: ...navíc, skoro každej předmět, kterej odložím je -10k life :lol: :cry: :D

Zamčeno

Zpět na „D3-D2 BrotherhooD“