Diablo 3 XBOX ONE hraci
Ahoj ludia, ak ma niekto zaujem zahrat D3 na xbox one tak si ma pridajte na xbox live - dejwit72, popripade napise vase gamertagy a pridam si ja vas
Re: Diablo 3 XBOX ONE hraci
zdarek, taky hraji na One a cz partu by jsem teda uvital muj nick na live Kapca
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Rourke1984#2714
taky se přidám: xbox live - bohdal (hraju jen HC)
Hraje tu jeste nekdo na Xbox One? Přecházím z PC na Xbox tak bych uvítal nějaké spoluhráče.
Sent from my iPad using Tapatalk
Using Tapatalk
Ja hraju stále na Xbox One .... Dejf19MozartTx píše:Hraje tu jeste nekdo na Xbox One? Přecházím z PC na Xbox tak bych uvítal nějaké spoluhráče.
urcite si me pridej rad zahraju
take hraji s kamosem gamertag NowysCZE
kazdopadne jak muzu dat nekomu v parte item? hrajeme na sezone,ja paragon 315 on 150,kdyz item hodim na zem on jej bohuzel nevidi a nemuze vzit :/
kazdopadne jak muzu dat nekomu v parte item? hrajeme na sezone,ja paragon 315 on 150,kdyz item hodim na zem on jej bohuzel nevidi a nemuze vzit :/
Ahoj všem,
nedávno jsem si koupil xbox one, a hraji teď diablo 3, budu rád kdyby někdo si mě přidal: nick: JacobHeli
A třeba aji poradil, a podělil se o zkušenosti ze hry.
Díky za odpověď
nedávno jsem si koupil xbox one, a hraji teď diablo 3, budu rád kdyby někdo si mě přidal: nick: JacobHeli
A třeba aji poradil, a podělil se o zkušenosti ze hry.
Díky za odpověď
Taky jsem zacal na xone hrat d3.... strouzci
- Piráti Pátek
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 3
Zdarec bojovníci!
Hraje ještě někdo z vás na Xboxu Diablo III? Pokud ano, tak se k vám určitě rád připojím! Příšer je stále dost a bojovníků ubývá Můj účet je "Piráti Pátek" Díky za reakce Juras.
Hraje ještě někdo z vás na Xboxu Diablo III? Pokud ano, tak se k vám určitě rád připojím! Příšer je stále dost a bojovníků ubývá Můj účet je "Piráti Pátek" Díky za reakce Juras.