Aktívne skilly
1, Punish - slušný dmg na single target + 15%blocku navyše. Runa Retaliate pri každom blocku útočník dostane 94% dmg, alebo Runa Roar - každým blockom dám AoE fire dmg za 45%
2, a, Blessed Hammer - rotujúce kladivá s vysokým AoE dmgom za nízku cenu Wrathu. Runa Thunderstuck - kladivá sa náhodne prepojujú s crusaderom a dávajú +40% lightning dmg
b, Fist of the Heavens - blesk z neba s lighning poškodením 340% v rozsahu 8yardov a po následnej exzlózií vznikne 6 výbojov s poškodením za 340%. Runa Fissure - energetický výboj poškodzuje za 400% a ak je niekde v okolí ďalši výboj tak paprsok medzi nimi poškodzuje za 185%.
3, Laws of Valor - passivne +8% atack speed, aktívne +15%. Runa Critical - po aktivaci +100% crit.dmg.
4, Iron Skin - na 4sek. absorbujem 50% dmg. Runa Flash - po aktivaci a následnej dmgi sa moja pohyblivosť zvýši o 60%. Dobré pre krízové situácie.
5, a, Condemm - slušný AoE dmg s 3sek oneskorením a celkom krátky CD. Runa Eternal Retaliation - za kaźdý hit Condemmom sa Cd zníži o 1sek. Keď máte na sebe hrču mobov, dá sa spamovať.
b, Heavens Fury - paprsok z neba po dobu 6sek. s poškodením 1260% dmgu, ktorý sa sám navádza na nepriateľa. Runa Ascendancy dmg navýšený na 1680% v rozsahu 12 yardov, alebo Runa Split Fury - paprsok sa rozdelí na 3 menšie s dmgom 1440%
6, Provokate - taunt, natiahnem na seba všetky creepi v dosahu a ešte mi doplní Wrath. Runa Charget Up- creepi v dosahu dostanú 50% lightning dmg.
Pasívne Skilly
Renewal - každým blockom dostanem heal.
Divine Fortress - armor je navýšený o % šancu štítu vyblokovať útok.
Hold your Ground - Crusader prichádza o možnosť Dodgu, ale dostáva +15%block.
Finery, Blunt, Iron Maiden, Heavenly Strenght ak je dobrý 2h. ...Posledný talent podľa chuti
S týmto buidom bez problémov zahrám T3 bez toho aby som sa bál že skapem, aj keď veľa robí poskadanie Equipu, ktorý je stavaný hlavne na vitalitu, strenght a resisty.