Crusader skills

Odpovědět
Reeki
Quill Rat
Crusader skills

Příspěvek od Reeki » 01.04.2014, 06:00 hod.

Můžete mi prosím někdo laicky vysvětlit, co přesně děla pasivní skill -IRON MAIDEN v překladu je napsáno "Přidá vaší postavě schopnost Thorns". A schopnost Thorns je prosím co? Když jsem to použil žádné změny jsem si nevšiml. Předem díky za vysvětlení.

P.S. Jinak mi přijdou ty pasivní skilly u Crusadera dosti na houby, vlastně ani nevím, který lze na 70 pořádně využít, snad jen Finery a Vigiland za něco stojí. A jak jste na tom vy?

pavlas
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Pavko#2573

Re: Crusader skills

Příspěvek od pavlas » 01.04.2014, 06:23 hod.

Thorns znamená, kolik poškození obdrží nepřátelé při melee útoku na tebe, laicky řečeno, pokud se tě jen dotknou, tak už schytají poškození, číslo se ještě navíc nějak násobí s tvým celkovým DPS, ale to nevím jistě, třeba mě někdo opraví. Iron Maiden ti navýší Thorns, dobré třeba využít, pokud máš Thorns i na itemech, je to myslím affix ve smyslu XXXX damage to melee attackers. Je to takový reflect damage, Thorns - trny. Osobně jsem teda nijak zvlášť Thorns nevyužíval, moc v tomto nemám zkušenosti...

Co se týče pasivek na Crusadera, určitě najdeš použitelné, záleží na tvém buildu. Pokud jedeš kladiva - Justice + Blessed Hammer, vyplatí se Blunt, taky Holy Cause. Není špatná Divine Fortress, která ti navyšuje Armor na základě Block Chance na štítu, z vyšší šancí bloku můžeš dát i pasivku Renewal, která tě při úspěšně vyblokovaném útoku léčí. Ještě je dobrá Wrathful, opět healing pasivka, pokud hodně používáš Wrath spender skilly, za utracené Wrath tě léčí. Finery se vyplatí, pokud máš 6 a více gemů, níž bych ji nedával.

Reeki
Quill Rat

Příspěvek od Reeki » 01.04.2014, 06:32 hod.

Aha tak jsem zase o něco moudřejší díky.

Co se buildu týče, tak zatím jsem ve fázi testování, proexpil jsem se přes základní ability SLASH a FIST OF THE HEAVENS a pomocné skilly AKARATS CHAMPION a HEAVENS FURY, které se mi nejvíce osvědčily a zatím jsem to moc neměnil uvidíme jak to bude dále.

Tyrion
Quill Rat

Příspěvek od Tyrion » 26.08.2014, 13:05 hod.

chcem sa opytat pasivka Indestructible - neviete ako to presne funguje ?
1.)mam na mysli hlavne to trebars mi ostava 10k hp, monstrum sa na mna otoci a ide mi dat pecku s potencialnym dmg trebars 50k - hra vyhodnoti ze by som mal chcipnut aktivuje sa pasivka?
2.)ostava mi 10k hp, monstrum sa na mna otoci a hitne ma s dmg 9k ostane mi tisicka a v tedy sa aktivuje stit aby som neumrel pri dalsom dmg?
lebo sa mi vela krat stalo ze mam full hp zrazu som mrtvy a pasivka sa vobec nezapla

Brum
Doom Knight

Příspěvek od Brum » 27.08.2014, 15:05 hod.

Varianta 1) je správně. Pokud by jsi útokem zemřel, dostaneš na 5s immunitu, boost na dmg a healing. Nestalo se mi, že by se mi pasivka nespustila. Ovšem stalo se mi, že se spustila a já ihned po uplynutí 5s umřel, a to víckrát :) Holt pád z godly modu na zem.

Odpovědět

Zpět na „Crusader“